biz o paralara kazasız vti almayı düşünmedik arkadaşlar kadir nakite ihtiyacı olduğu için o paraya bıraktığını söyledi bu iş bu kadar basit aracını anlattı ufak bir kazazı var dedi ama araştırmalarda pek küçük bir kazası cıktı orataya pert kaydı var terrakide bile pert kaydı olan bir arabaya değil 16500 on lira bile vermem bu bu kadar basit zaten 15 anlaşılşmadı 16500 anlaşıldı kadir herşeyi yalanlıyo sözde yatırcakmışda işlem başlactcaz değince vazgecmiş 4 gündür nasıl yatırarmış gercekci olalım bi zahmet biz honda piyasasını bilmeyen anlmayn insan değiliz öyle olsaydı bir şaşese num aracın seceresini cıkartmazdık
Ne olursa olsun sahibinden com'a öyle bir ilan açılması çok ayıp belki bir öfkeyle yapılan bir şey ama hoş olmamış,benim aracıma ya da başkasının aracına böyle bir şey yapılsa başta ben olmak üzere sövebilirim yani başka işlemlerde yapmaya hakkım var haksız mıyım?
Araç sahibininde kendine göre haklı yorumları var,bu zamanda vti ya da böyle araçlara binenlerin 125 tl ye muhtaç olacagını sanmıyorum
Umarım çabuk çözülür bu durum kimse kırılmadan herkese geçmiş olsun
125TL için konu açılırmı denilmişte bencede açılır. Az bir para olabilir evet ama sonuçta o insan o parayı kazanırken ne zorluklar çekti bilemezsin 2-3 günlük çalışmasının emeğidir o para gelip birisi sizden o parayı alsa ve geri vermese sizde hoşnut olurmusunuz?
İki tarafıda tanımam etmem bu arada, aracın kazası çıktığından sonra daha fazla fiyat kırma isteğinide doğru buluyorum.Başta durum söylenmiş buna göre bir pazarlık yapılmış anlaşılmış, sonrasında söylenenden daha fazlası çıkmış araçta doğal olarak alıcı daha az para teklif eder bunda saçma bişey göremiyorum.
empve su vtı nicli arkadaşlarımıza ilgileri için cok teşekkür ediyorum tarafsız yorumlarınızı keyifle okuyorum eğer haksız olsaydım bu konuyu burda milyonlarca insana acmazdım ilgilenen arkadaşlara teşşekkür ediyorum tekrardan
125 TL için konu açılmaz, bu kadar tantana yapılmaz diyen arkadaşlar sanırım kendileri henüz para kazanmıyor, doğal olarak da paranın değerini bilmiyorlar...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)