Guzel arabaydi namissiz ama kanka yeter hem temizi kalmadi hemde tamiz kalana sifirindan fazla para istiyo arkadaslar😜
Printable View
doktor rx8 eyudur eyu ama makyajlı ve az km de olanından mümkünse:)
M5 ile kıyaslanamaz bile.
Dohtor bey 2015 de yepisyeni bir rotary motor geliyor rx serisine.
Al kullan bir buçuk yıl içinde kalmasın, çok seversen yenisini alırsın satıp.
Mazda mühendislerinin yeni motorda önceliği güç artışı ve yakıt tüketiminin azaltılması olucakmış.
İnternette yabancı bi oto programında denk geldim bende bulursam koyarım linki buraya.
e bide bi zahmet bi kaç merdiven inde sporda görüşelim nası bişe oldun merak ediyorum :))
40. saniyeden sonra bahsediyor. 2016 imiş motorun gelişi :p
2015 Mustang, Acura NSX Concept GT, Bugatti Veyron Legends, New Mazda Rotary, & Doing It Wrong! - YouTube
Bulk seviyosan m5 al hacim iyidir :D
PS: http://www.roadandtrack.com/go/futur...014-mazda-rx-8
Burda da 2014 diyo kancıklar :)
Ya hacı bırak M5 i filan eski araba yakıt makıt yürüyen aksam vs sıkıntı olur. Al yeni teknoloji bişey tertemiz pırıl pırıl bin. Ne macera arıyosun. At gacıları yan koltuğa gazla mıs gibi.
konuyu en başından beri okudum önce sitedeki arkadaşlara bravo uzun uzun yazmışlar.fikrimi beyan etmek isterimki m5 kullandım r3 de bi arkadaşımda vardı görüntü olarak konfor güzel ancak bi zaman sonra yakıtı gözünüze gelmeye başlıyor m5 tede aynı şekilde günlük kullanımlarda bence şöle bişet düşünebilirsiniz e39 kullanıyorsunuz zaten bendede var manuel bi 5.40 bulup amaç yanlamak sa birazda gitsin diyosanız lpg li esnaf esnaf binin bence:d hemde yarı paralarına hemde m5 ayarında dolu arabalar var 16'9 ekran ısıtma bel kırma hatta karşıda bitane sinde airmatik vardı şahsi fikrim dersenizki ikisi arasında bi seçim ben fanatik bmw ciyim her zaman kapımda olur bmw ama m makina sıkıntılı biraz rx8 alıp biraz mod larsanız bence keyif alırsınız tabi yakıt probleminiz yok ise ..
Berk isimli bi kullanıcı vardı, kullanıcı adı daha farklıydı. O ilk sayfadaki bütün sorulara cevap vermişti aslında. Konuyu bulamadım.
rs4 vardi b5 50tl miydi neydi. Yikik dokuk degilse degerlendirilebilir adamim :)
yok ben amaç yanlamaksa diye dedim manuel 5.40 kullandınızmı hiç ondan fiikrimi söledim m3 baksanız istediginiz rakamlarda ankarada bi arkadaşimda var komple csl araba sag çamurluk degişik 10.000 bi kaydı var 110.000 de 1 senedirde kullanmıyor inşaat mühendisi çoçuk kayıtlarıda degişenide kendisi yaptı ben mesela 300c kullanıyorum dizel acaip keyifli onuda tavsiye ederim gene yanlış gelebilir ama..
rx8 in tasarım ve modelli olması dışında kağıt üstünde bir + sı yok.
e39 diyorum. Gerçek bir sleeper. Özellikle etrafta m paket e39 lar cirit atarken.
http://www.techturkey.com/forum/memb...underberk.html
Sorun bizde değilmiş ki doktor bey abicim. :D Mesaj sayısı falan sıfır adamın. Bi sıkıntı olmuş olsa gerek.