User Tag List

Sayfa 6/11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
195 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Kilo alamıyorum...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Enes-x Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Düzenli uyku düzenli beslenme , mutlaka ikisinden birinde bi yanlışlık yapıyorsundur
    Söyleyene bak

Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    boşu boşuna protein tozlarına ilaçlara para verip bünyenizide bozmayın. Kilo almak istiyosan günde 3-4 öğün sürekli belli saatlerde düzenli bi şekilde beslenir uykunuda iyi alırsan, alırsınız kilo, hele bide masa başı çalışmaya başladın mı tamam, sonra vermek için yemeden içmeden kesiyosun şekil 1a ama yaş 21 2 senen daha var şimdi naparsan yap yakıyodur bünye
    Yaş 32 Boy 1,69 kilo 57
    Düzenli uyku var düzenli yemek var ama yaramıyor çok değil 10 kilo alsam en güzeli ama olmuyor işte ilaçla kilo almak mantıklı değil metobolizmayı bozmaya gerek yok askerde almıştık ama ne olduysa gitti bütün kilolar bi ara 48 kiloya kadar düşmüştüm selçuk la rolling yapcaz diye Şaka bir yana dert etme şişmanlıkdan daha iyi zayıflık emin ol
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

VTec_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2003 55 Kg
    2005 60 kg
    2007 70 kg
    2010 75 kg
    2011 80 kg

yani anlıyacağın istemesende kilo alıyorsun
    Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK

19gokhan90 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı !KO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 haftada 5 6 kilo aldırcak ilaç var prakten çok fena yemek yedirir gece tencere başında makarna kaşıkladıgımı bilirim + çok fena uyutur

aslen alerji ilacıdır yan etkisi iştah ve uyku ee yiyip yiyip uyuyuncada kilo yapıyo
    aynen prakten kesin çözüm yan etkisi çok kötü ama şurubu içip 10 dakka sonra deli gibi yemek yiyip 24 saat uyuyabilirsin, iş okul varken içilcek bişey değil

kafa rahat olsun dersen iç

YUSUF
    Misafir
    bazı arkadaşlar günde 7 öğün yiyorum çok yiyorum aşırı yiyorum gibi şeyler yazmışlar

benimde bir arkadaşım vardı aynen böyle şeyler diyordu senden çok yiyorum gibisinden

bir sabah beraber kahvaltı yapıcaktık

4 puğaça ona 4 puğaça'da kendime aldım

ben 3. puğacamı bitirmiştimki arkadaşım hala 1. puğaçasını kemiriyodu

yani dicem şu ki çok yiyorum diyen arkadaşlarla bir ocak başında oturup sohbet etmek isterim bakalım nekadar yiyorlar

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam haftalardır kilo vermeye calısıyorum sen kilo almayı deneme bile

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aşık olmayı dene
    Livestrong

kadir jdm civic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    usta etme eyleme bak bende senın gibiydım 55 kliodaydım çocuk gibiydım len kilo alayım kilo alayım diye ugraştım aldım en sonunda 85 kiloyum suan şimdide 65 düşme planları yapıyorum duba gibi olum o yuzden hiç ugraşma kilo almaya badı ye git hem ye hem spor yap. sonra rolde agır kalırsın
    MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ

delSol_power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bana da evlenince kilo alırsın demişlerdi, 7 yıldır evliyim. doğru aslında 1 kilo aldım
    HONDA TECH / / Ankara
    Honda Service & Tuning Garage

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Livestrong Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aşık olmayı dene
    euahsuhd bir numaralı zayıflık recetesi
    Alıntı kadir jdm civic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    usta etme eyleme bak bende senın gibiydım 55 kliodaydım çocuk gibiydım len kilo alayım kilo alayım diye ugraştım aldım en sonunda 85 kiloyum suan şimdide 65 düşme planları yapıyorum duba gibi olum o yuzden hiç ugraşma kilo almaya badı ye git hem ye hem spor yap. sonra rolde agır kalırsın
    Kadır böylede cok körpe kalıyoz aga bir ortama giriyoz tiytililer gibi cıkarken sasırıyorlar bu cocuklar bu arabalarla tüm yakın cevrem aynı

Alıntı delSol_power Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bana da evlenince kilo alırsın demişlerdi, 7 yıldır evliyim. doğru aslında 1 kilo aldım
    Bakalım bozkurt abi askerligi yapayım bende yazarım 3 4 sene sonra

Oconner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim boy problemim var arkadaşlarıma ve yaşıtlarıma göre çok kısa ne yapmam lazım tech ailesi
    53 RİZE KADER GÜLMEDİ BİZE

güneşbalkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gnkt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam iştahlıyım sıkıntı yokta uyku saati diye birşey yok o yüzden alamıyorum büyük ihtimalle sabahları yeri geliyor 6da kalkıyorum yeri geliyor sabaha karsı 3 te kalkıp işe gidiyorum :S
    muhtemelen askerden sonra böyle bi problemin kalmaz
    El yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış

güneşbalkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oconner__ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim boy problemim var arkadaşlarıma ve yaşıtlarıma göre çok kısa ne yapmam lazım tech ailesi
    basketbol oyna,yazın bolbol yüz,süt ve süt ürünlerini ihmal etme,beslenmene dikkat et.boyunu uzatıcak sporlar yap bu yeteri kadar etkiler 21e kadar yolun var daha hatta 22
    El yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hello there Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    muhtemelen askerden sonra böyle bi problemin kalmaz
    İnşallah kasımda askeriz onuda görücez allah izin verirse

bmwlove - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hiç almaya uğraşma bence gerek yok boşuna depresyona falan girersin benim 32 yaşında arkadaşım var 55 kg. 178 cm boyunda.
    BMW'den Sorumlu Devlet Bakanı

_FrKn_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kilo alamıyorum diye birşey yok test ettim onayladım bende sızlanırdım yiyorum yiyorum kilo alamıyorum ne yapsam olmuyo diye.olmuyorsa daha fazla yiyeceksin daha güzel besleneceksin her türlü oluyor.kendimden biliyorum.

İbrahim Erdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kusura bakmayın ama kilo alamıyorum diyenlere cidden sesli gülesim geliyor. İlla heybetli olmak mı lazım. Zayıf insan kocamazmış derler çok doğru diyorlar bence. Ben 2-3 hafta önce 84 kiloydum bi bıraktım diyeti bastım fast food u hop 88 e zıpladım. Kilo vereyim diye havaların ısınmasını bekliyorum öyle. Keşke zayıf olsam incecik bacaklarım olsa da ufak beden pantolon giyebilsem diyorum. Hiç gerek yok bu kadar kasmaya mutlu olmaya bakınız

İlla öneri gelecekse hızlı yiyin derim. Bir lokmanın hemen ardından diğeri gelsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Crack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kusura bakmayın ama kilo alamıyorum diyenlere cidden sesli gülesim geliyor. İlla heybetli olmak mı lazım. Zayıf insan kocamazmış derler çok doğru diyorlar bence. Ben 2-3 hafta önce 84 kiloydum bi bıraktım diyeti bastım fast food u hop 88 e zıpladım. Kilo vereyim diye havaların ısınmasını bekliyorum öyle. Keşke zayıf olsam incecik bacaklarım olsa da ufak beden pantolon giyebilsem diyorum. Hiç gerek yok bu kadar kasmaya mutlu olmaya bakınız

İlla öneri gelecekse hızlı yiyin derim. Bir lokmanın hemen ardından diğeri gelsin
    Ne alakası var sımdı anlamadım zaten cok kılo ıstemıyoruz genel olarak 5 10 15 kg ıstıyoruz suan 57 kıloyum 10 kg alsamda bısey cıkmaz dusuncesındeyım

_FrKn_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zayıfların halinden kilolular anlamaz ayrıca bunun için konu açmanıza gerek yoktu bence vücut geliştirme konusunda size daha iyi yardımcı olacak ağırlıklı olarak o konuyu takip eden üyeler var.o konuda da bende dahil dert yanan bayağı bi üye vardı onlara yapılan tavsiyeleri siz de uygulayabilirsiniz.bende kendimi bildim bileli ne yesem kilo alamıyorum diye sızlananlardandım.daha önce de çokça şöyle yapcam böyle yapcam dediim olmuştu kilo almak için ama istikrarlı olmadığı için sonuç vermedi.bu seferki istikrarlı olduğu için kendimce hazırladığım beslenme programıyla 2 ayda 5 kg aldım. .şuan 61 kg yim.boy 1.73.tavsiyem vücut geliştirme konusunu takip edin.tavsiyelere de dayanarak cevizli ballı falan bi beslenme düzeni kurun.şınav mekik çalışın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _FrKn_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zayıfların halinden kilolular anlamaz ayrıca bunun için konu açmanıza gerek yoktu bence vücut geliştirme konusunda size daha iyi yardımcı olacak ağırlıklı olarak o konuyu takip eden üyeler var.o konuda da bende dahil dert yanan bayağı bi üye vardı onlara yapılan tavsiyeleri siz de uygulayabilirsiniz.bende kendimi bildim bileli ne yesem kilo alamıyorum diye sızlananlardandım.daha önce de çokça şöyle yapcam böyle yapcam dediim olmuştu kilo almak için ama istikrarlı olmadığı için sonuç vermedi.bu seferki istikrarlı olduğu için kendimce hazırladığım beslenme programıyla 2 ayda 5 kg aldım. .şuan 61 kg yim.boy 1.73.tavsiyem vücut geliştirme konusunu takip edin.tavsiyelere de dayanarak cevizli ballı falan bi beslenme düzeni kurun.şınav mekik çalışın.
    Denedim yav denedım o konuyada baktım mınıks abilerlede konustum dıyetısyene gıttım bır ınsanın hayatında duzen olmayınca hıc bırsey olmuyormus farkettım off ulan

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)