düzensiz yiyorum kahwaltı yok öğle yemeğinde 1ekmeği tek başıma yiyorum yanında 2 tane but 1tencere makarna felan yani ara öğünleri affetmem kokareç yerim bol bol + double porsiyon beyti felan kaçmaz bende bilosn eve gidip yatıyorum akşamları bitek cuma cumartesi dışardayım arabaylada pek gezmiyorum burası izmirçoğu şişman arkadaş sen nası bu kadar yiyosun der hani tipimide bilion kendimi bildim bileli 59 kiloyum sıfır göbek alkol pek kulanmam bitek sigaram var oda 4 senedir damardan felan bişey aldığımda yok cigaralıkta kullanmam işim olmaz öyle şeylerle.ha bide ek olarak epilepsi ilacı kullanıorum doktorum 7sene önce ilaca başladıımda dediki en az 30 kilo alırsın bu ilaçla ben diet veriyorum bu ilaca başlayanlara dedi şuan o bile şokta
ha bide haftada 2 kere sıçıyorum maksimum oda ama hala 59 um![]()
kaan senin tek çaren mustafasilin o zaman
olum şaka bi yana hakikatten o kadar yiyip nasıl zayıf kalıyosunuz la sizdemek yemeseniz öleceniz
![]()
bilmiorum ki kanka yemediğim zaman başım dönmeye başlıyo ofise yığdım şimdi tomarla yiyicek öğle yemeene kadar ne varsa yiormsucuklu menemen yapim bari kendime şimdi bak acıktım
![]()
bünye meselesi kanka ben çok hareketliyim yerimde duramam bilonacaip yürüorm bide doktorlarda şaşkın solucandan şüphelendiler bana bi gün dedi git şu kaba sıç gel dedim sen manyakmsn haftada 2 defa yaptıım şeyi sen benden şimdi yapmamı istion
ahuahuauh
![]()
ben ne kadar kahvaltı yaparsam yapiim 1 saat sonrasında açım sabahları
mesela 10 gibi yağda yumurta yaptım, 11 gibi ekmek arası ton balığı yaptım, yine açım
191 boy 78 kg.
abi ben gündüz pek bişi yemiyorum kahvaltı 10 yıldır yok öğlen şirkette çok az ammaaa akşam çok pis yerim şirketten çıkıp eve gidene kadar bütün büfelere uğrarımevde yerim biton abur cubur alır yerim bide yatarken muhakkak girerim dolaba
![]()
bu iş tamamen bünye meselesi.
bizim şirkette arkadaşlar öğlen salata filan yiyorlar, ben hep çorba + ekmek arası bir şeyler + sütlü tatlı vs. adamlar kilo alıyor, ben sabit.
5 yıl oldu, artık kafaya takmıyorum. kardiyologum da söyledi zaten, zayıf olmak daha iyidir boşver diye. öyle yapıyoruz bakalımsen de çok takma yani günkutum. hadcanım.
HONDA TECH / / Ankara
Honda Service & Tuning Garage
herkese slm
önce uyku düzenini saglamanız gerekiyor
birde düzenli beslenme
sıkca vitamin kullanınız
b vitamini agırlıklı olsun
konu kapandı galiba günkut. ne oldu, kilo mu aldın dünden bugüne![]()
HONDA TECH / / Ankara
Honda Service & Tuning Garage
ben de öyleyim 177 boy 57-60 kilo.. ama alıştım artık çok da umrumda değil.. mal bu yan beğenmeyen almasın kızınakilo vermeye uğraşmaktan, onu yemiyim bunu yemiyim diye kendini sıkmaktan iyidir hem boşwer..
gece 1 de yatmadan önce dürümcüye gidilir, 2 dürüm 2 ayran yanında da 1 porsiyon çiğ köfte, zaman kaybetmeden eve gelinir yatılır.
1 haftada 3 kilo garanti veriyorum
üstadım ben lise 1. sınıfdayken kilo problemim vardı çok olmasa da baya zayıftım boy ölçülerime göre sonra bir dostumuz yüzme kursuna yazıl dedi yüzmeye gittikten sonra abartısız sölüyorum içimdeki hayvan ortaya çıktıo günden sonra aşırı kilo almaya başladım iştahım açıldı ne bir hap kullandım ne de başka bişey.şuanki durumum biraz vahim 1.72 boy 78 - 80 kilo arası gidip geliyorum göbek desen aldı başını gidiyor
sana da tavsiyem bi yüzme kursuna falan yazıl sudan çıktıkdan sonra yediklerin harbiden yarıyor
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)