Konuyu açan arkadaş hala kimden bahsettiğini yazmadı galiba yada yazdıda ben okumadım
Printable View
Konuyu açan arkadaş hala kimden bahsettiğini yazmadı galiba yada yazdıda ben okumadım
Valla öyle oldu.. Bide biz suçlu oluyoruz
Konunun kiminle alakası oldugunu bilmiyorum lakin burda öyle
Kendini bir ... sanan arkadaş var evet dogru zannettigin gibi ...sun.
İsmini verme geregi bile duymuyorum yandaş medya konuyu kilitler ve benide banlar onun için gerek yok .
Çok enteresan ya..
Şundan eminim ki burda kimse sorsan delikanlıyım der. Kimse aksini iddia etmez..
Biri ortaya taş atar kime attığını söylemeye yüreği yemez, diğeri sansürlü söver kime sövdüğünü söylemez..
Yahu ya söylemeyin ya isim belirtin.
ya eğer lafınız varsa direk söyleyin niye dallandırıp budaklandırıyorsunuzki
şimdi bu lafı ben üstüme alınıyorum yada başkası alınıyor ?
yandaş medya konuyu kilitler diyorsun moderatör biziz her türlü laf bize geliyor?
Yazdıklarımdan birşey anlamadınız herhalde,ismini verdiğim zaman aksini idda edecekler her zaman oldugu gibi bir mazeret bulacaklar daha sonradakonu kitlenir ve olay bir başka değişle ihale bize kalır .
Ayrıca yüregimizdeki delikanlılıgı burdan yazdıgımız yazı ile anlayacaksanız yada burdan birilerine küfür ederek delikanlı biri oldugumu yada olmadıgımı anlayacaksanız ben buraya isimde yazarım küfürde ama gerek yok mesajı alması gereken almıştır ortamı germenize gerek yok .
Bişeyi farkettiniz mi? Konuyu açan zat-ı muhterem konuda yok ,ortada hiç yok , siz kendi aranızda tartışıyorsunuz...
yaşını başını almış adamsın önce adam gibi benzetme yap ondan sonra derdini anlat..
sıkıntın varsa saçma benzetmeler yaparak işini çözemezsin