Firma mi sahis mi ?
Printable View
yandas medya banlar dedigine gore ozgune diyorsun sanirim..
;) ;) :icon_tup:
Genç söndür ateşini .
http://img806.imageshack.us/img806/5661/181191large.jpg
İÇ .
Cem mesajı alması gereken almıştır konuyu okudu sonuçda ;)
Ve tanrı chipper'ı yarattı...
Bulmaca açık chip+admin=Özgün abi
eleman konuyu acmış sonrada içinden demiski; hadi bakalım yiyin birbirinizi :)
devam edin beyler aynen boyle keyifle okuyoruz :)
Sonuç nedir şimdi ben onu anlamadım? GSRrider Chip Tuning mi kurulacaktı da vazgeçildi?
Bu konu neden bu kadar uzadi hala kim oldugunu neden aciklamiyor ki amaci neymiş Diziye döndü haftalik mi cevap yazacak ?
kanka çok istiyordum senin yazılımınla megane rs nasıl olur görmeyi ama nişan düğün olayına aracı satıyorum. inşallah bi arkadaşımızın megane rs i yanına getiriyoruz.
ya arkadaşlar benim anlamadığım çocuk mudur nedir kimdir bi laf atıyor ortaya ne adı belli ne kim olduğu ne kime ne dediği belli millet burda birbirini yiyor.Adam bidaha konuya yazmıyo aynı apaçi olayında olduğu gibi biri forumdakilere apaçi diyo millet gene burda birbirini yiyor sonuç.kocaman bir 0 hiç gerek yok böyle şeylere konu başlığı evet şık değil gerçekten de
Yakında gelir mahkemeye veriyorum der :D zuhahaha
birine söylersen arkasında durucaksın durmuyorsan mıymıymıy layıp kapıcaksın ceneni dimi :)
bişey demiyim dedim hatta merak ediyorum diye işsmini söylersiniz diye bırakrım ama safi boş konuşuyorsunuz ha ! bana dediysen bana söylediğini söle ki ben kimie çip yapmıışm mutsuzolmuş biri söelsin okey dicem kimin arabasını yapmışım arkasındadurmamışım aradığında yaptığım halde yapmam demişim gerlmişye sölemişmi aa aolmadı diğe
Eğeri banaysa bu laflar
Ararlar açmam evet çünkü illaki bişi yapıyorumdur illaki anlamazlar gibi 100 kere daha arar insanlar anlamazlar düşünmezler ölüyormu hastamı kaldımı kimsenin umrunda olmaz köle sanarlar bazen beni :) sonra aradık açmadı derler komik insan çok sonra tanışınca konuşunca aaaa biz seni yanlış tanımışız yokyaaa ben elimden geldiğince herkese yardım ederim neysem bana değildir oda banaysa söleyinde cvp ını verim
konuimamayım diorum ama 5-6 denede benim yaptğımı 1 senede lütfen yap iq nu göreyim senin
2002 de ben burda filitreye 20 beygir aldığını zanneden subaru gc8 lere evc takıp aaaa teyp sesimi açılıyor bununla derken lan sabah nasıl çalıştırırım acaba die düşünüyordum sinir krizi geçirip ağlama sınırına bile geliyordum çaresizlikten ama hepsini atlatıp yapıcam dedim yaptım OLDU!! ozaman kitap yoktu klimse yardım etmezdi kimse hiçbişiy bilmezdi kendi kenime kendim parçalayara yaptım bunları ben eeeeeee insanlar yanlış empoze ediyo yaa NEDEN soruyorsun derler adama SOrmadan yap çok erkrksin ya yap allah için kendin yap sona hks motec haltec hepsine gittim sertifiakalarımı aldım sende varmı ? çip tuning nedir? söleyeyimmi sana ne olduğnu STANDART arbaların Ecularından çekip + - degerler verip bazı süper zekalılara göre bu Ems yazmaktan çok daha zor Neden ? dimi nedenini sölim adam herseyi yapmış saten üstündeki değerleri değiştirince herkes yuner oluyor :)
dizelin mazotunu açıp torkunu açıp Hoppppa hadi git demek yurt dışıdnan map alip ona buna çakmakla işmi olur ya ya bırakın bu işleri ilk adam olun sonra gelip konuşun biri derki öle biri derki böle
Hadi hodri meydan buyrun bekliyoruz cvplarınızı bana söylemediysen o msgları hemen editleyeceğim ve özür dileyeceğim senden ama banaysa daha yazacak çok şeyim var
al buyur iç hazmetmeye ii gelir
http://www.nasilyapilir1.com/resimli...il-yapilir.jpg