Olabilir tabii Özgün'de onu anlatmaya çalıştı zaten ama konunu açılma sebebi ve ilerleyişi bu şekilde değil herkes görebiliyor.
Şahsen ben, misal verelim Beytullah diye bi çipciye yazdırdım arabayı, 5 - 10 tanede adam yönlendirdim. Başarısız oldu herkes sorun yaşadı yada bize ukalalık yaptı vs. vs. bu konuyu bu şekilde açmam. Açtım diyelim devlet sırrı gibi de saklamam amk. Kimse kim söle ki geyik sarmayalım. Yemediyse ozaman obey your master ak.
BMW'den Sorumlu Devlet Bakanı
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Bugün ozgunle ankaradan geldik beraber hicte peygambere benzemiyordu hatta üstümüze kıran kamyona camdan hareket yaparken gozlerinden civilcim saçan şeytana benziyordu![]()
mapperlar havada duruyormuş aslı varmı?![]()
![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
sonuc sadece geyik dimi beyler SAOLASINIZ HEPİNİZ
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Geçenlerde yeni bir araç aldık. Nissan Altima. Karbüratörlü. Aracın tüp ayarı bozukmuş. İstanbuldan bir arkadas geldi. G.t cebinden gizlice fotoğrafını cektiğim aem beyinlere ve hondatalara ayar yapmasını sağlayan ebayda araştırmama rağmen bulamadığım bu cihazla avans kulaklığını karbüratöre tutup ayar yaptı. Aracım duman atıyor ama az yakıyor artık.
![]()
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
karbüratör ayarı için silecek motoru tornavida combosu yaptık içerden karbüratör ayarını zorlanmadan yapıcaksınız. ürün ismi olarak da AYEM trucarb2 düşünüyoruz avrupadaki tuning seyehatim sırasında bu fikir geldi patentini aldık
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)