User Tag List

Sayfa 8/9 İlkİlk ... 6789 SonSon
167 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: clio rs sorgusu

ClioSport
    Misafir
    1.6 16V Tek kapı var düşünmezmisin hemde sıvı sarı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RCTErhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    10.000 olsaymış iyimiş.
    sırf motor olarak düşünülüp alınabilir.. artı alüminyum kaputu da para eder..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı overblack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazmıyım diyorum şu antep arabaları için ama yazıcam artık.şu memlekete ne kadar hatalı pert araba varsa antep'ten çıkmaya başladı.antepten vti gti tarzı araç alırken herkes dikkatli olsun.bir ara sahibindende 6-7 tane vti vardı antepten satılan.burda birileri fena rant sağlıyor.ben şahsen bmx bisiklet bile almam ordan.
    kişisel meselenizi Gaziantep'e maletmemeliisn...burası 2 milyon nufusu olan türkiyenin 6. büyük şehri, ve pazarıda oldukça geniştir....
    sahibinden.com da aracın pazarı belli, fiyatta ortada parası kadar araba almak isteyen, gelir baktırır iyi kötü her neyse bi karar werir, arabaya faiş bir fiyatta yazılmamıştır. diğer yorum yapan arkadaslarada soruyorum, sizce arabanın fiyatı nekadar olmalıydı?

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı b16a2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kişisel meselenizi Gaziantep'e maletmemeliisn...burası 2 milyon nufusu olan türkiyenin 6. büyük şehri, ve pazarıda oldukça geniştir....
    sahibinden.com da aracın pazarı belli, fiyatta ortada parası kadar araba almak isteyen, gelir baktırır iyi kötü her neyse bi karar werir, arabaya faiş bir fiyatta yazılmamıştır. diğer yorum yapan arkadaslarada soruyorum, sizce arabanın fiyatı nekadar olmalıydı?
    arabanın parasına laf etmedik konuyu başka yere çekme.birsürü araba sayarım ben sana pert olup antepte toplanan.kötü birşey demedik antepten alırken dikkat edin dedik.benim anteplede kişisel meselem yok ayrıca.burası forum ortamı herkes kendi fikrini yazar.bende takip ettiğim kadarı ile kendi fikrimi yazdım.değil vti gti BMX bile almam.benim görüşümde seni bağlamaz.herkes sabit görüşte olsaydı forum olmazdı dimi?
    komançero garage

glockevo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Shellkolik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet arka tarafı kapıdan itibaren komple 1.4 cliodan alınıp kopyala yapıştır yapıp kaynatılan araba ama bazılarıda milletisalak yerine koyup bagaj kapağı değişti sadece şaselerde bişi yok dio ulan bilmiosanız ötmeyin ötüosanızda adam olun adam olamıosanızda milletin verdiği bilgileri boklamayın

her bokuda bilionz amk sizden iyi bilen yok alemde kralsınızz
    Adamlıgı sendemi ögrencez saddasfsdkjf...

aTaBeY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cidden o gaziantepliler susmuş falan diye saçma sapan yorum yapan arkadaşlar neyin kafasını yaşamış anlamadım hepimizin giripde buraya ille o araçla ilgili birşeymi yazmamızı bekliyorlar. Az önce Oto yıkamama aracın sahibi geldi KONUYU GÖSTER'dim giripde buraya yazarmı bilmem ben konuşurum dedi baktı inceledi gitti. Burda millete olay lazım bilindik gevezelikler saçmalıklar vs. konudan sapmalar bilmeden konuşmalar. Bende konuyu okudum ama bakın şuana kadar birşey yazmadım önce sahibine gösterdim sonra fikrimi yazdım. Tekrar söylüyorum antepliler sustu vs. gibi çocukca şeyler yazmanın alemi yok burda bir konuda istanbullu bir adam size cevap vermeyincede bütün istanbullular sustumu yazalım girip buraya? Herkese allah herşeyin en hayırlısı nasip etsin her malın bir alıcısı vardır..
    S!nek Performance Race Parts & Aftermarket

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı overblack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın parasına laf etmedik konuyu başka yere çekme.birsürü araba sayarım ben sana pert olup antepte toplanan.kötü birşey demedik antepten alırken dikkat edin dedik.benim anteplede kişisel meselem yok ayrıca.burası forum ortamı herkes kendi fikrini yazar.bende takip ettiğim kadarı ile kendi fikrimi yazdım.değil vti gti BMX bile almam.benim görüşümde seni bağlamaz.herkes sabit görüşte olsaydı forum olmazdı dimi?
    sendede sıkıntı var heralde...

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurcan_vti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sendede sıkıntı var heralde...
    ne sıkıntım olcak? konuyu açan kişi kardeşim kadar sevdiğim birisi.istediğimi yazarım.bende sıkıntı yokta sende yara var sanırım.
    komançero garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biliyoruz görüyoruz Gökhan,sende aşağıdaki kalın puntolu yere bir bak

Bu Sarı Rs in sahibi ve arkadaşları benim White Rs proje konusunu baltalamışlardı,
    arabam rodajdayken daha " bir türlü videosunu görmedik, ancak çene yapıyonuz icraat yok sizde" demişledi.. White Rs icraatın kralını gösterdi ..başkalarının icraatlarını yeni yeni görüyoruz ben ses etmedim herkesin yolu açık olsun çarşısı pazar olsun
    şef kadir atarın varsa konyaya gelirsin herkes icraatını orda gösterir...

srdralc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Memleket meselesine getirmeyelim olayı , niceleri de geçti burdan.

Kimsenin kafasına zorla silah dayanarak araba satılmıyor burda , herkes istediğini ve beğendiği alıp gidiyor.

Bir dünya arabamız Kayseri'ye gitti overblack ordan da bisiklet alma ha sakın , sen kendinden korkup kazıklanırım diye korkuyorsun galiba.

Kendini bilmen esefli bir davranış.

aTaBeY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı srdralc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Memleket meselesine getirmeyelim olayı , niceleri de geçti burdan.

Kimsenin kafasına zorla silah dayanarak araba satılmıyor burda , herkes istediğini ve beğendiği alıp gidiyor.

Bir dünya arabamız Kayseri'ye gitti overblack ordan da bisiklet alma ha sakın , sen kendinden korkup kazıklanırım diye korkuyorsun galiba.

Kendini bilmen esefli bir davranış.

Serdarım boşver ister alır ister almaz olmassa bizde bursa'dan almayız orası arabadan ziyade başka konularda sıkıntılı anladın sen...

Edit : Memleket muhabbetine dönmesin bencede zaten... Kimsede zorla gelip antepden araba almasın ben ortada bir sorun görmüyorum
    S!nek Performance Race Parts & Aftermarket

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=overblack;2173137]ne sıkıntım olcak? konuyu açan kişi kardeşim kadar sevdiğim birisi.istediğimi yazarım.bende sıkıntı yokta sende yara var sanırım.[/QUOno no verde sıkıntı varmı yokmu anlayalımm...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç sahibi benim sıkıntısı olan sorusu olan 5544159248 beni ara sın burdada küfürlü konşanlara......!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yalnız o sarı RS i kim topladıysa helal olsun iyi toplamış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=aTaBeY;2173171]Serdarım boşver ister alır ister almaz olmassa bizde bursa'dan almayız orası arabadan ziyade başka konularda sıkıntılı anladın sen... :icon_

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı R21TURBO 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazmak istemiyorum dünden beri , yazarak anlatıldığında yanlış anlaşılmalara neden olabiliyor , aynı düşünceye sahip kişiler farklı algılanabiliyor.. Konunun özü şu , yiğit arabanın sahibi değil ne kadar kazalı aldık topladık gazlamak için motor yaptık desede arabayla bir alakası olduğunu sanmıyorum , bu iyi niyetli yaklaşımım yada her şeyi biliyordu yalan söyledi.. Srdralc ninde kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum , sevdiği bir kardeşini korumaya çalışmış , zaten resimleri görünce şaşırdığını kendide belirtiyor , avatarında kırmızı bir 106 olan arkadaşda vardı , servis lerin olduğundan bahseden , arabayı zorla satmadıklarını paraya ihtiyaç duymadıklarını belirten , oda aynı şekilde yiğit e destek olmuş ama bu arkadaşların hiçbiri arabanın sahibi değil.Araç sahibi gereken açıklamayı yapar , araç sahibine sorıyım , araç sahibi typeR aldı gibi cümleler bu yada bu araba ile ilgili başka konularda var , arabanın sahibinin bu mevzulardan haberi bile olmıyabilir.. Ha bu arada bu arabanın motoruda bitikti , yani daha iyi yürüsün diye motor yapılmadı , yapılıyorken daha performanslı olacak şekilde yapılmıştır.. Selçuğa haksızlık yapmayın , adam kötü dedi , yöneticisi olduğu sitenin database inden fotoğrafları alıp burada yayınlaması banada çok doğru gelmiyor, sonuçta ciddi üye sayısına sahip iki farklı websitesi.. Ben Selçuğa 10 tane clio rs sordum hiçbirinde yanılmadı (bu araba dahil ) saolsun.. Shellkolik kızmış argo yapmış , uzaklaştırılmış , bence bu adamı zivanadan çıkartan Yiğit inde aynı cezayı alması gerek.. Bide şu açıdan bakın , 12.000tl ye VE , SS , ZY , WhiteRS (plakası aklıma gelmeyen düzgün RS sahipleri kızmasın )gibi arabalar zaten imkansız , biri çıkar 10.000tl verir proje arabası yapar.. Olayın özü araba pert ten çıkma ciddi kazalı az daha dişini sıksa hurda olacakmış , sorgulayan arkadaş cevabını aldı , bu bilgilerden sonra işine yararsa alır.. Araba sorgulanmış Selçukta bilgiyi vermiş , tarzı şekli zamanı çokta önemli değil.. Detaylara inip gider yapmaya kalp kırmaya gerek yok.. Bence konu amacına ulaştığından kilitlenmeli..
    Güzel yorumun için teşekkürler İlker abi.
    Kimse sinir yapmasına gerek yok herşey ortada

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güzel yorumun için teşekkürler İlker abi.
    Kimse sinir yapmasına gerek yok herşey ortada
    alinti icinde belli konuyu öne cikarma durumu disinda "bold" yasak...
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alinti icinde belli konuyu öne cikarma durumu disinda "bold" yasak...
    Bold dediğin zannedersem kalın punto yazım düzelttim onu
    Kurallara saygımız sonsuz

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bold dediğini bilmiyorum ama şahsım ismim geçmiş bir şekilde cevap vermem gerekiyordu
    Bold dediğin zannedersem kalın punto yazım düzelttim onu
    Kurallara saygımız sonsuz
    ilginize tesekkur ederim
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)