abi 2 post öncesine bakın. kalın puntolu yere.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Gider yapan arkadaşlardan biri de benim.
Ama fotoğrafları koyup ondan sonra birşeyler söylemen yönündeydi , bu araç ne Yiğit'in ne de kardeşinin vs.
Kendisi de Galerici değil zaten ,
Bende şuan şoktayım iyi ki eğri doğru yanlış birşey demedim ama yalancılıkla itham etmeyin sonuç itibariyle 18 yaşında bir genç ona ne söyleniyorsa oda bunu yazıyor bundan eminim şahsi kanaatim kimseyi kandırmak adına yazmamıştır.
Biliyoruz görüyoruz Gökhan,sende aşağıdaki kalın puntolu yere bir bak
Bu Sarı Rs in sahibi ve arkadaşları benim White Rs proje konusunu baltalamışlardı,
arabam rodajdayken daha " bir türlü videosunu görmedik, ancak çene yapıyonuz icraat yok sizde" demişledi.. White Rs icraatın kralını gösterdi ..başkalarının icraatlarını yeni yeni görüyoruz ben ses etmedim herkesin yolu açık olsun çarşısı pazar olsun![]()
söylediklerinde haklı olabilirsin. ama başkasının söylediklerini yazmak asıl yanlış olandır. kimsenin aracını kimsenin arkadaşı korumamalı.
ondan sonra yalancıyı geç dolandırıcı durumuna bile düşer birinin koruduğu aracın geçmişi böyle çıkınca. sanki kendi arabasıymış gibi sadece bagaj değişti yazdı. hepimiz burdan bunu anladık. biliyorda bizi kekliyorlar.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
boşverin. keser döner sap döner gün gelir hesap döner demişler. doğru demişler
bu arada 11-12 rakamlar bu araç için gene iyi. yürür aksamları ve motoru iyi yapılmışsa alınabilir projelik özellikle.
ama gene söylüyorum bi aracın bişeyi varsa çekinmemeli kimse. sanki çok çıtır arızası vardıda uygun verdik dermiş gibi. iyilik yapıyoruz alana ayakları filan hoş değil.
laa yıldo gevuru nerden açtın bu kıliyo ares sorgusunu zaten patlak olmasa 2005 ares bu fıyata olurmu , kan gövdeyi götürüyo![]()
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
la yıldo zaten araba falan alcaan yok, milleti burda brbirine düşürmüşün![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)