ahahah yok öle bişi sarı lacivert hiç yakışmas![]()
Ankara ve Konya plakalı otomobillerde cok görüyorum ben de
Ama ben de tavsiye etmiyorum, ben plakanın kenarlarını kestim diye yeni kaza yapmama ragmen polisle 2 saat kavga ettim, en son bıraktılar gittik.
Bu plaka mavi basılıyorsa, öyle uygulamak durumundayız, bosubosuna cebinizden para gitmesin.
Yeni plakalar da kırmızı olmaz, bizde bu avrupa birligi yalakalıgı varken![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
kırmızı tr seferberlik anında kullanılacak olan araçlara yapılacak olduundan TR leri kırmızı yapmanın cezası baya yüklü gerek yok
ceza ile ilgili bilgilendiren arakadaşlara teşşekür ederim,apachilik ile olan tabirlere ise şöle birşey söliyebilirim göreceli,ben demekki kırmızı ve beyazı çok seviyorum her yerdede taşımak istiyorum daha sı azı yok bunun,kimsede vatanımı ne kadar sevidğimide sorgulamasından dolayı diye yaptığım birşey yok,amaç ve niyet belli,kimin ne düşündüğüde umrumda değil,zaten benim hatam nasıl olur diye yorum yapmayın demekte idi,başlığı geçtiğim içeriğini bile okumamışsınız belliki,nasıl duracağı hakkında fikrinizi sormadım yani.
Hakkaten gerginlige pek gerek yok ama ankaralı arkadaşların dedigi biraz dogru.Bu iş zevk meselesi dedigin gibi tabiiki ama hakikaten küçümsemek için söylenen birşey degil bu.Arabasıyla ugraşan ve çokta göz önünde sürekli gezmeyen tipler pek yapmıyor bu işleri..Birde subaruydu, evoydu falan bu tarz arabalarda da pek kırmızı olmadıgı için böyle birşey söylüyor arkadaşlarda..Yoksa küçümseme asla söz konusu degil.
Bizim buradaki aksesuarcıların hepsinde vardır..Ayrıca burada reklamcılarda yapıyordur muhtemelen..Eger bulamazsan buradan yollarız sana..
Ağzına sağlık der senin gibi yorum yapanı mumla arar olduk şu sıralar diyede eklerim,ceza söz konusu ise fikrimi değiştirdim sanırsam,çünki araba benim değil ve sadecede ben kullanmıyorum zaten kiş bilgilerimdede yazıyor "yok" diye,o yüzden ağzım yansın istemiyorum ceza söz konusu olmasaydı sadece sizin o tabir ettiğniiz apachiler takıyor olsaydu şayet yine takardım.sağol açıklamaların için orçun![]()
Ne kırmızı ne mavi,
Yakışır bize hepsi,
Cezayı öderim bile diyosan kimse söndüremez bu ateşi,
Konu değil apaçi,
Nice şanlı Türk tarihi...
salladım bişiler
nasıl? 5dklık bi şiir..
eyvllh hocam seninde ağzına sağlık![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)