User Tag List

Sayfa 3/7 İlkİlk 12345 ... SonSon
115 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: boyalı arac...????

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Boya muhabbetini genelde araba ticaretini yapanlar fiyat kırmak için yapıyorlar.

Önceki arabamı komple boyalı aldım. Galerici arkadaş cihazıyla geldi baktı baktı komple boyalı dedi bilmiyorum dedim cihaz sende Kaporasını aldım ertesi gün almaya geldi yine elinde cihaz abi tavandada boya var. 1000 tl düşermisin dedi. Alma arabamı dedim.Aynı günün akşamı yine aynı paraya geldi aldı.

Böyle şeylere takılmayın şasesini kulesini baktırın keyfinize bakın. Bugün araba alcak olsam yine komple boyalı alırım gerekirse çizilirse vs. tekrar boyarım rengi solmuş tavanla yamalı bohça gibi arabayla gezeceğime

ersin açıcı
    Misafir
    Bence sıfır araca kaplama daha düzgün bir uygulama olur çünkü araç yaşlanmaya başladıkça orjinal boyasının değerini daha iyi anlıyorsunuz çünkü orjinal boya ömür boyu pas yapmıyor ve orjinal boyanın üstüne tiner dökseniz hiç bişi olmuyor

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hiç takmamlara +1 .

Motor yürüyen düzgün olsun yeter
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    takılmam, gözüme batıcak kusur olmasın yeter...
    daha düz yolda araba kullanamayan tipler boyalı arabaya burun kıvırıyor oda ayrı komedi.

whitegold
    Misafir
    Alıntı Ozan'S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla ben hıc takmıyorum mesela soyle ornek verım 2007 stı ıma benden oncekı sahıbı ıgrenc bı scoop takmıs tavana onu soktum slıkon zarar vermıstı tavan boyasına tavanı boyattım acaıp tepkıler aldım nedır yanı ?

cokmu onemlı gecen hafta cok yakın bı arkadasım panamera turbo aldı 300 k euroya yakın para verdım durdugu yerde hyundaı getz ıle bı bayan yandan surttu ıkı kapı boyandı...

nedne bu kadar cok takılıyor bu boya ısı amerıkada veya avrupada zevk ıcın komple sıfır ferrarıler bentleyler boyanıyor bunu bır turlu asamadık ulkemızde...

bıde arkadan konusulanlar var tabı o arabanın tavanı boyalı yan yatmıs takla atmıs yok dıregı boyalı kapısı boyalı bıre bes katılarak konusulanlar...

cok ınsan bu yuzden magdur oluyor

benım sahsı fıkrım şasilerde bısey olmasın her turlu alırım bugune kadarda hıc bakmadım boyasına yuruyenı duzgun şasisi duzgun olsun yeter İSTANBULda yasıyoruz....
    vallahı haklısın arkadasım ıstanbul gıbı yerde ne boya aranır nede cızık yeterkı motor ve sasi iyi olsun gerısı yalan.

Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    umrumda olmaz yururu motoru duzgun olsun yeter
    aynennn

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben boyalı arabaya takarım şöyle olanlarına tabi; boyanmaktan hasar görmekten kaportanın üstünde 1 cm macun olan arabanın istediği kadar şasesi düzgün olsun, almam o arabayı.. gerçekten çizikten boyanan arabalar da eğer boya öncesi foto, video gibi araçlarla iddialarını ispatlarlarsa inanırım..

Vlkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Boya muhabbetini genelde araba ticaretini yapanlar fiyat kırmak için yapıyorlar.

Önceki arabamı komple boyalı aldım. Galerici arkadaş cihazıyla geldi baktı baktı komple boyalı dedi bilmiyorum dedim cihaz sende Kaporasını aldım ertesi gün almaya geldi yine elinde cihaz abi tavandada boya var. 1000 tl düşermisin dedi. Alma arabamı dedim.Aynı günün akşamı yine aynı paraya geldi aldı.

Böyle şeylere takılmayın şasesini kulesini baktırın keyfinize bakın. Bugün araba alcak olsam yine komple boyalı alırım gerekirse çizilirse vs. tekrar boyarım rengi solmuş tavanla yamalı bohça gibi arabayla gezeceğime
    Katılıyorum Hocam ; Hiç boya sıkıntım yok adamlar utanmasa 80 model arabalara sorucak boya varmı diye kazası varmı diye sorulmuyor artık boya varmı

VTİ1035 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben boyalı arabaya takarım şöyle olanlarına tabi; boyanmaktan hasar görmekten kaportanın üstünde 1 cm macun olan arabanın istediği kadar şasesi düzgün olsun, almam o arabayı.. gerçekten çizikten boyanan arabalar da eğer boya öncesi foto, video gibi araçlarla iddialarını ispatlarlarsa inanırım..
    +5500 aksi olduğu sürece bende almam boyalı araba.gerçekten çizikten dolayı ise alınır sıkıntı yok.ama diğer durumlarda doldur macunu 5 cm ne anladım o işten değişensizmiş.keşke değiştirseydin be amca kaporta toros dağları gibi olmuş.hiç gerek yok macera aramaya
    Faruk Kartal

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sonradan boyanan arabalar %90 dalga dalga duruyo sağolsun ustalarımız zımpara işini ya beceremiyo yada işlerine gelmiyo zaman açısından.. 2 boyacı var tanıdığım gram dalga olmadan boyayan ama onlar da parça başı 150yse 250 istiyolar.. bu sebeple boyasız araba tercih ederim ben de.. ya da alında gidip 2.000tl verip boyatmam lazım ufak tefek kazalardan bile olsa.. Istilldo çağlar bi e46 almış boyasız, bayışdım mesela yansımalara.. dümdüz duruyo herşey en ufak dalgalanma yok..

öte yandan x5 aldık tek parça bile boyanmış yeri yok ama yıkantınca sol kapıda 2-3 göçük var deli ediyo beni sırf bu göçükler gözüme az görünsün diye beyaza kaplatasım var arabayı..

özet: çok çok düzgün boyanmışsa büyük kazası olmayan araba alırım tavanı boyalıyı ben de almam.. o kadar çok sahtekar var ki bu yüzden kurunun yanında yaş da yanıyo.. namuslu adama da güvenemiyo insan sebep de bu..

VTİ1035 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALPER-VNS 65 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    özet: çok çok düzgün boyanmışsa büyük kazası olmayan araba alırım tavanı boyalıyı ben de almam.. o kadar çok sahtekar var ki bu yüzden kurunun yanında yaş da yanıyo.. namuslu adama da güvenemiyo insan sebep de bu..
    kesinlikle bende böyle düşünüyorum
    Faruk Kartal

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eskiden galericiler "Bu araba boyasız sıfır hata" diyerek itelemeye çalışıyorlardı baktılar olcak gibi değil piyasada boyasız araba az kaldı şimdi yeni moda "Muhtelif yerlerinde boya çıkar" oldu.

Boya takıntısı şu yüzden var birde adam sağ taraftan refüje girmiş kapılar falan değişmeden çekiçlenerek vakumlanarak macunlanarak bi şekilde düzeltiliyo sonrada ya "Birileri anahtar takmış maç çıkışında sağ taraf boyalı" yada " Sağ tarafta 2-3 parça boyalıydı boyayan düzgün boyayamamış benim aldığım arkadaşta acayip titizdir renk tutsun diye sağ tarafı komple boyatmış" diyerek itelemeye çalışıyorlar.

Ayrıca yeni akımlarda mevcut

-Bel altı temizlik boyası mevcut
    -Çıtır hasardan dolayı boyanmış
    -Önceki sahibi kaplama yapmış oda boyayı soldurmuş komple boyatmış
    -Komple serpme boya mevcut(kastettiği heralde kapı içleri vs. falan boyanmamış )
    -Sol ön kapı kuşağın üstü aynadan 1 karış altta lokal boya atılmış(Sanki lokal olunca komple vernik atılmıyo )

Galericiler bu akımları türettikçe milletimizde haklı olarak boyaya takılıyo

Anu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Boyasız isteyen boyasız, güneş yanıklı ve çizik çizik alsın bırakın. Arabayı boyatacağım dedim, bir anda 100 kişi höst hoyt aman ne yapıyorsun nidalarıyla üzerime geldi. Durumum düzelsin boyatacağım pırıl pırıl binebilmek için.
    ''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK

sinan-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Boyaya takılmam.Şaselerınde direklerınde sıkıntı yoksa her türlü alırım..
    2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
    2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
    ]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
    1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
    2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sıfır arabalarda bıle boya çıkıyor ken, tavana top gelıyor duzeltılıp boyanıyor da sonra satarken takla attımı dıye soran bı mıllete ınat cızıkse boyatıyorum agam işine gelen alır hesabı
    bu arada ozan hocam m3 parçalrıda bedavaymış valla iyi oldu gordugum
    "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "
    NAMIK KEMAL

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her arabanın bir fiyatı var zaten boyalı olan boyasız fiyatına satılmıyorki

param varsa çiziksiz alırım millet boşamı sıfır araba alıyor
    Team PAŞAOĞLU

APO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kamyona binmiyoruz arkadaşlar...arabamız ok gibi olmalı çil çil parlamalı...
    bugün arabam çizilse tereddütsüz boyatırım...ama düzgün bir boyacıya..zaten işi bilen bir usta kaza veya diğer ağır sebeplerden boyanmış arabayı anlar...gerisi hikaye ..
    tunceR´isimli üyeden Alıntı
    şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.

Utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben arabayı alırken 3 parça boya değişen yok dediler sadece altı ve mekaniğine baktım umrumda bile olmadı boya kısmı düz gitsin sırıtmasın yeter

ergin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ersin açıcı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence sıfır araca kaplama daha düzgün bir uygulama olur çünkü araç yaşlanmaya başladıkça orjinal boyasının değerini daha iyi anlıyorsunuz çünkü orjinal boya ömür boyu pas yapmıyor ve orjinal boyanın üstüne tiner dökseniz hiç bişi olmuyor
    aslında orjinal boyanın tinerle zarar gormesı konusu oyle degıl tiner vernıksız araclara zarar verır ama vernıklı araca zarar vermez. gelelım paslanma konusuna fabrıkada atılan boyanın şehırlerımızde satılan boyalardan (kalıtelı) farkı yok hatta bazı fırmalar zaten sıfır araclara tedarıkcılık yapıyor sıfır aracın pas tutmamasının sebebı fabrıkanın işcılıgıdır aracın paslanması ıcın metalın arac uzerınde acıkda bı yer olması yanı boyasız yada astarsız bı yerının olmasından kaynaklıdır boyanın ve astarın oldugu hava almayan yerler paslanmaz hıcbır zaman ustalarımızın yaptıgı boyalardan sonra paslanan yerler düzgün işcılık vermemelerındendır ha gelgelelım her usta da aynı degıl cok guzel ustalarımızda var.

konuya gelırsek kendım boya toptancılıgı yapıyorum servısımız de var ve ben hıcbır zaman aracda boya aramadım araç alırken arayacagım ozellıkler şaseler saglam mı motor ve yuruyen saglam mı sadece bunlardır. insanlarımız oyle bı duruma geldıkı ya admın boyasının vernıgı tamamen kavlamış ee bu nedenlede renk solmuş araba resmen iğrenç bi gorunumde ama adam boyatmıyor neden aracım boyalı degıl orjınal, yemışım boyayı kımı adam aracını sever pırıl pırıl boyatır ne guzel daha ne yapsın boya masrafsız arac verıyor sıze anlamıyorlar.
    ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜM YUNUS DİYE GÖRÜNDÜM

YUNUS EMRE

ergin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALPER-VNS 65 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sonradan boyanan arabalar %90 dalga dalga duruyo sağolsun ustalarımız zımpara işini ya beceremiyo yada işlerine gelmiyo zaman açısından.. 2 boyacı var tanıdığım gram dalga olmadan boyayan ama onlar da parça başı 150yse 250 istiyolar.. bu sebeple boyasız araba tercih ederim ben de.. ya da alında gidip 2.000tl verip boyatmam lazım ufak tefek kazalardan bile olsa.. Istilldo çağlar bi e46 almış boyasız, bayışdım mesela yansımalara.. dümdüz duruyo herşey en ufak dalgalanma yok..

öte yandan x5 aldık tek parça bile boyanmış yeri yok ama yıkantınca sol kapıda 2-3 göçük var deli ediyo beni sırf bu göçükler gözüme az görünsün diye beyaza kaplatasım var arabayı..

soyledıgınız gıbı dalgalar ustadan kaynaklanıyor hatta şöyle soyleyım ustaların üşengeclıgınden ve maziden gelen alışkanlıklarından kaynaklanıyor dalga yapmamak cok zor bı iş degıl bu tur hatalar zımpara katmanında olur ustalarımız alışmış eline alır bı parca zımpara başlar bi aşagı bı yukarı ama bunun hem kolayı hem duzgunu rende yada takoz ile yapılan zımparadır rende zımpara uzundur ve her yerı eşıt zımparalar ve dalga olmaz bu kadar basıt ama hala alışkanlıkların onune gecemıyoruz ne yazıkkı.
    ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜM YUNUS DİYE GÖRÜNDÜM

YUNUS EMRE

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)