User Tag List

Sayfa 4/9 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
161 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: pert araç satımı?

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alp1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayır benim demek istedigim, noterde satış sözleşmesinde yazılanlar yukarıda bir arkadaş göstermiş imzalamışsa iş bitmiştir. Elinde görüp bilinip alındıgına dahil imza var. Aracın pert olup olmadıgını almadan önce zaten 1 mesaj ötede herşeyden ögrenilebilir vs bunu yok pert nedir bilmiyorum falan demesi cok ilginç olur.

Hic bir şekilde para ve aracı geri verme durumu söz konusu degil istedigi mahkemeye başvursun. Yapılacak bişiy yok.
    arkadaşım satan kişi zamanında şase no yanlış giriliyor,alan kişi sigorta yaptırıken öğreniyor.Bana göre burdan bile sonuca ulaşılabilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ccc_mk1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizim kaskomuzda o ibare yok. neden derseniz dün farkına varıldıki aracın şase numarası ruhsatta ....39... giderken bizim kaskolattığımız şirket yanlışlıkla ...3P... yazmış.zaten o yüzden pert olduğu anlaşılmamış bizim aldığımız zaman.
    anlatmak istediğim olay bu

teoman_rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla herkez bilip bilmeden satıstan sonra hiçbişey olmaz demişte yok oyle bi hayat ..

Biz galeri işi yapıyoruz araba alıp satıyoruz basımıza cok gelen bişey bu egerki pert bir arabayı satıyorsanız siz bunu karsı tarafa soylemiyorsanız ve yazılı bir belge almıyorsanız pert araba oldugunu bilerek aldım gibi ozaman coook buyuk sıkıntı ...

Hemen size dava acıp hem paralarını geri alırlar hemde uzatırlarsa tazminat alırlar ...

Cok basımıza geldi ordan biliyorum ...

Bizde herkez gibi satıs olduktan sonra bisey olmaz sanıyodukta yok oyle bi hayat kesinlikle anlasın basınız cok agrır ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayrıca arkadaslar yazmıslar 10 sene surer dava fln diye kesinlikle oyle degil cunku daha onceden gorulen ve sonuclandıralan ornek davalar oldugudan hemen karara baglanıyor artık maddi tekrar tazminat davasıda acıp bi miktar parada kazanıyorlar kesinlikle ....

Ve arkadaslar yazmıs eski sahiplerine kadar gider fln diye oyle degil sadece satan kişi kimse butun herseyi ondan alıyor elinde pert oldugunu bilerek aldıgını beyan eden kagıt yoksa ...

ccc_mk1
    Misafir
    desenize olan bize olcak gerdiercekler bizi.

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki bişey sorcam o zaman herkes pert araç kovalar pert oldğunu bildiğine dair imzada vermez sahibine sonrada mahkemeye verir yani o kadarmı kolaymı harbiden

mesela bnm arkadaşım pert kayıtlı araba sattı 3 gün önce bişeyde imzalatmadı karşı taraf mahkemeye verse yancakmı bu adam şimdi
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki bişey sorcam o zaman herkes pert araç kovalar pert oldğunu bildiğine dair imzada vermez sahibine sonrada mahkemeye verir yani o kadarmı kolaymı harbiden

mesela bnm arkadaşım pert kayıtlı araba sattı 3 gün önce bişeyde imzalatmadı karşı taraf mahkemeye verse yancakmı bu adam şimdi

Aynen oyle kesinikle elinde pert oldugunu bildiklerine dair kagıt almalydı aksi halde dava acarlarsa hemen kazanırlar artı zorlarlarsa extra tazminatta alırlar cunku aynı davaların ornekleri var ve bunlar gosterilerek hiç uzamadan direk karara baglanıyor ...

Basıma 3 kez geldiginden cok iyi biliyorum

ccc_mk1
    Misafir

bende merak ediyorum +21321413

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben şimdi burdaki araç şase numarası yanlış girildigi için pert kaydı gözükmüyo sattıktan sonra alan kişi dogru girdiginde pert kaydı oldugunu anlıyolar ama benim garipsedigim bi olay var araç satılırken sase numarasına bakılıp kontrol edilip alınmıyomu sonuçta alan kişi araca baktıgında pert olup olmadıgını cok rahat anlıyabilir.

Bencede herkez o zaman pert araç kovalar ve tazminat alır kolayca bunun farklı bi yöntemi vardır eger bi dolandırıcılık var ise sorun ortadan kalkar.

Alıntı Sabri-A Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    burda göstermişler arkadaş
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay anasını memleketimin adaletinden hiç böyle bişi beklemezdim
    Team PAŞAOĞLU

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay anasını memleketimin adaletinden hiç böyle bişi beklemezdim
    o arkadaşına bişi olmaz cümle alem biliyo ne oldugunu
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben şimdi burdaki araç şase numarası yanlış girildigi için pert kaydı gözükmüyo sattıktan sonra alan kişi dogru girdiginde pert kaydı oldugunu anlıyolar ama benim garipsedigim bi olay var araç satılırken sase numarasına bakılıp kontrol edilip alınmıyomu sonuçta alan kişi araca baktıgında pert olup olmadıgını cok rahat anlıyabilir.

Bencede herkez o zaman pert araç kovalar ve tazminat alır kolayca bunun farklı bi yöntemi vardır eger bi dolandırıcılık var ise sorun ortadan kalkar.

tazminat için biraz zorlamaları gerekli karsı taraf hemen aracı geri almayı kabul ederse veya davada hemen aldıkları parayı geri odemeyi soylerse tazminat alamazlar ama butun yinede dava masraflarına kadar satan kişi oder.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

o zaman herkes gitsin pert aracı ucuza alsın sonra bi şekilde şaseyi yanlış girilip pert gözükmesin mesela 10 alınan araç 15 satılsın,alanda enayi olsun bu mu doğrusu?not:konu sahibi arkadaşa söylemiyorum genel olarak diyorum yanlış anlaşılma olmasın

ccc_mk1
    Misafir
    sizce ne yapalım biz şimdi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o arkadaşına bişi olmaz cümle alem biliyo ne oldugunu
    iyide cümle alemin bilmesi yetmezki alan kişi bilmiodum der çıkar işin içinden

örnek veriorum tabi tamer le alakası yok x bir durum için örnek olsun
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gerçekten cok ilginç. Bir yaşıma daha girdim. Ortada herşey resmi olarak imzalı şekilde var. O zaman bütün kazalı araçlar için aynı husus geçerli olmalıdır diye düşünüyorum. Bu araç daha önceden kaza yapmıştır diye bi belge imzalatmak lazım.
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabayı geri alın paralarıı verin yada anlasın bi sekilde yoksa zaten butun bunlar olcak artı mahkeme masrafları olucak

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki bu durumda aracı bilmeden pert olarak satın alan kişi aldığı kişiye dava açsa ?

yani sonuçta onlara karşıda pert olduğuna dahil imzalanan birşey yok

bence bi gariplik var burda ayrıca günümüzde alan kişi hiçmi sorgulamıyor aracın pert olup olmadığın gelip bakıp almışlarmı direk aracı

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı makif84 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o zaman herkes gitsin pert aracı ucuza alsın sonra bi şekilde şaseyi yanlış girilip pert gözükmesin mesela 10 alınan araç 15 satılsın,alanda enayi olsun bu mu doğrusu?not:konu sahibi arkadaşa söylemiyorum genel olarak diyorum yanlış anlaşılma olmasın
    sen pek okumadın galiba alan enayi olmuo üstüne karlı olabilme ihtimali var mahkemeye verip
    Team PAŞAOĞLU

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)