User Tag List

Sayfa 5/9 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
161 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: pert araç satımı?

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ccc_mk1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sizce ne yapalım biz şimdi?
    kuzeni foruma üye yap birde ondan dinlyelim tam olarak.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

ccc_mk1
    Misafir
    Alıntı teoman_rpm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabayı geri alın paralarıı verin yada anlasın bi sekilde yoksa zaten butun bunlar olcak artı mahkeme masrafları olucak
    iyide alcak durumu yok kuzenin sıfır araba aldı onu satıp.yokmu bunun bi kolaylığı siz galericiyseniz bilirsiniz

teoman_rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alp1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gerçekten cok ilginç. Bir yaşıma daha girdim. Ortada herşey resmi olarak imzalı şekilde var. O zaman bütün kazalı araçlar için aynı husus geçerli olmalıdır diye düşünüyorum. Bu araç daha önceden kaza yapmıştır diye bi belge imzalatmak lazım.

Sadece pert kayıtlı araçlar için boyle ama digerlerindede iyi bi avukatla zorlarlarsa bilemem ama pert kayıtlı araçlarda kesinlikle boyle yasadım gordum

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yani mantıken bencede aslında pert araç satılırken satışa not düşülmeli alan kişi için.

ama bu davalar bence karışık olur yani karşı tarafın bildiği bilmediği konusundaki şüpheler filan bu dava çok uzun sürer kimin kazanacağınında kesini yok.

hukukda bazı şeyler hariç ne kesinki bunun sonucu kesin olsun. yani kesin şöyle olur diyemeyiz. kazanan örnekler var ama kazanamayanlarda var yani.

ama bu arkadaşın olayında bence kesin perti varmı yokmu teyit etsinler araştırsınlar. varsa onlarda eski sahibine dönüş yapsın byle böyle şimdi adam bana dava açıyor bende sana açmak zorunda kalıcam gel anlaşalım bu adamın masrafını karşılayalım pert kayıtlı olduğunu bildiğine dair imzalı kağıt alalım diyip

bu şekilde halletseler yıllarca mahkemede sürünmeseler. daha mantıklı değilmi ?

ben mesela arabamı tamir ettirmiştim. kazalı olduğunu bilerek sahibi almıştı. sonra 1 ay geçti ekspertiz yaptırdı airbaglerin tamir edilmediğini dalavereyle lambanın söndürüldüğünü filan servis tespit etmiş.

ben gidip tamir eden şirketten paramı alamadım ama adamlara 3 milyar filan bi para verdim.

çünkü benim hatam değil ama benden alan adamında hatası değilki bu ? sonuçta ben bilmiyordum desemde ne fayda o adamı madur etmiş oluyorum bilmediğim için. dolayısıyla tazmin ettim mahkemelik olmadan.

sizde öyle yapın eski sahibine dönüş yapın biraz zorlayın kibarca.

hani ben beni dolandıran o servisten fatura almadım diye madur oldum ispatlayamadım beni dolandırdıklarını ama ben aracı sattığım adamı madur etmedim.

sizde etmeyin kimseyi madur mutlaka başka yerden çıkar acısı.

o yüzden eski sahibinede dönün anlaşın uzlaşın bi şekilde
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyide alcak durumu yok kuzenin sıfır araba aldı onu satıp.yokmu bunun bi kolaylığı siz galericiyseniz bilirsiniz
    Avukatınıza yinede sorun ama imkansız . Avukatınızda yakın tanıdıgınızsa danısın yoksa onlarda para kazanmak için bisey olmaz kazanamazlar derler paralarını almak için ama oyle degil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yani mantıken bencede aslında pert araç satılırken satışa not düşülmeli alan kişi için.

ama bu davalar bence karışık olur yani karşı tarafın bildiği bilmediği konusundaki şüpheler filan bu dava çok uzun sürer kimin kazanacağınında kesini yok.

hukukda bazı şeyler hariç ne kesinki bunun sonucu kesin olsun. yani kesin şöyle olur diyemeyiz. kazanan örnekler var ama kazanamayanlarda var yani.

ama bu arkadaşın olayında bence kesin perti varmı yokmu teyit etsinler araştırsınlar. varsa onlarda eski sahibine dönüş yapsın byle böyle şimdi adam bana dava açıyor bende sana açmak zorunda kalıcam gel anlaşalım bu adamın masrafını karşılayalım pert kayıtlı olduğunu bildiğine dair imzalı kağıt alalım diyip

bu şekilde halletseler yıllarca mahkemede sürünmeseler. daha mantıklı değilmi ?

Yıllarca mahkeme surmuyorki hemen karara baglanıyor ...

Eger sattıgın kişiden yazılı bir kagıt almadıysan mahkemeyi kazanma ihtimali yok

ben mesela arabamı tamir ettirmiştim. kazalı olduğunu bilerek sahibi almıştı. sonra 1 ay geçti ekspertiz yaptırdı airbaglerin tamir edilmediğini dalavereyle lambanın söndürüldüğünü filan servis tespit etmiş.

ben gidip tamir eden şirketten paramı alamadım ama adamlara 3 milyar filan bi para verdim.

çünkü benim hatam değil ama benden alan adamında hatası değilki bu ? sonuçta ben bilmiyordum desemde ne fayda o adamı madur etmiş oluyorum bilmediğim için. dolayısıyla tazmin ettim mahkemelik olmadan.

sizde öyle yapın eski sahibine dönüş yapın biraz zorlayın kibarca.

Eger sattıgın kişiden yazılı bir kagıt almadıysan mahkemeyi kazanma ihtimali yok

ccc_mk1
    Misafir
    biz o zaman aracı sattığımız kişiule oturup konuşsak 3-5 neyse verip bide kağıt imzalatak pert kayıtlı aracı bilerek aldım vs die sıkıntı olmaz dimi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İyide kazalı bu araç diyede kagıt imzalatması gerekir o zaman çünkü karşıdaki bilmeden ayıplı mal almış oluyo. Çok saçma bi olaymış cidden. Aklım almadı.
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bencede yapmanız gereken o ozaman hiçbi sorun cıkmaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

biz ona büyük ihtimal kazanır diyelim hukuk işi hiç belli olmaz. ama kesin değil.

benim tavsiyem daha mantıklı değilmi sencede ? yani aralarında halletmeye anlaşmaya çalışsalar eski sahibinede dönseler onlada anlaşmaya çalışıp ortaklaşa halletmeye çalışsalarda uğraşmasalar daha iyi olmazmı?
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biz ona büyük ihtimal kazanır diyelim hukuk işi hiç belli olmaz. ama kesin değil.

benim tavsiyem daha mantıklı değilmi sencede ? yani aralarında halletmeye anlaşmaya çalışsalar eski sahibinede dönseler onlada anlaşmaya çalışıp ortaklaşa halletmeye çalışsalarda uğraşmasalar daha iyi olmazmı?

Tabiki kesinlikle onlarda arabayı aldıkları kişidenn bunu isterler ve kazanırlar ama yanlıs anlamadıysam kuzenlerinden almıslardı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tabiki kesinlikle onlarda arabayı aldıkları kişidenn bunu isterler ve kazanırlar ama yanlıs anlamadıysam kuzenlerinden almıslardı.

hayır bu olay kuzeninin başına gelmiş. kuzeninden almamış.

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen pek okumadın galiba alan enayi olmuo üstüne karlı olabilme ihtimali var mahkemeye verip
    ben konuyu baştan okudum ve elimden geldiğince bilgi vermeye çalıştım,kandırılıyorsan gidip hakkını arıycaksın.Bak galerici arkadaş diyor.Pert araç satarken kağıt imzalatıyoruz diye.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayır bu olay kuzeninin başına gelmiş. kuzeninden almamış.
    ozaman tabiki onlarda haklarını arasınlar direk aldıkları kişiden ya para talep etsinler yada aracı iade etsinler ama bence bi miktar alınıp karsı tarafa verip bu işi bitirmek en dogrusu

ccc_mk1
    Misafir
    yarın bi avukata gidip danısalım bakalım sonuc ne olacak.

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biz o zaman aracı sattığımız kişiule oturup konuşsak 3-5 neyse verip bide kağıt imzalatak pert kayıtlı aracı bilerek aldım vs die sıkıntı olmaz dimi
    bence en iyi ve mantıklı çözüm bu olur

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya burda neden 2. sahibi madur oluyor ben onu anlamadım

burda aracı ilk olarak pert satana kadar gidilmesi gerekmiyormu mahkemede

eğer illa pert vs gibi bi kağıt imzalanması gerekiyorsa 2. sahibide imzalamamış olucakki aynı durum soz konusu oluyor ?

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence olay çek olayında ki gibi olmalı herkes birbirine dönüp pert edene kadar gitmeli son satan neden suçlu oluyor.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya burda neden 2. sahibi madur oluyor ben onu anlamadım

burda aracı ilk olarak pert satana kadar gidilmesi gerekmiyormu mahkemede

eğer illa pert vs gibi bi kağıt imzalanması gerekiyorsa 2. sahibide imzalamamış olucakki aynı durum soz konusu oluyor ?
    aslında mantıken öyle olması lazım
    Team PAŞAOĞLU

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)