Antalya / Kemer tarafında güze yerler var .. Oralara bakmanı tavsiye ederim
Antalya / Kemer tarafında güze yerler var .. Oralara bakmanı tavsiye ederim
34 TB 7851 - 106 XS / 34 ZF 3070 - 106 QUİK / 22 NE 220 - 106 XS
37 UL 6786 - TWİNGO
81 EY 443 - TWİNGO
34 VA 9385 - PEUGEOT 306
34 GAN 05 * PEUGEOT 206 XS
bir çok seçenek var ama hepsinin içinde benim kaldığım ve tavsiye edebileceğim en kıralı Rixos Premiumkemer resort adam & eve Rixos Lares bunlar gerçekten güzel oteller birde sıra dışı olanlar var örneğin otelin neredeyse bütün duvarları yerler falan ayna HilsideSu
buda güzeldir hatta 10 numara diyebilirim ancak bana sorarsan Antalya Çıralı da bungalov da geçirmeni tavsiye ederim ormanın içinde denize sıfır sahili anlatılmaz güzel bak bitane foto attım bu arada allah mesut etsin
![]()
Antalya çıralı-kalkan-patara üçlüsünden kalkanı seçip Asfiya Hotel | Luxury Hotels in Kalkan Turkey | Aykan Group hotelde penthouse suitte kalıp dönüş yolunda çıralıya uğrardım ben öyle yaptım tavsiye ederim
Konuyu boşuna hortlattık anlaşılan...
Susesi Resort Spa Hotel Belek - Antalya - TURKEY, Meeting & incentive, Wellness & Spa, ...
çok kaliteli bir otel eminim güzel bir balayı olur diye düşünüyorum mutluluklar
''Çaresizseniz çare sizsiniz'' K.ATATÜRK
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE !
Tunacan hayirli olsun oncelikle , Allah bir yastikta kocatsin
Abi phukete gidebilirsiniz ,hem ucuz hem guzel bir yer balayi icin , yalniz karistirip pattaya'ya gitme bosanmayinonun disinda butce varsa maldivler olabilir , bora bora olabilir , ha birde ispanya mollarco yada ibiza olabilir , ibiza fln baya makul fiyatlarda . ama eglence deniz kum gunes sekli var orda .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Eyvallah Mustafa teşekkür ederim. Darısı sana artık
Phuket i bir arkadaşta önerdi. Hem uygun hemde çok şık bir yermiş. Araştırıyorum kesinlikle.
İkinci seçenekte İbiza var. İkisinin üstünde duruyorum. Bakalım ne çıkacak.
Bay Golden Tour bu işlerde iyimiş. Dönüş bekliyorum onlardan..
bende balayı için http://www.orangecounty.com.tr/tr/index_tr.html gitmeyi düşünüyorum
bu yaz ben de ibizaya gitmeyi dusunuyorum , arastirdigim kadari ile otel arac kiralama fln cok makul fiyatlar da , eglence yeme icmeye para gidiyor . phukete kuzenim gitti balayin , ben gecen yaz pattayaya gittim , abi cok cok ucuz , yani harca harca cebinde paran bitmiyor . bi ucak bileti kalmak icin yer para tutar . Yurt icinde 5 yildizli bir otelde yapacagin tatil parasina yurt disina cikmak herzaman daha mantikli .
Mustafa İbiza için araştırdıklarını paylaşır mısın?
Phuket te ucuz mu yoksa ucuz olan Pattaya mı?
abi thailandin heryeri ucuz , biz villa kiralamistik 2 hafta havuzlu fln , 2 hafta bedava araba fln verdiler bize hatta , adam basi 750$ odemistik Pattaya villa | Baan Kinaree ev bu , phukette de var kiralik yerleri dusunursen referans verebilirsin bizi Paul adamin adi .
expediadan bakiyorum ben ibizaya . ucak biletini millerimle karsilicam , 2 kisi + kiralik arac ( fiat 500 ) 4 yildizli fln ( kalicak yere cok onem vermiyorum cnk otelde cok zaman gecirebilicegin bir yer degil diyorlar ) 800 900 dolar civarinda 7 ila 9 gun arasi , ha bu fiyat 1300 1500 lere de cikiyor seceneklere gore , giden arkadaslarim olmustu , gunluk 100tlye kaldiklari oteller vardi , gayet sakin luks , arac kiralari cok ucuz ama yerel kiralama sirketlerinden almak daha mantikliymis . tek harcaman disarisi , clublarda event varsa 50 60 euro giris parasi olabiliyormus kisi basi , yeme icme secenek cok , akdeniz mutfagi zaten bize yakin . yani abartmazsan 1 hafta max 1500 tl ye fln cikar bence ibiza da , ucak haric .
Oldu bu iş
bekle beni İbiza
Saolasın Mustafa..
ibiza ucuzmuş ya la bu sene gideyim bari her sene bodrum antalya fethiye kemer kuş adası kıbrıs yapmaktan sıkıldımmmm
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)