User Tag List

Sayfa 19/26 İlkİlk ... 91718192021 ... SonSon
491 sonuçtan 343 ile 361 arası

Konu: balayı icin otel tavsiyeleriniz

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende 2017 - 20 mayıs da nasipse balayı için otel bakınıyorum o tarih için kıbrıs mı iyi olur acaba daha önce hiç gitmedim, varmı orada otel tavsiye edebilecek olan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nisan mayıs Kıbrıs'ta sıcaklık olarak fena değil ama biz denize girememiştik su soğuk.. Oteller genel olarak Havaalanına uzak ulaşım biraz sıkıntı.. ELexus otelde kalmıştık beklentiler önemli tabi bu konuda gayet tatmin edici bir müessese.. Thai, spa, Sauna, Türk hamamı, Isıtmalı havuzlar, 1gün oda kahvaltı v.s balayı çiftlerine ücretsiz.. Herşey bir yana yemek olarak tatmin olmayan kimse olmaz sanırım.. Casıno flnda var işte diğer Kıbrıs otelleri gibi en büyük artısı çok yeni bir otel..

Volkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benimde düğünüm 20 mayıs 2017 , balayı için denize girilebilcek yer tavsiyesi alabilirim.
    99' ZN 106 GTİ
    14' SC İBİZA CUPRA
    94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
    16' FK2 TYPE-R

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende bu ay başı Elexus' taydım. Oda kahvaltı ve ilk odaya girişte süsleme çok güzeldi. Otele 12 gibi girdik ancak 14:30 gibi odamıza alabildiler, yok oda süsleniyomuş, yok oda için birinin onayı gerekiyomuş falan fistan.
    Otel müşterileri genelde yaşlı çiftlerdi, yanında kapalı karısı olup genç balayı çifti kadınlarını kesen bir dünya sapık mevcuttu. Katil olmamak için zor tuttum kendimi.
    Otelin denizini hiç beğenmedim, biz denize indiğimizde saat 12' ydi ve otel görevlileri sahilde deniz pisliği temizliyordu. Bu arada iskelesi yok ki bu benim çok büyük bir eksi.
    Bazı yemeklerde çok başarılılar fakat bazı yemeklerde ise acayip kötüler.
    Personel hep güleryüzlü bu çok hoşuma gitti.
    Odaları güzel.
    Hiçbir aktivite yoktu ben gittiğimde, kenar köşe gitarcılarını akşamları çıkarıp canlı müzik vs yaptılar.
    Havuz başında içtiğin su ve dondurma harici şeyler paralı, ultra herşey dahilde bunların olmaması bana abes geldi.
    Ben çok sıkıldım otelden son 2 gün araba kiralayıp Kıbrıs' ta gezdim. Bir daha gitmem.
    Seneler önce Kaya Artemis' te kalmıştım, Elexus daha alt sırada kaldı bende.

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı AliGizda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende bu ay başı Elexus' taydım. Oda kahvaltı ve ilk odaya girişte süsleme çok güzeldi. Otele 12 gibi girdik ancak 14:30 gibi odamıza alabildiler, yok oda süsleniyomuş, yok oda için birinin onayı gerekiyomuş falan fistan.
    Otel müşterileri genelde yaşlı çiftlerdi, yanında kapalı karısı olup genç balayı çifti kadınlarını kesen bir dünya sapık mevcuttu. Katil olmamak için zor tuttum kendimi.
    Otelin denizini hiç beğenmedim, biz denize indiğimizde saat 12' ydi ve otel görevlileri sahilde deniz pisliği temizliyordu. Bu arada iskelesi yok ki bu benim çok büyük bir eksi.
    Odaları güzel.
    Hiçbir aktivite yoktu ben gittiğimde, kenar köşe gitarcılarını akşamları çıkarıp canlı müzik vs yaptılar.
    Havuz başında içtiğin su ve dondurma harici şeyler paralı, ultra herşey dahilde bunların olmaması bana abes geldi.
    Ben çok sıkıldım otelden son 2 gün araba kiralayıp Kıbrıs' ta gezdim. Bir daha gitmem.
    O kadar kötüleme
    Sen artık sezon bitiminde geldin ve bu saatten sonra Kıbrıs otellerinde mice işi yapılıyor. Sen geldiğinde kapı girişinde acentelerin bankolarını görmüşündür. Hepsinin en az 100-200+ grupları vardı.
    Deniz, sezonunda çok güzel. Asansörle fln inmesi cabası MiaBeach açık olsaydı daha zevkli olurdu beach tarafı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O kadar kötüleme
    Sen artık sezon bitiminde geldin ve bu saatten sonra Kıbrıs otellerinde mice işi yapılıyor. Sen geldiğinde kapı girişinde acentelerin bankolarını görmüşündür. Hepsinin en az 100-200+ grupları vardı.
    Deniz, sezonunda çok güzel. Asansörle fln inmesi cabası MiaBeach açık olsaydı daha zevkli olurdu beach tarafı
    Aynen abi onları saymıyorum bile Yemekte bön bön bakıyolar vallahi çok ayar oldum.
    Çokta kötülemedim ama denizi gerçekten beklediğimden çok kötüydü.
    Aynen denize asansörle inmek falan güzel
    MiaBeach en soldaki havuzlu mekandan mı bahsediyorsun? Orası kapalıydı
    Hoşuma giden yönlerinide yazdım ama gerçekten bir şans daha vermem. Sahil kumu falan güzel değildi gerçekten.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Aynen abi onları saymıyorum bile Yemekte bön bön bakıyolar vallahi çok ayar oldum.
    Çokta kötülemedim ama denizi gerçekten beklediğimden çok kötüydü.
    Aynen denize asansörle inmek falan güzel
    MiaBeach en soldaki havuzlu mekandan mı bahsediyorsun? Orası kapalıydı
    Hoşuma giden yönlerinide yazdım ama gerçekten bir şans daha vermem. Sahil kumu falan güzel değildi gerçekten.
    Mia dediğin yer. 8 Ekim gibi Kıbrıs'ta yazlık mekanlar hep kapandı. Herkes kışlık mekana geçti.
    Dediğim gibi sezonun bittiği zaman olduğu için öyle denk gelmiştir. Yoksa Elexus buranın ilk 5i içindedir. Emin ol

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı taytay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende 2017 - 20 mayıs da nasipse balayı için otel bakınıyorum o tarih için kıbrıs mı iyi olur acaba daha önce hiç gitmedim, varmı orada otel tavsiye edebilecek olan
    04 aralık 2013 - 19 nisan 2014 tarihleri arası kıbrıs girnede askerdim.

Teskere aldığım gün yağmur yağıyordu. Mayıs ayı denize girilir mi bence çok sıcak olmaz suyu

Benimde tarih 04-08 nisan deniz olayını plandan çıkardık gezme amaçlı dolanırız sanırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Kankacım Kıbrıs'la ilgili ne öğrenmek istiyorsan msj at. Yardımcı olurum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cookies Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nisan mayıs Kıbrıs'ta sıcaklık olarak fena değil ama biz denize girememiştik su soğuk.. Oteller genel olarak Havaalanına uzak ulaşım biraz sıkıntı.. ELexus otelde kalmıştık beklentiler önemli tabi bu konuda gayet tatmin edici bir müessese.. Thai, spa, Sauna, Türk hamamı, Isıtmalı havuzlar, 1gün oda kahvaltı v.s balayı çiftlerine ücretsiz.. Herşey bir yana yemek olarak tatmin olmayan kimse olmaz sanırım.. Casıno flnda var işte diğer Kıbrıs otelleri gibi en büyük artısı çok yeni bir otel..
    Tşk ederim biraz araştırayım orasını ben nuhun gemisine baktım ama benim tarihlerde rez. yapılmıyor su an.
    Alıntı Volkann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benimde düğünüm 20 mayıs 2017 , balayı için denize girilebilcek yer tavsiyesi alabilirim.
    aynı tarih de evleniyoruz
    Alıntı Diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    04 aralık 2013 - 19 nisan 2014 tarihleri arası kıbrıs girnede askerdim.

Teskere aldığım gün yağmur yağıyordu. Mayıs ayı denize girilir mi bence çok sıcak olmaz suyu

Benimde tarih 04-08 nisan deniz olayını plandan çıkardık gezme amaçlı dolanırız sanırım
    Tşk ederim valla bende denize girerim diye tahmin ediyorum kıbrısda ama bakalım şansımıza artık Hiç gitmedik en azından gezmiş oluruz

Alıntı Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kankacım Kıbrıs'la ilgili ne öğrenmek istiyorsan msj at. Yardımcı olurum
    Süpermiş kanka valla seni darlıcam ozaman baya . Orda bildigim otel nuhun gemisi var onu tavsiye etti bi kaç kişi fiyatlarına bakayım dedim 2017 için rez. yapılmıyor fiyatlar görünmüyor. Senin tavsiyelerine ihtiyacım var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Odaları güzel.
    Bende mayıs ayında gidicem ozaman senin yaşadığın olumsuz şeyleri yaşama ihtimalim var Biraz ölü tarih çünkü

Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende mayıs ayında gidicem ozaman senin yaşadığın olumsuz şeyleri yaşama ihtimalim var Biraz ölü tarih çünkü
    Ölü sezonda gidersen sıkılıyosun Cruise gemi ile gezicektik ama bizim hatunun arkadaşıydı tatili aldığımız yer önermediler. Keşke öyle bişey yapsaydım dedim. Ben verdiğim paraya acıdım açıkcası, o parayı Nuh' un gemisine verseydim üzerine param kalıyodu eminim aynı hizmeti oradan da alırdım.

bora1311 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bodrum da gecen yaz tatil yaptiğim oteli önerebilirim. +16 yaş sınırı da var. Balayi için ideal bir otel, incelemenizde fayda var...

Thor Luxury Hotel & SPA Bodrum | Resmi Web Sitesi
    fordfocus2st-diesel edition-
    suzuki swift GL

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haftaya vogaye belekte olucam bakalim nasil olucak olu sezonda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hep gitmek istediğim sardunya adasını öneririm ,uygun fiyatlı oteller de var . Bence geneli yerli yuristi kazıklamak amacıyla hareket eden yerli otellerden daha uyguna yabancı tatiller kovalanabilir.

sinanbaysal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar merhaba. Benim de nasip olursa agustos 26-27 dugunum olucak. Nisanlim kapali oldugundan kendisinin de benimde rahat edebilecegimiz cok fazla kalabalik olmayan sakin, temiz, memnun kalabilecegimiz bir otel ariyoruz. Tavsiye edebileceginiz yer varmidir

mtay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim tavsiyem yurtdışı düşünen arkadaşlar için İtalya'dır.
    Yurtiçi için ise Kemer. Bonus tabiki de Kıbrıs...

Le10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar merhaba kısmetse bu sene evlenıyorum agustos ayında Antalya da balayı ıcın otel tavsıye edecek var mı?

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maddiyat iyiyse voyage belek. Cok memnun kaldik. Giden arkadaslarim tavsiye etmisti

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)