Antremanlar hep zevklı olmustur İst Parkda...
Kuruyunca,ısler daha ıyı oldu...
Bakalım yarın kı antremanlar guneslı havada olucak ve sıralama...
F2-F3 ve Porsche Cup da cekısmelı olucak...
Printable View
Antremanlar hep zevklı olmustur İst Parkda...
Kuruyunca,ısler daha ıyı oldu...
Bakalım yarın kı antremanlar guneslı havada olucak ve sıralama...
F2-F3 ve Porsche Cup da cekısmelı olucak...
Vettel iyi patlamış bu arada , geçen sene Alonso nun spa daki kazasının aynısı.TC olmayınca bordür e çıkınca gaza yüklenmeyi yağışlı havalar affetmiyor
eger siralamalar da antrenmanlar gibi gecerse.. go schumi go! diyorum :)
3. Antrenmanlar - Vettel 0.001 Sn Farkla Lider
Türkiye GP sıralamaları öncesinde gerçekleştirilen son antrenman seansını Red Bull pilotu Sebastian Vettel ilk sırada tamamladı.
Dün ilk antrenman seansındaki kazası nedeniyle 2. seansı kaçıran Vettel, bugünkü seansta elde ettiği 1.26.037'lik derecesiyle en hızlı isim oldu.
Vettel, Schumacher'in derecesini sadece 0.001 sn farkla geçerken turunun son bölümünde HRT'den Liuzzi tarafından engellendi ve daha iyi bir derece elde edebilirdi.
Mercedes'in yükselen formu bu seansta da devam etti. Schumacher güçlü bir şekilde 2. olurken onu Red Bull'dan MArk Webber ile takım arkadaşı Nico Rosberg takip ettiler. Mclaren sürücüleri Button ile Hamilton 5 ile 6. sırada yer bulurken Türkiye'de iyi işler çıkaran Petrov 7. sırada kendisine yer buldu.
Ferrari sürücüleri Fernando Alonso ve Felipe Massa birbirlerine yakın dereceler elde ettiler ve ancak 8 ile 9. hızlı zamanları kaydedebildiler.
Poz Pilot Takım Süre Fark Tur
1. Sebastian Vettel Red Bull-Renault 1m26.037s 17
2. Michael Schumacher Mercedes 1m26.038s + 0.001s 17
3. Mark Webber Red Bull-Renault 1m26.404s + 0.367s 16
4. Nico Rosberg Mercedes 1m26.420s + 0.383s 19
5. Jenson Button McLaren-Mercedes 1m26.578s + 0.541s 17
6. Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 1m26.726s + 0.689s 14
7. Vitaly Petrov Renault 1m26.755s + 0.718s 20
8. Fernando Alonso Ferrari 1m26.819s + 0.782s 12
9. Felipe Massa Ferrari 1m26.883s + 0.846s 12
10. Sebastien Buemi Toro Rosso-Ferrari 1m27.080s + 1.043s 16
11. Sergio Perez Sauber-Ferrari 1m27.121s + 1.084s 20
12. Pastor Maldonado Williams-Cosworth 1m27.255s + 1.218s 18
13. Adrian Sutil Force India-Mercedes 1m27.318s + 1.281s 19
14. Nick Heidfeld Renault 1m27.379s + 1.342s 17
15. Rubens Barrichello Williams-Cosworth 1m27.528s + 1.491s 19
16. Paul di Resta Force India-Mercedes 1m27.644s + 1.607s 18
17. Jaime Alguersuari Toro Rosso-Ferrari 1m27.724s + 1.687s 15
18. Kamui Kobayashi Sauber-Ferrari 1m27.976s + 1.939s 19
19. Heikki Kovalainen Lotus-Renault 1m28.911s + 2.874s 15
20. Jarno Trulli Lotus-Renault 1m29.697s + 3.660s 17
21. Jerome D'Ambrosio Virgin-Cosworth 1m31.097s + 5.060s 25
22. Timo Glock Virgin-Cosworth 1m31.175s + 5.138s 19
23. Tonio Liuzzi HRT-Cosworth 1m31.375s + 5.338s 19
24. Narain Karthikeyan HRT-Cosworth 1m32.009s + 5.972s 15
Sıralamarın ilk bölümü birazdan sona ericek . Netten izlemek isteyen varsa link : http://www.trt.net.tr/televizyon/say...aspx?kanal=TV3
Yarış çok çekişmeli olacak gibi geliyor,
sıralama turları hangi kanalda ?
Trt3 bro / trt spor olmuş galiba
Uyduda TRT 3 f1 zamanı neden şifreliye geçerki anlam veremiyorum.
f1 bitmeyebilir trde ;)
Bize tehdit Bahreyn den çok Rusya . Bahreyn zaten takvimde Rusya yeni giricek ve bizim vermeyi istemediğimiz 26 M dolar yerine 40 M dolar veriyorlar + Amerika daki yeni pistte var. İnş. ortak noktayı bulur anlaşırlar , görcez bakalım
Vettel ezdi ... Adam son turu atamaya gerek bile duymadı pit te ploe u kazandı .
http://img593.imageshack.us/img593/5615/dsdi.png
Uzun zamandır Türkçe yayın izlemiyordum , Okay Karacan NTV de sunarken araç üstü kameraya gelince sessiz olması istendiğinde motor sesini dinlemek için bunla yarış esanasında dalga geçicek kadar öküz anlatım yapan biriydi . Şimdi gelmiş motor sesi dinleyin diye susuyorum diyor :) biraz kendini geliştirmiş eleştirilerden ders almış ama hala çok vasat anlatıyor Serhan 1 gömlek üstün
biletler tükendimi :D tükenmediyse nerden edinicez
bu trt yayın haklarını aldıklarından beri f1 tvde izlenemiyor çok amatörler ya yazık valla.
trt3 uyduda iptal oldu zaten q1 başlayınca
bizde karasaldan devam ettik
ah be schumi bugun ümitliydim senden
Cahilligime verin bir sorum var neden schumi q3e gec basladi? bir kac tur ekstradan atamaz miydi?
Lastiklerini bitirmemek için öyle yaptı .Sınırsız lastikleri yok belirli sayıda olduğu için.Birde kullandığı lastik yumuşak olandı çabuk yıpranıyor lastik bitmesin yarışta daha çok kulanabilmek için az tur attı.
Yumuşak lastikler Sert olanlara göre daha hızlıdır ama daz az dayanıklı daha çabuk bitiyor.Sert lastiklere geçmeden önce herkes yumuşakları sonuna kadar bitirir ölye geçer.Şu durumda RedBull un yarın için fazladan 5-6 tur avantajı var yumuşak lastiklerle buda hatrı olan bi avantaj .
bu yeni çok aşınan lastikler sıralama turlarını biraz katletti ama yarış heyecanı iyi oldu ( en azından geçen Cin yarışı durumu böyle gösteriyor )
güzel geçti gün ... pistte olunca ayrıntı bilgim pek olmuyor tabi ... power fm'den dinlediğim kadarı ile sadece sıralamaları öğrenebildim....
gelmek isteyenlere tavsiye ederim hava serin olduğu için açık alanlar ve tribünler yıpratıcı değil ...
sabah antrenman sonunda schumacher biraz heyecanlandırdı ama sonra tırt, en azından elenmeden son sektöre girdi.
deli gibi rus var pistte, türk seyircilerden bile fazla olabilirler ....
sıralamalarda tribünde yanımda istanbulda yaşayan brezilyalılar vardı, ilk sektör sonunda gaza geldiler, yine de belli olmaz sonuçta bu pistin kralı hala massa ....
umarım yarın yağmur yağar, sıçan gibi ıslanırım ama olsun rain man sahneye çıkabilir :)
Gt3 rs-r lar cok heyecanliydi ama bazi pilotlarin sadece Paralari oldugu icin yarisabildigi belliydi...
F1 antremanlar heyecanli ve guzeldi,ozellikle renault ve sauber cok tur attilar,zaten siralamada da bu belli oldu...
Nedense Ferrariler cok yavas,Massa son tura cikmadi,heralde sorun yasadi,Alonso kasmadi...
Yine Vettel ve digerleri yarisi olucak...
8. Viraja cogu pilot alismis artik,3 viraj iciice guzel bir his...
Gp2 tam bir heyecan kasirgasiydi!hepsi gozu kara!bos kapi goren,gec frenle burnunu sokuyor!! Kazalar muthisti!daha 3. Virajda 5 arac girdi birbirine!birtanesi 5 takla atti...
Turust cok fazla var,keske daha cok olsa...
Otobuslere dolusup gelmisler...
F1 devam etsin ama pist isletmesi Ecclestone ibinosundan pist isletmesi alinsi ve Turk milleti insan gibi fiyatla kullanabilsin...
Gp2 yarışı gene iyi geçmiş , benim gittiğim senelerdede çok iyidi addamalr kendilerini göstericem diye yırtınıyorlar.
Rus turistleri görmek isterdim :) Şimdi sürücüleri Petrov var daha çok gelirler ve kesinlikle çok güzel renk katıyorlar :) Ayrıca brezilyalılar da iyidir herhalde ? :)
TRT yayin yapiyor mu?
start a son 30 dk. Lewis ve Mark da KERS sorunu varmış. Lewis inki düzeltmişler ama Mark ınki düzelmemiş galiba buda zaten güzel start alamıyan Mark ın startta yer kaybedicek gibi gösteriyor
edit : trt 3 yayın yapıyor
ulasamiyorum internetten
edit: sever is too busy..
edit2: baglandim :)
redbull vettele oynuyor bence
vettelin kersi calısıp webberinki nasıl calısmaz yahu :S
hamiltonunda yarıs icersinde sıkıntı yasabileceği soyleniyor bakalım cok enteresan bi yars olucak...
ben su anda şzlişyıorum internetten.
TRT TELEVİZYON - TRT3 Canlı izle
böyle boktan yayıncılık gormedım
ne ses ayarları var ne goruntu yonetmenı duzgun
pistteki goruntulerı verıp sussalar daha iyi olcak
+ internet sitesinden izliyemiyorum ! koskoca T.C devletinin resmi kanalı yarış olduğu zaman izliyorum sebep servis çok yoğun ! Youtube u dünya izliyor sıkıntı yok ama biz bi yarış ı devletimizin kanalından izliyemiyoruz , nereye gidiyor bu vergiler ? 2011 yılında devletin internet sorunu ne güzel
20 yıl daha türkiyede olacakmış formula1 :)
f1 istanbulda kalıyormuş şimdi tvde sölediler
f1 kalıyomuş accaip sevindim :D
tuzla belediye baskanınada bu KAPAK olsun...
Schumacher'e uzanan eller kırılsın.. gitti ön kanat :)
allah belani versin petrov allah belani versin!~
bu yaris benim icin bitmistir.. :/