ha yanlış anlamayın küçümsemek için söylemiyorum asla.
zaten her araba ayrı bi güzellik bizim için ucuz yada pahalı olsun...
bu değilde, nivalar var.
arazide çok iş yapıyo gerçekten.
aynen samara gibi en ucuz olmasına rağmen...
İlk aracım samaraydıçok memnundum , 2 sene evvel fantezi için yine almıştım sedan ama bidaha alıcak olsam sedan almam,arka tamponu çok pahalı :S Parasının çok üstünde bir araç birde golf amortisörü takılırsa tadından yenmez
Şiddetle tavsiye ederim
![]()
Şimdi göreceli bir soru. Yeni modeller ( 99 ve sonrası) hem yeni üretim hemde enjeksiyonlu motorlar![]()
Ama daha eskilerde daha çok tutuluyorBendeki 92 model
![]()
15 sene 1990 model Lada Samara kullandım. HkN (Hakan) İstanbul da otururken görmüştü. Hiç yolda bırakmadı. Sağlam dayanıklı araçtır. Her aracın olduğu gibi samara nında kronik sıkıntıları var elbette. Vaktinde bakımlarını yaptırır ve araçla ilğilenirseniz yaşıtı ve fiyat olarak aynı değerdeki bir çok araçtan daha fazla yararlanır ve işinizi görmüş olursunuz.
msn e eklersen ordan yollarım japantuner@windowslive.com burdan ekle biç zor olluyo..
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
benim crx in motoru yapılırken akrabam bana al ladayı araban olana kadar sende kalsın demişti...2001 modeldi lada samara hb...enjeksiyonlu
yakıt olarak geçen sene 20 lira atıyordum hiç fazla gazlamıyordum ladayla 100 120 km falan yapıyordum belki daha fazla![]()
sorun olarak bir kere yolda kaldık..ondada bir yerinde tam hatırlamıyorum bir sokette oksitlenme olmuştu....
kısacası 2 ay falan kullandım çok güzel araçtı ben beğenmiştim...şahin alacağıma lada alırım kendimce daha iyi....aracım çıkmadan 2 gün önce falan bursadan gelip aldılar arabayı![]()
SENSİN.
samarada yazın hararet sıkıntısı var,kokpite müthiş bir bagalit sesi veriyor ama çok seri bir araç.
ıf ın doubt .flat out
bı arkadasımda lada sport var tek kapı satıyor temız yanı hıc bır sıkıntısı yok 106 larla yuruyorıstersen yardımcı olurum sana
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)