Hayırlı olsun hulk bir başka tat olarak kalacak bence türkiyede ,güzel güzel videolarını izlemekte bize nasip olsun maşallah kaza bela vermesin allah
Hayırlı olsun hulk bir başka tat olarak kalacak bence türkiyede ,güzel güzel videolarını izlemekte bize nasip olsun maşallah kaza bela vermesin allah
imzasız..
oraya yazsana benim için hayatini ortaya koyan zehirlenmeyi göze alan kardeşime teşekkür ederim die....
kardeşim maşallah allah utandirmasin...
Allah kaza bela vermesin... abi aracını mümkün mertebe takip etmeye çalışıyorum daha doğrusu en fazla bu siteden Türkiyede bu işi hakkıyla yaptığın için özellikle teşekkür ederim sana... dertsiz tasasız ve zevkle binmeyi nasip etsin rabbim.
harikasınız..
bu degerleri yakalamak her babayigit aracın harcı deildir. mşllh. allah nazarlardan belalardan korusun..
sanada bu yakışır hilmi..
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
cok sukur, hulkun yeniden yollara cıkmasına inanın cok sevindim bu yaz gercekten zevkli gececek gibi, yakın zamanda ottoman vs hulk musabakasının videolarını bekliyorum insallah boyle bir deneme olur ve video kaydı yapılır diye temenni ediyorum
allah kaza bela vermesin keyifle gazlarsınız insallah.
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
maşallah kazasız belasız
"fareye deney yapmışlar viski votka bira vermişler hepsinde oynamış zıplamış, rakı vermişler elini masaya vurmuş "o kedi buraya gelecek" demiş....
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Gercekten rakamlar cok guzel basilan basinca gore.
Bigun denk gelirsem gercekten binmek istedigim araclardan biri kesinlikle.
Masallah.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)