Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
minik biraderlerim hayirli olsun , kazasiz belasiz keyifle kullanin insallah, o basinc icin ciddi cok guzel deger tebrik ederim.
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
maşallah güzel araç bana özelden bi fiyat atamısın rica etsemsatma niyetin varsa
maaşallah
allah kazasız belasız ağız tadıyla keyifle binmeyi nasip etsin inşallah
teşekkür butonu aradım ama bulamadım![]()
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
kanka gozun aydin ..uzun zamandir emek veriyordunuz cok sukur sonunda karsiligini aldiniz kisa zamanda 1.5 barli videolarida izlemek nasip olur ins...kazasiz belasiz
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
Maşallah diyerek başlıyayım bende..
ağız tadıyla gazlamak nasip etsin Allah..
güç güzel çıkmış hakkatten.. merakla bekliyorum yüksek basınçlı halini.. kısmet olursa bolbol roll yaparız motorlarla![]()
Kendini büyük gören yahut kibirli kibirli yürüyen kimse Allah'ın huzuruna, Allah kendisine gazablanmış olarak çıkar" (Ahmed b. Hanbel, II, 118).
Maşallah.Hayırlı olsun abi..![]()
maşallah maşallah![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
3 gün önce nerde bu adamlar halen bitmedimi diye düşündümçatalca videolarını izledim otoban kenarından çekilen, eskiyi biraz yad etttim racing lerle denemelerini tek tek izledim, ciddi ciddi özlemişiz hilmi ahmet ve hulk u saglıklı bol bol keyifli gazlamanızı dilerim ALLAH gönlünüze göre versin inşallah ...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)