astral deneyenlerin sonu
YouTube - Astral Projection - Kabalah (goa mix)
Experience is what you get when you don't get what you want.
Birde Lusid rüya denilen olay var bazılarımıza mutlaka olmuştur rüyada farkındalık yani rüyada rüya gördügünü bilmek bu sitede bayagı bir acıklama var
ASTRALSEYAHAT.COM astralseyahat, astral seyahat, astral, seyahat, gizem, paranormal, parapsikoloji, telekinezi, reiki, enerji, beden, ruh, trans, deneyim, teknik, lucid, lusid, astralturk, grup, hipnoz, mental, portal, spatyum, spatyom, kordon, alter
yok gayet ciddiyim ben mmuştu. en son ekim gibi falan yapmıştım. evi dışarıdan gördüm diğer odalara geçtim. ha sorarsan bir daha yapmayı düşünmüyorum desem yalan olmaz. büzülgen kaslarım yeterince kasıldı o zaman. ilk zamanlar psi ball - psi wheel zamanları iyiydi kaşık bükme olayından sonra baya ipin ucu kaçtı.
bu arada not düşeyim. ben bu işe bu forumda bi arkadaşın açtığı konu üzerine merak sarmıştım. isim olarak hatırlamıyorum ama paylaştığı makaleyi okuduktan sonra merak sardım.
bazı olaylar var hani çoğu insan yaşar, bi şarkı söylersiniz kendi kendinize, bi anda kulağınıza gelir o şarkı. ya da telefonu elinize alır almaz mesaj gelir, arama gelir. düşündüğünüz kişiyi karşınızda görürsünüz. bunları normalden çok daha sık yaşayan biriyim. çoğu zaman kendimden bile korkuyorum.
hobaaaaabi çok garip bir durum cidden yatağında yatıyosun ama dışardan evini barkını kendini falan görüyorsun
dedimya ben genelde hep çok istediğim yada hayalimde olan şeyleri yani bilinçaltımın direk yansımasını görürüm mesela kendimi hiç görmedim yani 2. bir şahıs gibi karşıdan
hele bu şekilde kendimi görecem harbiden sıkıntı![]()
yapmayın gözünüzü seveyim, herşey offline oluyor kafanın içinde, biyere fln gittiğin yok,
adamın biri vardı ingilterede sanırım bu tip doğa üstü olayları kanıtlayana 1milyon sterlinmi veriyodu, koyan olur
varsa öyle uçan kaçan, benim şu an olduğum oda içinde ne var nasıl bi yer tarif etsin, yada akşam farketmez, yeterki kanıtlasın,, hemen hesabına tüm nakit paramı atıcam
Grow up! this is just a car
Kırmızı saati gördüğümü kimseye söylemem![]()
...
Takipçiyim![]()
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
Ben 12 13 yaşında mahallede arabaların alarmlarını çalıp kaçan tayfadandım, bigün bakkal dönüşü hava kararıyor 2 arkadaşız vurduk bi arabanın tekerleğine alarm çalmaya başladı kaçarken adamın bi tanesi otobüsünü çekmiş kaldırım kenarına 302 mercedeslerden açmış motor kaputunu ve motorun sağında solun olan arkadaki kapakları bişeyler yapıyor, Tabi o süratle ben köşeyi bi döndüm dank kafadan girdik otobüse. Anlım 7 8 cm açılmış tabi hemen hastaneye hatırlamıyorum ben o mevzuları
İşin özü 3,5 gün sonra gözlerimi açtım gezmediğim yer kalmadı istanbulda o an zihin neler neler yapıyor bilinmez ama ebemin gezisini gördüm ölüyordum az kalsın.
İnanmayın böyle şeylere zihnimizin oyunu bunlar aşırı travma ve konsantrasyon oyunu hepsi.
3 harfliler konusu daha sıkıntı ama bu astar yolculuğu yapan aile içinde tanıdığım var diyebilirm kanıtlamasıda zor olmuyo haliylebi arkadaşım daha küçükken istemsiz olarak çıkıyormuş ve en son hocalar vs. derken engeleyebilmişler.. çok olağanüstü bişey değil aslında..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)