Valla abi 50 Tl ye montajınla yapıolarsa yaptır. Yok yapmıyorlarsa 100 fazla ver servis taksın.
Birde ilerki tarihlerde bi 100km de ne yakıo onuda paylaşırsan sevinirim. Siyahları hoşuma gidio bunların. D segmentine yakın bir yapısı var.
Valla abi 50 Tl ye montajınla yapıolarsa yaptır. Yok yapmıyorlarsa 100 fazla ver servis taksın.
Birde ilerki tarihlerde bi 100km de ne yakıo onuda paylaşırsan sevinirim. Siyahları hoşuma gidio bunların. D segmentine yakın bir yapısı var.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Valla şu anda anasının danası gibi yakıyor. İstanbula 300 tl ye gittik geldik (tapagaz style)
Bakalım ilerleyen zamanlarda ne kadar düşecek..
Yeni gümrük rejimi sağolsun. Kesin takılır gümrüğe, 300 tl daha verirsin çıkartamazsın.
Ben buldum, bunu alırım :
NECVOX DVA-8802 TOYOTA-COROLLA Double Din DVD sahibinden.com'da
krom kapı kolları pek iyi durmuyo bence.cam vizörü z-tech aldım ben tam oturuyo bide mugen tip var ama honda özentisi![]()
evet linkteki parça.spoileri universal mı aldınız.corolla için üretilenlerden mi?
6 ilerinin avantajı uzun yol top speedde çok ortaya çıkıyor abi, memnun kalmana sevindim açıkçasıBeyin haricinde turbosuda GT1241VKZ olarak değişmiş, bendekinde GT1444V çıkıyor
Bu arada rica etsem şanzıman koduna bakabilirmisin, kaputu açtığında motor no vs yazdığı plakada yazıyor Toyotalarda![]()
üstteki ledli stop makyajlı kasaya olmaz, aynı şekilde angellarda olmaz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)