bakış fena moda girmişsin harbi:D
Printable View
Olm saçlar iyi böyle dönüncede uzatma bence :D
hayırlı teskereler.
ALLAH utandırmasın.
güle güle git gel...
zor çok zor ama bitince yeni bir hayat bekliyor unutmamak lazım...
Olm bu nasıl asker saçı lan :D direk kazıtsaydın ya daha rahat olurdu
aynen saclar gayet guzel olmus
muştu beni sevmiyor cevap vermiyor artık:D
o saçları dibine kadar kazicaklar muştu 1000 kişinin traş oldugu makineyle katır kutur traş olcagına sıfıra vurdur öyle git üst devre tavsiyesi
Ölmezsek pazar günü yanındayım bebişim muştuya vermek istediğiniz techturkey.com baskılı haki yeşili don falan varsa gönderin ben vereyim muştuya :D :D tamda sıcak başladı varya gelde gör ebeyinkini.
hacı acemi birliğinde kazıyolar yaw
kargolarda sıkıntı varmış boludan gelen muştunun sevkiyatı bekliyorlar:D
muştu cevap yaz yaw valla üzülüyorum
Böyle konular gördükçe tekrar gidesim geliyo :D
hangi telefonu kullanıyor şimdi? pm alabilirmiyim
pm gonderdim
kardesim adanaya varmis.
Hadi bakalım hayırlısı olsun.
Allah birliğindeki askerden komutana herkese sabır versin
Adamin sivil son gecesi beni ariyor adanadym haci senin arabayi son kaça aliriz diye ordan bi arkadaş sordurdu herhalde.mustu gene ayni mustu askeriye bile bozmadi adami.yavrum bnm :D
vay arkadaş adam gitti valla:D
hayırlısı olsun :)
Tekrar hayırlı olsun mustu abii :)
mmuştuya zimmetlenen aracın 1 ay sonraki hali :)
http://www.resimle.net/data/media/27...eltasiyici.jpg
Abi merak ediyorum 2 haftadır yanmayan arıza ışığı bugün yandı da :D Seninle alakası olabilir mi :D :D :D Yanında çok oturdum bir de :D
şalgamını içirdik, kebabını yedirdik adanayı baya bi turlattırdık tabi o sırada baska seylerle de ilgileniyoduk :D en son da otele götürdük bıraktık. şimdiden şafak saymaya başladı. geldiğinden bu yana şafak düşmedi gitti diyip saate bakıodu :D:D:D
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._1245942_n.jpg
mmustu ve mkt :D
şafak sayan saat sıkıntı :D hayırlısıyla gidip gelirsin abi işallah :) şalgam + 10hp :D
darbe falan çıkıcak kesin :D :D
hayırlısıyla git gel inşAllah..
mkt seninde mustudan asagı kalır yanın yokmus hatta fazlan varmıs birader :D:D
abi ne diyosun ya adam bi geldi.havaalanında karşıladım baktım kahkül yok. kahkül nerde dedim. hiç sorma onu kesene kadar asker pisikolojisine girmemiştim onu kesince sıkıntı başladı dedi :D resimleri atacam biraz bikaç bişeler çektik dünden hatıra :D
Adama acılı şalgam ile acılı 1,5 adanayı bi dayadım gözleri fal taşı gibi açıldı :D
şafak su an onun için 458 gıttı iki gün...