zuahahah zaten 1 hafta wc cıkamayacak içinde patlar valla :hehe:
Printable View
Aslında çok foto çekmemiz gerekn yerler oldu ama akıl edemedik işte:D kafalar güzel keyifler yerinde olunca unuttuk fotoğraf işini :D çok güldük çok eğlendik ama.SU vtec ile almaya gittim. hacı ben hondaya binmem diyor. en son mehzentin hondaya bindim ertesi gün kol çıkarttı dedi ahuahua süper eğlendik ya iyikide gelmiş
http://i1105.hizliresim.com/2011/5/26/2799.jpg
http://i1105.hizliresim.com/2011/5/26/2812.jpg
http://i1105.hizliresim.com/2011/5/26/2820.jpg
adam asker traşı olmuş ama kahkülün izi hala belli:D
yalnız kebap ezdi :D
Afiyet olsun vallahi:)
vay arkadaş adamın eli yüzü açılms
özgür abinin dediği gibi mkt sende hakkını vermssn maşallah :D
adam nezaman birliğe katılıyor yada katıldımı :D
şu sıralar yolda olması lazım. verdim coşkuyu verdim coşkuyuuu :D daha şırdan yedirecektim künefe yedirecektim ona da saat 2 oldu biz kebapcıudayız.adam sabah erken kalkacak die oyalanmadık.
yanıı bak sımdı ayıpladım sızı kos koca adamı gezdırmedınız deyılmıı cok ayıp :)
ya birsürü yol yaptık ama niyeyaptık neden yaptık bilmiyorum.adanada şehir içinde dolanmaktan sıkıldım hatta. ama işte görüntüde bazı kesiklikler var düne dair :D
Hatayda turistlerin coğu tatil rezervasyonlarını iptal etmiş.Hatay sıkıntılı bi dönemdeymiş şu aralar :D:D:D:D:D
Rezervasyonların yüzde 95'i iptal! - En Son Turizm Haberleri - HTEkonomi
Hayırlı teskereler.Alayın allah yardımcısı olsun :)
mmuştu için resmi tören düzenliyorlarmış :)
DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIGI
BASIN DUYURUSU
--------------------------------------------------------------------------------
Tarih : 25 Mayıs 2011
Bülten Nu : 2011 / 31
Konu: Er Mustafa Muştu'nun ordumuza teşrifi sebebi ile şerefine düzenlenecek resmi geçit töreni hk.
1. Bu kapsamda;
a. Denizde Resmi Geçit Töreni 14.00 ile 15.45 saatleri arasında Marmara Denizi yönünden Ege Denizi’ne doğru yapılacak,
b. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı bağlısı yüzer ve uçar unsurlar ile Genelkurmay Özel Kuvvetler Komutanlığı, Kara Kuvvetleri Komutanlığı, Hava Kuvvetleri Komutanlığı bağlısı uçar unsurların iştirak edeceği törende Deniz Harp Okulu yelkenli ve kürekli tekneleri de geçiş yapacak,
c. TCG ORUÇREİS (F-245)’in Nara Burnu’ndan dönüşü ile tören geçişi başlayacak ve Mustafa Muştu topla selamlanacak,
ç. Tören geçişinin tamamlanmasını müteakip Türk Yıldızları tarafından tören alanında gösteri uçuşu icra edilecektir.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
Ulan icim bi acaip oldu :(
Görüsemedik de hıyarla dün...
teslim oldu galiba 2 tlfuda kapalı
ellerimizle aldık hava alanından yavruyu tüm gece güldük ama ciddi eğlenceli adam bugünde gitti allahım yardımcısı olsun biran önce bitirip sağ salim getirsin
sağ salim hayırlı tezkereler olsun muştu abime :)
Askerlik anılarınız die konu vardı o konuda buğra aktepeden sonra 2. olarak mustafa muştu vakası yaşayacağız :D
asteğmeni ile konustum rahatmıs guzel bir yere yerleştirmiş :D kedi gibi mubarek hep 4 aya ustunde :D
ilk 1 hafta telefon önünde ucu gözükmeyen sıralar
evi arayamamak-
anfiye düdükle girip düdükle cıkmak
1 tane senden kaç yaş kücük bagıran bir cavusun izin vermesiyle sigara içebilmek...
oofff offff
çok şükür bitmiş...
astek yanina alicakmis bilmiyorki basina is alicak :hehe:
özgür abi bu dönem sana çok kötü geldi be uğurda gitti mustuda :D :D
saat 23:00 oldu nerdeyse muştu nerdeyim ben diye kendine bitmez tükenmez sorular sormaya başladı, bu gece muhtemelen uyku yok.
işin enteresan tarafı yarın uyurum moduda yok
saat 00.00 da şafak bir gün daha geri atacak
3. tabur 11. bölüğe almışlar hadi hayırlısı bakalım valla evdeyken git git artık diyorduk ta gidincede zor oluyormuş anladık..
sorma seko ya ikisi birden gitti..:)
Şafak 456 :)
3rk@n şimdi askeriyede mustuyu bekliyor 15 dk ya gelicekmiş asker :D akşama fotoları havadisleri alırız...
muştu ile konstum şimdi, tekmili çaktı telefonda ama ses kalmamış, osurtuyorlar bizi burda diyor :D 2-3 gündür yat kalk sürün pzt den sonra eğitimler baslıcakmış..acemilik 30 gün müş.. fazla konusmadık nasılsın iyimisin vs . akşama erkan fotoları ekler.. herkese selamı var..
keşke acemiliği 3 ay falan sürse..usta birliğinde 3 ay acemilik yapanlar gelene kadar biraz zorlanabilir.
acemilik dediği yemin töreni dalgasıdır.
eğer meslekçiyse 30 gün sonra uçar yeni yuvasına yoksa 75 gün alır eğitimi yada 90 gün işte:)
E dedik ona gittiğin yer paso istikamet diye.
http://i1105.hizliresim.com/2011/5/29/12041.jpg