özgür abi bu dönem sana çok kötü geldi be uğurda gitti mustuda![]()
![]()
özgür abi bu dönem sana çok kötü geldi be uğurda gitti mustuda![]()
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
saat 23:00 oldu nerdeyse muştu nerdeyim ben diye kendine bitmez tükenmez sorular sormaya başladı, bu gece muhtemelen uyku yok.
işin enteresan tarafı yarın uyurum moduda yok
3. tabur 11. bölüğe almışlar hadi hayırlısı bakalım valla evdeyken git git artık diyorduk ta gidincede zor oluyormuş anladık..
muştu ile konstum şimdi, tekmili çaktı telefonda ama ses kalmamış, osurtuyorlar bizi burda diyor2-3 gündür yat kalk sürün pzt den sonra eğitimler baslıcakmış..acemilik 30 gün müş.. fazla konusmadık nasılsın iyimisin vs . akşama erkan fotoları ekler.. herkese selamı var..
keşke acemiliği 3 ay falan sürse..usta birliğinde 3 ay acemilik yapanlar gelene kadar biraz zorlanabilir.
acemilik dediği yemin töreni dalgasıdır.
eğer meslekçiyse 30 gün sonra uçar yeni yuvasına yoksa 75 gün alır eğitimi yada 90 gün işte![]()
yazık olmuş.ona dedim zor yere gidion ustaaaa.gel etme vazgeç bu sevdadan. adana kebabı ve şalgamı içince bırakın beni gidecem dedi atar gider yaptıydışimdi yat-kalk haha allah yardıncııs olsun.gelecek ay bende gidecem otarafa muhakkak uğramaya çalışacam
![]()
o foto fotodayda çekilmsti sanrm nizamiye deil
göki specler ne başkan burun farkıyla geçmissn![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
ben solım dedımde bn solemeden herkes solemıs zatenallah yardımcısı olsun bakalım bız napıcaz.yrn muayeneye gıdıyorum hayırlısıyla.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)