Hadi hayırlı olsun![]()
Ordanda şöyle bi Gölcük taraflarına gelsen 10 numara olur
Hatta geçerken İzmitten rica edersin basarlar seni biraz yere yakın yaparsın askerliği![]()
Hadi hayırlı olsun![]()
Ordanda şöyle bi Gölcük taraflarına gelsen 10 numara olur
Hatta geçerken İzmitten rica edersin basarlar seni biraz yere yakın yaparsın askerliği![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
çok büyük bir yer ilk girişte 11 tane binadan geçiyorsunher birinde kontrol ediliyorsun yoğunluğa göre ben öğlen 2 de girmiştim gece 1 de bitti bütün işlemlerim bol bol yürürsünüz sürünmek için çok büyük toprak bir arazi var sonra kuru esen sıcak rüzgardan bol bol kulaklarınız yara olur
Bu arada ben şubat ayında gitmiştim 1 tertip 2tertip gelenler ve 3tertip gelenler çok sıcak tişörtleri yıkıyorduk hemen üstümüzde kururdu diye söylerlerdi
Ama denizcilik güzeldir![]()
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Sanslisin, sahane yere dustuninsallah sonrasi da rahat olur.
uzun donem, kisa donem?
///Mürüvvette endaze olmaz.
Hayırlı tezkereler.
Acemi eğitimi kısa diye biliyorum ben.Usta birliği istanbula bile düşebilir
Sıkıntı sorun problem olursa yardımcı olmaya çalışırım.Marmaris,Ankara,İzmir'e düşersen haberim olsun![]()
---BTU cupra---
askerdeki 75inci günüm,kıbrıstayım şu an
kuzenim yaptı orda acemiliğini benimle aynı tertip 91/1 olarak,telefonda çok ağlıyordu çok,ben burdur eğitim alayında çok rahattım.. inşallah rahat edersin.. hayırlı teskereler![]()
Ula sen yüzme biliyomusun![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
vay arkadaş senide denizci yaptılar yaaaaa eyvahh eyvahhhhh
hayırlısı olsun canem sağlıkla git ve gelhayırlı teskerelerin olur inşallah
![]()
Failure is not an option.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)