User Tag List

Sayfa 9/49 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
920 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Hayaldi Gerçek Oldu! Muştu Şimdi Asker!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    335.kd olarak temmuz-ağustos arasında ordaydım çok sıcaktı o sıralar inşallah acemilikten sonra aynı yerde kalmazsın talim hocası olursan bu daha da kötü.Gömlek,pantolon,ayakkabı gezersin.Tüfekli,tüfeksiz idman serisinden başka hareket etmezsin .(Ceza olarak ördek yürüyüşü meşurdur ).Kısaca diğer yerlere göre rahattır.Usta olarak gölcük,marmaris-aksaz(ben burda yapmıştım.),foçaya(biraz zordur) düşebilirsin.Ama önemli olan nereye gitceğin değil görev yerinin ne olduğu önemlidir.Gemiye düşersen zordur.Devrecilik vardır,yatacağın yeri görünce böle olabilirsin.Uzun sefere çıkarsan farklı yerler görürsün,kazanç sağlarsın.Ama gemi değilde karada olmak daha iyidir.Ama yine de bahriyeli olmak diğerlerine göre avantajlıdır.

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Kanka hayirlisiyla git gel

yiğit205 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlı teskereler kardes....ne cok akıllı ol ne de cok salak ıkısının arasında olmaya bak...her ıse gonullu ısterler olmayınca kendılerı secerler...sen bır kac gonullu ıse katıl sonra ıstesende senı almazlar cok calısıyorsun baskası gelsın dıye ortama ayak uydur mıllet arazıyse sende arazı ol
    DİMMA 205 GTİ 16 V

1.
    2.
    3.

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu mutlu haberin şerefine forumda 4 günlük kutlama yapıcaz
    körler sağırlar

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oto sanayii lerinden gelen son habere göre

Rektefiyecilerde bir hareket

Ustalarda bir kıprıdanma olmuş herkes tezgah altından blokları çıkartıyormuş
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Alican - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Samsunda Esentepede acemilik 75 gün sürmüştü.

8'den az çeken çarşıya çıkamıyordu. 6 çektim 1 hafta sonu çıkamadım. Hırsımdan c.tesi&pazar'ı ve tüm h.içini barfiks'de geçirdim Cuma günü 12 tane çektim çift çarşı aldım

Tabi tüm bunlar olduğu sırada ben 70 Kiloydum 1.82 boy
    Vuuu bende samsun esentepede yaptım 86/4
    1.tabur 1.bölük 1.takım 1.manga

by serçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçini kararmak gibi olmasın ama şu geçenlerde üst otobandan hainlerin saldığı yaptığı yer olmasın. Onun yan birliği olan karacı birlikteki kardeşimizi ziyarete giderken gördüm. Yeri güzel arkasında büyük bir dağ ve çok yüksekten bir otoban geçiyor. Ama hep güzel yerlere gönderiyormuş. Hayırlı tezkereler.
    saldırıya uğrayan yerde ben askerlik yapmıştım muştu abinin gideceği yer ile arasında 3-4 km var abi cehennem sıcağına neme biraz zor alışacaksın ama yinede denizci olman çok güzel gideceğin bilirlik içinde çok büyük bir askeri hastane de var çok büyük bir yer tam karşında yarık kaya var tepede radar var büyük bir ihtimal oraya gittiğinde radar tepesinde kar vardır yemek felsefesi yok döneri meşhur iskenderunun bide künefe yersin deniz kenarına gidiyorsun ama ben 14 ay askerlik yaptım adam gibi balık yediğimi hatırlamıyorum hayırlı olsun abi şimdiden hayırlı terhisler denizci olman güzel bir şans ...

abdullah songür - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlı teskerler
    SONGÜR PERFORMANCE GAREGE

MAPPED BY US GARAGE

frkblt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlı olsun hayırlı teskereler.. iskenderun guzel yerdir sanslısın
    Herkesin aracini sadece hafta sonlari keyif amacli kullandigini soyledigi bir sistemde,

Trafik neden hafta sonu degilde hafta ici yogun oluyor?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı teskereler

gambit49 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim arkadasim gitti ayni yere 5 ay once kilo aldi geldi

muRattini - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aralık 2009 da kısa dönem olarak acemiliğimi orda yapmıştım, 6000 civarında asker vardı, koğuşlarda 70 - 80 kişi kalıyorduk. ilk gün 10-11 tane peşpeşe olan anfi şekilndeki binalarda kontrollerden geçiyosun, evraklardı, sağlık kontrolüydü, kıyafet için vücut ölçüleriydi falan filan bi ton şey, koyun sürüsü gibi ordan oraya gidiyorsun saatlerce bekliyorsun,, sabah 11 de teslim olup gece anca 12 bucuk gibi yatabilmiştik. sabah erken teslim olmanı tavsiye ederim.. kalabalık olduğu için herşey için sıra beklemek gerekiyor.. öyle çok ağır spor falan yok ama bölükte bikaç kişi hareketi yapamadı diye aynı hareketleri tekrar tekrar yapmak, ya da ördek yürüşü, sürünme falan adama koyuyo biraz ha bi de istikamet veriyolar age of empires daki askerler gibi sağa sola koşturup duruyorsun toplu halde revire gittiğinde daha şikayetini söylemeden dr. novalgin + c vitamini iğnesi yazıp yolluyor tavsiyelerim,, koğuş nöbetçisi olmaya çalış 2 günde bir eğitimlere çıkarsın, bütün gün koğuşta durursun yatarsın, yemek sırası beklemzsin koğuş nöbetçisiyim diyip önden girip yersin.. bi de iştimalarda en önlerde sıraya geçme çünkü genelde hep en öndeki 8 kişi gelsin şurayı temizlesin şunu bunu yapsın falan gibilerinden şeyler oluyor.. hep ortalarda pek göze batmayan spec olmak en iyisi bi de onbaşılara çavuşlarla falan iyi muhabbet kurmaya çalış, zaten biçoğu 1-2 sigara uzatınca yelkenleri suya indiriyo can ciğer oluyo bu arada alayın içinde akbank şubesi ve atm'si de var. usta birliği için yolladıkları yerler istanbul, kocaeli, çanakkale, muğla, mersin, ankara, bartın, izmir illeri oluyor. düşük bi ihtimal iskenderunda da kalabilrsin talim öğretmeni olarak.. izmir foçaya düşersen amfibi komando oluyorsun kamuflaj giyiyorsun yandın yani ama sahil güvenlik de olabilirsin foçada o zaman rahat.. ben foçada yaşıyorum bu tarafa düşersen görüşürüz çarşı izinlerinde çuflarız

şimdiden hayırlı teskereler rahat geçer umarım askerliğin

Ertan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hacı sen daha yapmadınmı askerlik.Hayırlı teskereler kanka.Geçmiş olsun

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı muRattini Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aralık 2009 da kısa dönem olarak acemiliğimi orda yapmıştım, 6000 civarında asker vardı, koğuşlarda 70 - 80 kişi kalıyorduk. ilk gün 10-11 tane peşpeşe olan anfi şekilndeki binalarda kontrollerden geçiyosun, evraklardı, sağlık kontrolüydü, kıyafet için vücut ölçüleriydi falan filan bi ton şey, koyun sürüsü gibi ordan oraya gidiyorsun saatlerce bekliyorsun,, sabah 11 de teslim olup gece anca 12 bucuk gibi yatabilmiştik. sabah erken teslim olmanı tavsiye ederim.. kalabalık olduğu için herşey için sıra beklemek gerekiyor.. öyle çok ağır spor falan yok ama bölükte bikaç kişi hareketi yapamadı diye aynı hareketleri tekrar tekrar yapmak, ya da ördek yürüşü, sürünme falan adama koyuyo biraz ha bi de istikamet veriyolar age of empires daki askerler gibi sağa sola koşturup duruyorsun toplu halde revire gittiğinde daha şikayetini söylemeden dr. novalgin + c vitamini iğnesi yazıp yolluyor tavsiyelerim,, koğuş nöbetçisi olmaya çalış 2 günde bir eğitimlere çıkarsın, bütün gün koğuşta durursun yatarsın, yemek sırası beklemzsin koğuş nöbetçisiyim diyip önden girip yersin.. bi de iştimalarda en önlerde sıraya geçme çünkü genelde hep en öndeki 8 kişi gelsin şurayı temizlesin şunu bunu yapsın falan gibilerinden şeyler oluyor.. hep ortalarda pek göze batmayan spec olmak en iyisi bi de onbaşılara çavuşlarla falan iyi muhabbet kurmaya çalış, zaten biçoğu 1-2 sigara uzatınca yelkenleri suya indiriyo can ciğer oluyo bu arada alayın içinde akbank şubesi ve atm'si de var. usta birliği için yolladıkları yerler istanbul, kocaeli, çanakkale, muğla, mersin, ankara, bartın, izmir illeri oluyor. düşük bi ihtimal iskenderunda da kalabilrsin talim öğretmeni olarak.. izmir foçaya düşersen amfibi komando oluyorsun kamuflaj giyiyorsun yandın yani ama sahil güvenlik de olabilirsin foçada o zaman rahat.. ben foçada yaşıyorum bu tarafa düşersen görüşürüz çarşı izinlerinde çuflarız

şimdiden hayırlı teskereler rahat geçer umarım askerliğin
    Demekki 11 senede hiçbirşey değişmemiş aynı tas aynı hamam. Mustafa inşallah sülüsünde komando yazıyordurda Çanakkale Geyikli Eğitim Taburuna Düşersin kardeşim. işte hayat orda güzeldi 3 4 ay sonra eve telefon açmaya başlarsın yemek tarifi alayımda ızgaranın yanına mezelik yapayım diye,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlı ugurlu olsun reiss hayırlısıyla git hayırlısıyla gel insallah sensiz forumun tadını nasıl cıkartıcaz bilmiyorum

bu arada benim yakın bir kac arkadasım iskendarunda yaptılar asırı sıcaktan cok sıkıntı yasamıslar allah sabır versin...
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

imhotep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Demekki 11 senede hiçbirşey değişmemiş aynı tas aynı hamam. Mustafa inşallah sülüsünde komando yazıyordurda Çanakkale Geyikli Eğitim Taburuna Düşersin kardeşim. işte hayat orda güzeldi 3 4 ay sonra eve telefon açmaya başlarsın yemek tarifi alayımda ızgaranın yanına mezelik yapayım diye,
    sen kaça kaç gitin la

ben 79/2 gitmiştim

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istanbul büyük şehir belediyesi 9 pare top atışı yapıyormuş bu haber için
    körler sağırlar

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imhotep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen kaça kaç gitin la

ben 79/2 gitmiştim
    Bende 80/2 kardişim.

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu tarafa gelıon yanı neyse rahat yer

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)