mmustu kanka kım karsılıcak senı ordan ?
adana ıskenderun arası 120 km![]()
mmustu kanka kım karsılıcak senı ordan ?
adana ıskenderun arası 120 km![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
kanka kimseyi rahatsız etmeye gerek yok inerim uçaktan müsait olan arkadaş gelir yanımabizim şirketin ofiside var onlara uğrayacam zaten kalırım bi otelde yaw sorun mu
![]()
panpa ne zaman gidiyorsun ?
" Mensup olduğum Türk milletinin şan ve şerefi varsa, benim de bir ferdi olmak sıfatıyla şanım ve şerefim vardır."
abim,tekrardan hayırlı teskereler,hayırlı yolculuklar.
OEM+
aLLah koLaylık versin ağabeyLik yaparsın artık..
İskenderun güzeL.. sahiLi-çarşısı-primemall'u idare eder..
fazLasıyLa sıcak ve yarıkkaya rüzgarLarınada aLışırsın artık..
hayırLı teskere diyorum..
askerlik bu göz açıp kapayıncaya kadar biter ama bir sorun var 31 yaşındasın abi 20 yaşında birisi gelecek sana ot yolduracak sende yolacaksın hele devrecilik varsa bulaşık yıkatacak yıkayacaksın tuvalet temizletecek temizleyeceksinAskerlik değilde insana bu yaşta yaptırılacak olanlar gerçekten koyar
![]()
OKAN YILMAZ
..MTM & PRO STOCK GARAGE..
Kanka basımda kavak yelleri o yüzden pek ilgilenemedim senle.
Yarın haberleselim görüselim öpüyorum
Of birlige ilk teslim oldugum gün aklıma geldi, su bile vermemislerdi tuvalete gitmek bile izinleydi, 1 ranzada 3 keko yatmıstık.![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Hayırlı yolculuklar , hayırlı teskereler herşeyin hayırlısıı olsunbende salı gece cıkıyorum 12de yola çanakkaleye çarşamba gunude teslım olucam..
bugün akşam 9-10 gibi mugen hondalarla bir grup geçti fatihten tanıyan eden var mıarkadaş toretto askere mi gidior dedi
![]()
havaalanında iner inemez kapıdan çık yada bilgiişlem nerede de beni gösterirlernumaramı gönderdim sana abi.ulaşailirsin bana.teleofn yoksa üzerinde. saat kaç uçağına bineceksin bana pm at. burda karşılarım ben seni
bu arada kadıköye asker çarşısına gittim bişiler aldım falan
şafak sayan saat aldımbenim şafak şimdi sülüsü aldığım günden itibaren mi düşüyo nan
pazartesi günü aldım sülüsü
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)