User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
81 sonuçtan 77 ile 81 arası

Konu: bir haftalığına şöförlük yapmak isteyen...

EMG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Xdream Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu bmwler alinmaz demedi demeyin 2.kopru yolunda bi arkadasla karsilastik isim vermiyim simdi.
    O amartisorlerin o lastiklerin o turbonun dili olsa.Allahim ben bu dunyaya bunlari gormek icinmi geldim kac paralik arabayim ben derdi
    hahahaha ver ver açıkçası a.. koydum arabanın yalan yok

ama yeni 5.20d almayı düşünen varsa düşünmesin alsın her türlü sınıfı geçti benden

Alıntı Meco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

emre sende katıldınmı göremedim seni. pazar günü toolu aradığın zaman ordaydık. emre gecü dediler alın alın dedim bizden

valla girmez olaydım pazar akşamı araba teslim almaya giderken geldi e5te biri bana patladı kaza yaptım o da yetmedi şimdi burda açık açık yazmiyimde organizasyon şirketinden biriyle birbirimize giriyoduk artık tool organizasyonmudur ne sk..mdir uzun zamandır kimseye bu kadar sövmemiştim.

tek + sı 4-5 gün sıfır 5.20d nin ırzına geçmek ve 10 numara polis arkadaşlarla tanışmak oldu

bidaha günlük 50 değil 1000 lira verse girersem şerefsizim o kadar darlandım.

tolgakaynak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler işten çıktım anlıcağınız işim yok varmı böle bi organizasyon katılmak isterim

Utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BLuEBoY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen valla

merak ettiğim bi konu akşamları eve döndünüzmü ? araçlar sizdemi kaldı nasıl oldu ?
    Benim araç 2aksam bende kaldı yanlız 18tane tane kazalı araç olunca 2günde 5i pert 13normal ve hafif hasar otoparka topladılar araçları semte gore bırertane verdıler o aracların sahıbı toplayıp bırakıyodu.ben borusana aracı teslım ederken 6.sıradaydım benden onceki 5i hasarlıydı

NETMAR
    Misafir
    Alıntı uTkU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4gun calıstım inanılmaz keyif aldım.tek bir bakanın geldıkten gıdene kadarkı zamanına tahsıs edıldım.gerek arabadakı muhabbetler olsun gerek topkapı sarayında bıze kahve ısmarlayıp tekrar guzelce muhabbet ettıgı ıcın gerek emnıyetten cok iyi kısılerle dostluk kurdugum ıcın son olarak bakanın ucaga gıderken cebınden 500doları cıkaarması ayrı bir keyifti telefonunu arabada dusurmus aksam gordum arabada gerı goturdum tuttu benı muhabbete tesekkur edıyo yemek ısmarlamak istedi allah razı olsun cok iyi adama denk geldim.bizim mihmander soyledı baska bakanada bakıyodu konferanstan sonra bakan aılen nerde onları zıyarete gıdelım falan demiş degısıklerle dolu bı h.ici geçirdik bosuna sovmeyin en kötü bol bol yanladınız
    500 dolarmı

hay anasını bızde de anca kol dugmesı var

yiğit205 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hedıyenın buyugu kucugu olmaz derler ama 500 dolar fena para...cıkarıp verdımı parayı acaba yoksa sadece gosterdımı
    DİMMA 205 GTİ 16 V

1.
    2.
    3.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)