valla işleminiz gerçekleştirildiğinde haber verilecektir diye mesaj gelmişti sonrasında sesleri çıkmadı,araya hafta sonu girdi pazartesi ararlar heralde dedim ama aramadılar daha
Hazır konusu varken burdan devam ediyim dedim.Malumunuz TTNET in milleti soymaktan başka yaptığı birşey yok.Nasip olursa bu yaz içinde Superonline fibere geçme niyetimiz var.Konuyu inceledim kafamdaki bazı sorular cevaplandı fakat gene bazı sorularım olacak
1-)Binamıza fiber internet geldi ama eve çıkartmak için başka birşey yapmamız lazım mı?
2-)Evde 2 bilgisayar kullanıyoruz interneti dağıtıcı ile iki bilgisayarda da kullanabilir miyiz?
3-)Sabit telefon gerekli mi?
4-)Superonline kullanıcıları memnun mu?Herhangi bir sorun yaşanıyor mu bağlantıda?
Düşündüğümüz paket 20mbit 49 liralık olan
superonline 20 mbit kullanıyorum 100 gb adil kullanım kotası var ve beni cok zorluyor acıkcası torrentten falan download cok hızlı 2,2 mb ile indirdiğimi biliyorum ama kota cabuk bitiyor ve 20 gün sonra 1 mbit hıza dusuyorum adil kullanım kotası dısında memnunum.
70 tl oduyorum.
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Bende superonline 20 mbit lik 50 gb lik adil kullanım kotalı olan paketini kullanıyorum. Hız torrentte gerçekten 2.2 mb lerde dolanıyo49 lira temiz. Ttnet ten sonra mis gibi geldi valla.
Şimdiye kadar da bir sorun yaşamadım.
@yiğitbir
1-Binada fiber varsa eve kadar kendileri çekiyorlar hattı,
2-Modemden 4 ethernet çıkışı var 4 bilgisayarda kullanabilirsin, ayrıca kablosuz olarakta ne kadar bağlarsan bağla.
3-sabit telefona gerek yok.
4-yukardada dediğim gibi bir sorun yaşamadım.
interneti çok güzel fakat telefon hattınızı falan taşıyayım demeyin
Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.
aynen telefon hatlarındaki problemleri hala tam olarak gideremediler ama sistem tam anlamıyla oturunca güzel olucaktır..
ben evde telefon kullanmıyorum zaten 20mbit 100gb hız alanı olan paketteyim hiç sıkıntım yok kablosuz baglandıgımda bile 18 mbit in altına inmedi henüz testlerde ve torrentte 2.3mb görüyorum download yaparken.. (örneğin gta4 ü 18gb falandı sanırım ortalama 3.5 saatte indirdim)
sorulan sorular içinde..
apartmana fiber geldiğinde kurulumda apartman altındaki kutudan eve hat cekiliyo.. apartman altındaki switchlerin türüne göre daireye kadar fiber cam kablo cekilen yerde var cat6 ethernet kablosu cekilende var.. herhangi bir kayıp söz konusu degil hızda.. (benim evde swtichten eve cat6 var)
ayrıca hat cekilirken daireye girişte kapı altı üstü yada uygun yer neresiyse ordan matkapla delik acılarak daireye giriliyor aklınızda olsun cunku ttnet gibi telefon hattı gelmiyo sıvaaltından malumunuz
modemlere baglantı 4port ethernet ayrıca modemin cinsine göre 40 50 cihaza kadar kablosuz baglantı yapabiliyorsunuz..
baglantı sorunu yaşamanız ihtimali fazla yok anca ya altyapı calısması yapılıyo olur o sırada kesilir kısa süreli yada apartman altındaki switchte arıza olur o zaman gider başka türlü sıkıntı olmaz 1 senedir kullanıyorum 3 4 defa kesinti yaşadım onlarda birinde faturayı ödemeyi unuttum birinde alttaki switch uctu digerlerindede altyapı calısmasında yarımşar saatlik gitti
(bu arada konunun açıldıgı zamanlarda superonline da saha satıştaydım ama şuanda havaş da havalimanında calısıyorum o yüzden başvuru alamam ama devam eden arkadaşa yönlendirebilirim)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)