User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
90 sonuçtan 77 ile 90 arası

Konu: Fiber İnternet.

meLaNchoLic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı exca- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemal büyük ihtimal yarın diilse de çarşamba aricam ben seni, olm çıldırıcam yöneticilerden biri tam bir fosil ölmüş gömmeyi unutmuşlar gömücem ben onu az kaldı
    ahahaha sakin ol panpa
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fiberlenmeyen kalmasın günceli
    şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    martta fiyatlar değişcek günceli.. satılıklar bölümünde gibi hissettim birden kendimi

exca- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    la bi adsl i bağlatabilsek fiber için coruldayacam da adsl i bağlayamadı ki itneler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    la bi adsl i bağlatabilsek fiber için coruldayacam da adsl i bağlayamadı ki itneler
    hacı senınde şansına galiba işe yeni girmiş bi kız var ofiste şehir farklı olunca becerememiş girişini yapmayı bugün şef ve müdürle görüştüm tamam biz halledelim dediler girişini yapmışlardır sanırım ofise gittiğimde öğrenirim. bi kaç güne hallolur için rahat olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı meLaNchoLic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hacı senınde şansına galiba işe yeni girmiş bi kız var ofiste şehir farklı olunca becerememiş girişini yapmayı bugün şef ve müdürle görüştüm tamam biz halledelim dediler girişini yapmışlardır sanırım ofise gittiğimde öğrenirim. bi kaç güne hallolur için rahat olsun
    sapolasın kardeşim peşindesin işin farkındayım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sapolasın kardeşim peşindesin işin farkındayım
    son durum nedir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla işleminiz gerçekleştirildiğinde haber verilecektir diye mesaj gelmişti sonrasında sesleri çıkmadı,araya hafta sonu girdi pazartesi ararlar heralde dedim ama aramadılar daha

Bi1ReD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cess Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaklaşık 6-7 aydır kullanıyorum..
    Web sitelerin de talep formu gibi birşey var sanırım,altyapı kurulması hakkında..
    Adil kullanım kotası varmı yokmu bilmiyorum ama aylık sınırsız 10mbps kullanıyorum..hızından genel olarak memnunum,download yapılan siteye göre hızı değişkenlik gösteriyor..Upload hızı 1mbps ve gayet hızlı..
    Torrentte 1.1,1.2 lere sabitlenip download yaptığı oluyor..
    Aylık 49 tl ,fakat mayıs ayından itibaren banka gişelerinden ödemelerde +1tl almaya başladılar

Ayrıca telefon hizmetinden yararlanmaya başladım numara taşıyarak,türk telekoma sabit 20 tl ödemektende kurtulduk Konuşmadığınız zaman para ödemiyorsunuz.. + bide siemens ev telefonu hediye kampanyadan

Televizyon hizmetide başlıcakmış,kablolu tv gibi..Adamlar herşeyi tek bir modeme sığdırmış

Bende TVbu internet telefon hepsini bi modem kullanıyorum Fiyatı hariç memnunum. Ama şunu söyliyeyim. İnternet sağlayıcılarının hepsi aynı rekabet varmış gösterip aslında aynı parayı alıyorlar onun için evinin enünden ne geçiyorsa onu kullanıcaksın.
    Alıntı eser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada YJ nin sisleride yere bakıyor kardeşim kimseyi rahatsız etme şansı yok emeklemedıklerı surece

edit:bizim sislerimiz sadece surungen hayvanları rahatsız eden cinsten
    CRM
    ECUFAST

yigitblr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hazır konusu varken burdan devam ediyim dedim.Malumunuz TTNET in milleti soymaktan başka yaptığı birşey yok.Nasip olursa bu yaz içinde Superonline fibere geçme niyetimiz var.Konuyu inceledim kafamdaki bazı sorular cevaplandı fakat gene bazı sorularım olacak
    1-)Binamıza fiber internet geldi ama eve çıkartmak için başka birşey yapmamız lazım mı?
    2-)Evde 2 bilgisayar kullanıyoruz interneti dağıtıcı ile iki bilgisayarda da kullanabilir miyiz?
    3-)Sabit telefon gerekli mi?
    4-)Superonline kullanıcıları memnun mu?Herhangi bir sorun yaşanıyor mu bağlantıda?

Düşündüğümüz paket 20mbit 49 liralık olan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    superonline 20 mbit kullanıyorum 100 gb adil kullanım kotası var ve beni cok zorluyor acıkcası torrentten falan download cok hızlı 2,2 mb ile indirdiğimi biliyorum ama kota cabuk bitiyor ve 20 gün sonra 1 mbit hıza dusuyorum adil kullanım kotası dısında memnunum.

70 tl oduyorum.
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

E90Fun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende superonline 20 mbit lik 50 gb lik adil kullanım kotalı olan paketini kullanıyorum. Hız torrentte gerçekten 2.2 mb lerde dolanıyo 49 lira temiz. Ttnet ten sonra mis gibi geldi valla.
    Şimdiye kadar da bir sorun yaşamadım.

@yiğitbir
    1-Binada fiber varsa eve kadar kendileri çekiyorlar hattı,
    2-Modemden 4 ethernet çıkışı var 4 bilgisayarda kullanabilirsin, ayrıca kablosuz olarakta ne kadar bağlarsan bağla.
    3-sabit telefona gerek yok.
    4-yukardada dediğim gibi bir sorun yaşamadım.

ozgurluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    interneti çok güzel fakat telefon hattınızı falan taşıyayım demeyin
    Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen telefon hatlarındaki problemleri hala tam olarak gideremediler ama sistem tam anlamıyla oturunca güzel olucaktır..

ben evde telefon kullanmıyorum zaten 20mbit 100gb hız alanı olan paketteyim hiç sıkıntım yok kablosuz baglandıgımda bile 18 mbit in altına inmedi henüz testlerde ve torrentte 2.3mb görüyorum download yaparken.. (örneğin gta4 ü 18gb falandı sanırım ortalama 3.5 saatte indirdim)

sorulan sorular içinde..

apartmana fiber geldiğinde kurulumda apartman altındaki kutudan eve hat cekiliyo.. apartman altındaki switchlerin türüne göre daireye kadar fiber cam kablo cekilen yerde var cat6 ethernet kablosu cekilende var.. herhangi bir kayıp söz konusu degil hızda.. (benim evde swtichten eve cat6 var)

ayrıca hat cekilirken daireye girişte kapı altı üstü yada uygun yer neresiyse ordan matkapla delik acılarak daireye giriliyor aklınızda olsun cunku ttnet gibi telefon hattı gelmiyo sıvaaltından malumunuz

modemlere baglantı 4port ethernet ayrıca modemin cinsine göre 40 50 cihaza kadar kablosuz baglantı yapabiliyorsunuz..

baglantı sorunu yaşamanız ihtimali fazla yok anca ya altyapı calısması yapılıyo olur o sırada kesilir kısa süreli yada apartman altındaki switchte arıza olur o zaman gider başka türlü sıkıntı olmaz 1 senedir kullanıyorum 3 4 defa kesinti yaşadım onlarda birinde faturayı ödemeyi unuttum birinde alttaki switch uctu digerlerindede altyapı calısmasında yarımşar saatlik gitti

(bu arada konunun açıldıgı zamanlarda superonline da saha satıştaydım ama şuanda havaş da havalimanında calısıyorum o yüzden başvuru alamam ama devam eden arkadaşa yönlendirebilirim )

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)