User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
90 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Fiber İnternet.

meLaNchoLic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vallahi onu tam bilemiyorum suan ama yarın öğrenmeye calısırım bilen biri cıkar illaki statik ip istersen aylık 3 lira falan farkı var zaten fazla bişey degil
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor

arfy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu açıcaktım iyi oldu gördüğüm turkcell superonline mıdır nedir ...

Turkcell Superonline : Işık Hızında İnternetle Keyfini Katla

bu linkteki ... varmı aramızda kullanan eden ... TTnetten bıktım .. bi film indirmem 2 gün
    iyi bişeyse yarın başvurayım hemen .. gerçi bizim mahallede adsl zor , fiber imkansız

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    züpper onlayn kullanıyorum, yok böyle rahatlık kantırda pingim ttnette 40 ken şimdi 10 ınternette downloadları yanlışlıkla ıptal eddıgımde korkmuyorum artık 5 dk da tık ınıyor. Harcanmışız meğersem ne rahatmış ya. Hızlı netin canına kurban.

Dağhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı meLaNchoLic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vallahi onu tam bilemiyorum suan ama yarın öğrenmeye calısırım bilen biri cıkar illaki statik ip istersen aylık 3 lira falan farkı var zaten fazla bişey degil
    valla çok makbule geçer statik-dinamik alakası varsa çözerim en azından online oynayamıyorum gt5i
    psn: DAGHAN26

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dedigim gibi binasinda aktif olup olmadigini ogrenmek isteyen internet sitesinden fiber basvurma kismindaki formdan kontrol etsin listede apartmanini bulan basvuru icin bana ulasabilir
    gt5 icin dinmik statik olayinada bi goz aticam
    şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor

mcanx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi baktım da benim sitede malesef yokmuş, altyapı kurdurtmak için hangi adımları izlemeli?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mcanx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi baktım da benim sitede malesef yokmuş, altyapı kurdurtmak için hangi adımları izlemeli?
    önceki sayfalarda bahsetmiştim ordan bakabilirsin

arfy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aga bizde kimsenin işi olmazki internetle .. apartmanda imza atan olmaz heralde .. nasıl yapıcaz o işi .. gerçi kaybedicekleri bişey yada ödeyecekleri bi bedel olur mu ? mesela ben istiyorum kesin bağlatıcam , apartmandakiler memnun ... ama ben rica ettim diye imza attılar .. bi tek gelip bnm için kazıcaklarmı ?

mcanx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    önceki sayfalarda bahsetmiştim ordan bakabilirsin

evet gördüm ve yöneticiyle konuştum onun da kafasına yattı hemen başvuru yaptık, inş. adamlar da fazla uğraştırmadan,bekletmeden hallederler

_FrKn_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Derman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben metronet in fiber netini kullanıyorum..cook memnunum 10mb hızında oldukca hızlı..ttnet bıkmıştım hem tlf parası hem net parası...şimdi fibere gectım hem hıızım arrttıı hemde kota yok sınırsız...hemde ilk 6 ay 9 lira...sonra 33 lira...
    fiyat çok iyiymiş.biz 8 mbit sınırsıza 55 lira veriyoruz aylık ttnet.
    geçmek lazım ama nasıl.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Metronetin sistemi fiber degil ama prize takiyosun modemi.. elektrigi cok ceken ev aleti calistirdinmi hiz miz kalmaz hatta birinin evinde klimayla utuyu calistirdik net gitti

exca- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya bizim hat babamın üstüne şimdi o uğraşmaz,illa onun mu gidip vermesi lazım bu dilekçeyi? 16 sınırsıza geçirmen lazım beni Kemal şimdilik,fiber için site yönetimini dövünce ona geçicez bi haftaya döverim sinirlenip,bi ay da hattı çekseler o zaman geçeriz ona da..

Ozzy45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende süperonline geçmek istiyorum fiber yok manisada ama adsl geçeyim bari dicem bu sefer tahadütnağme olayı var işte sırf o yuzden geçemiyorum daha 1 yıl var bitmesine. süperonline'nın bunu karsılama gibi bir olayı yokmu fiber de var ama adsl de yok yani ? sizin yapabileceginiz bişi yokmu bu durumda

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

superonline fiberci arkadaş,
    bende Superonline fiber kullanıyorum, Macbook Pro bilgisayarım, wireless ım FULL çekiyor. yukardaki değerleri alıyorum.

ama modeme kablo ile bağlanırsam tam 20mbit alıyorum. onda bi sıkıntı yok.

evde bir de HP notebook var, onla da denedim onla da wireless da bu hızı alıyorum.

neden wireless da bu kadar yavaşım

modemimin markası TILGIN
    Loading...

baha38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar Kablosuz modem bozuldu taahhütümde yok ttnete aylık 50 küsür lira bayılıyoz kayseride de Süperonline fiber yok şuan en uygun tarife limitsiz olarak hangisi değiştirmek istiyorum

Bad-Fast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...

_FrKn_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Metronetin sistemi fiber degil ama prize takiyosun modemi.. elektrigi cok ceken ev aleti calistirdinmi hiz miz kalmaz hatta birinin evinde klimayla utuyu calistirdik net gitti
    bu çok saçmaymış işte

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mesaiden bi geldim birsürü soru birikmiş hemen cevaplıyorum

Alıntı arfy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aga bizde kimsenin işi olmazki internetle .. apartmanda imza atan olmaz heralde .. nasıl yapıcaz o işi .. gerçi kaybedicekleri bişey yada ödeyecekleri bi bedel olur mu ? mesela ben istiyorum kesin bağlatıcam , apartmandakiler memnun ... ama ben rica ettim diye imza attılar .. bi tek gelip bnm için kazıcaklarmı ?
    kaybedicekleri bişey yada ödeyecekleri bi bedel yok.. internetle işleri olmasa bile sadece telefonu gecirip telefonlarının sabit ücretini 20 tl den 9 tl ye cekip 9 tlyide boşa ödemeden 9tl lik konusma hakkına sahip olup ödeyebilir.. sen imzaları topladıysan ararsın müşteri hizmetlerini protokol yapmak istiyoruz apartmanımıza imzalarımızı topladık dersin onlar yönlendirir.

Alıntı exca- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya bizim hat babamın üstüne şimdi o uğraşmaz,illa onun mu gidip vermesi lazım bu dilekçeyi? 16 sınırsıza geçirmen lazım beni Kemal şimdilik,fiber için site yönetimini dövünce ona geçicez bi haftaya döverim sinirlenip,bi ay da hattı çekseler o zaman geçeriz ona da..
    akşam akşam güldürdün beni valla dilekçeyi baban yazar bide kimlik fotokopisini alır gidersin sen ptt ye onlar kapatır büyük ihtimal. pm ile başvuru içinde bana babanın tc kimlik no isim soyisim ve açık adres bilgileri yeterli

Alıntı Ozzy45 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende süperonline geçmek istiyorum fiber yok manisada ama adsl geçeyim bari dicem bu sefer tahadütnağme olayı var işte sırf o yuzden geçemiyorum daha 1 yıl var bitmesine. süperonline'nın bunu karsılama gibi bir olayı yokmu fiber de var ama adsl de yok yani ? sizin yapabileceginiz bişi yokmu bu durumda
    sadece fiberde var bu uygulama teşvik amaçlı. benim yapabileceğim bişey kalmıyor bu konuda üzgünüm

Alıntı KA®ANLIK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

superonline fiberci arkadaş,
    bende Superonline fiber kullanıyorum, Macbook Pro bilgisayarım, wireless ım FULL çekiyor. yukardaki değerleri alıyorum.

ama modeme kablo ile bağlanırsam tam 20mbit alıyorum. onda bi sıkıntı yok.

evde bir de HP notebook var, onla da denedim onla da wireless da bu hızı alıyorum.

neden wireless da bu kadar yavaşım

modemimin markası TILGIN
    müşteri hizmetlerini ara teknik kısıma aynen bunu ilet aynı sorunu kendi evimde bende yaşamıştım. modemin içinde bi kaç yerden sinyal ayarlarını değiştirttiler kendine geldi. ondan oluyodur büyük ihtimal modemin sinyal ve kanal ayarları değişcek

Alıntı baha38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Kablosuz modem bozuldu taahhütümde yok ttnete aylık 50 küsür lira bayılıyoz kayseride de Süperonline fiber yok şuan en uygun tarife limitsiz olarak hangisi değiştirmek istiyorum
    16mb'e kadar adsl baglatabiliriz sana ilk 6 ay 10 tl ödersin sonra 54 ödersin o şekilde olabilir sınırsız için

Alıntı Bad-Fast Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu haberede güldüm açıkcası ttnet in fiber sistemini gördük antalyada da.. mahalledeki besleme dolabına kadar bakır kablo, dolaptan apartmanlara kadar fiber ne anladım ben o fiberden

exca- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kemal büyük ihtimal yarın diilse de çarşamba aricam ben seni, olm çıldırıcam yöneticilerden biri tam bir fosil ölmüş gömmeyi unutmuşlar gömücem ben onu az kaldı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)