vallahi onu tam bilemiyorum suan ama yarın öğrenmeye calısırım bilen biri cıkar illakistatik ip istersen aylık 3 lira falan farkı var zaten fazla bişey degil
![]()
konu açıcaktım iyi oldu gördüğümturkcell superonline mıdır nedir ...
Turkcell Superonline : Işık Hızında İnternetle Keyfini Katla
bu linkteki ... varmı aramızda kullanan eden ... TTnetten bıktım .. bi film indirmem 2 gün
iyi bişeyse yarın başvurayım hemen .. gerçi bizim mahallede adsl zor , fiber imkansız![]()
züpper onlayn kullanıyorum, yok böyle rahatlık kantırda pingim ttnette 40 ken şimdi 10 ınternette downloadları yanlışlıkla ıptal eddıgımde korkmuyorum artık 5 dk da tık ınıyor. Harcanmışız meğersem ne rahatmış ya. Hızlı netin canına kurban.
aga bizde kimsenin işi olmazki internetle .. apartmanda imza atan olmaz heralde .. nasıl yapıcaz o işi .. gerçi kaybedicekleri bişey yada ödeyecekleri bi bedel olur mu ? mesela ben istiyorum kesin bağlatıcam , apartmandakiler memnun ... ama ben rica ettim diye imza attılar .. bi tek gelip bnm için kazıcaklarmı ?
ya bizim hat babamın üstüne şimdi o uğraşmaz,illa onun mu gidip vermesi lazım bu dilekçeyi? 16 sınırsıza geçirmen lazım beni Kemal şimdilik,fiber için site yönetimini dövünce ona geçicez bi haftaya döverim sinirlenip,bi ay da hattı çekseler o zaman geçeriz ona da..
bende süperonline geçmek istiyorum fiber yok manisada ama adsl geçeyim bari dicem bu sefer tahadütnağme olayı var işte sırf o yuzden geçemiyorum daha 1 yıl var bitmesine. süperonline'nın bunu karsılama gibi bir olayı yokmu fiber de var ama adsl de yok yani ? sizin yapabileceginiz bişi yokmu bu durumda![]()
superonline fiberci arkadaş,
bende Superonline fiber kullanıyorum, Macbook Pro bilgisayarım, wireless ım FULL çekiyor. yukardaki değerleri alıyorum.
ama modeme kablo ile bağlanırsam tam 20mbit alıyorum. onda bi sıkıntı yok.
evde bir de HP notebook var, onla da denedim onla da wireless da bu hızı alıyorum.
neden wireless da bu kadar yavaşım
modemimin markası TILGIN
Loading...
Arkadaşlar Kablosuz modem bozuldu taahhütümde yok ttnete aylık 50 küsür lira bayılıyoz kayseride de Süperonline fiber yok şuan en uygun tarife limitsiz olarak hangisi değiştirmek istiyorum
mesaiden bi geldim birsürü soru birikmişhemen cevaplıyorum
kaybedicekleri bişey yada ödeyecekleri bi bedel yok.. internetle işleri olmasa bile sadece telefonu gecirip telefonlarının sabit ücretini 20 tl den 9 tl ye cekip 9 tlyide boşa ödemeden 9tl lik konusma hakkına sahip olup ödeyebilir.. sen imzaları topladıysan ararsın müşteri hizmetlerini protokol yapmak istiyoruz apartmanımıza imzalarımızı topladık dersin onlar yönlendirir.
akşam akşam güldürdün beni valla
dilekçeyi baban yazar bide kimlik fotokopisini alır gidersin sen ptt ye onlar kapatır büyük ihtimal. pm ile başvuru içinde bana babanın tc kimlik no isim soyisim ve açık adres bilgileri yeterli
sadece fiberde var bu uygulama teşvik amaçlı. benim yapabileceğim bişey kalmıyor bu konuda üzgünüm
müşteri hizmetlerini ara teknik kısıma aynen bunu ilet aynı sorunu kendi evimde bende yaşamıştım. modemin içinde bi kaç yerden sinyal ayarlarını değiştirttiler kendine geldi. ondan oluyodur büyük ihtimal modemin sinyal ve kanal ayarları değişcek
16mb'e kadar adsl baglatabiliriz sana ilk 6 ay 10 tl ödersin sonra 54 ödersin o şekilde olabilir sınırsız için
bu haberede güldüm açıkcasıttnet in fiber sistemini gördük antalyada da.. mahalledeki besleme dolabına kadar bakır kablo, dolaptan apartmanlara kadar fiber
ne anladım ben o fiberden
![]()
kemal büyük ihtimal yarın diilse de çarşamba aricam ben seni, olm çıldırıcam yöneticilerden biri tam bir fosil ölmüş gömmeyi unutmuşlar gömücem ben onu az kaldı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)