geçmişdeki deneyimime dayanarak söylüyorum 106gti saxo vts ve rs kullandım şu an bunların içinden birini seçicek olsam hiç düşünmeden rs derdimhayırlısı olsun
geçmişdeki deneyimime dayanarak söylüyorum 106gti saxo vts ve rs kullandım şu an bunların içinden birini seçicek olsam hiç düşünmeden rs derdimhayırlısı olsun
Her düşüş bi öğreniş ne düşüş biter ne öğreniş
herkesin zevki, fikri ve tercihi farklıdır..
ben bu sınıfa hitap eden araçlardan ; vti, clio rs , audi a3 1.8t ve 106 gti kullanmış biri olarak. 106 yada vti tercih ederim. yakıt sarfiyatı ve modlanma ile birlikte sürüş zevki olarak a3 yada clio rs yanlarına yaklaşamazlar.. nacizane fikrimdir![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
clio rs. parça fiyatları kol değil bacak gibidir ama toplam paket olarak 106'dan daha iyi.
106, rs'ten az yakmıyor ayrıca.
If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you're gone.
tabıkı vtı farklı bı olay sesı cıgerı cok farklı dıgerlerıne gore ama bakıorum duzgun bı vtı 20 uzerı gezıo rs lere bakıorum 15 den baslıo duzgunu max 18 falan gazıo sımdılık bu yaz ıcın butce bu ve eskı clıo kullanıcısı olrak rs daha sıcka gelıo
rs 106dan azyakar en azından fazla yakmaz formda yakıt testini yapan arkadaşlarda olmuştuvti gelince konuyla ilgisi yok die yazmadım seçenekler içinde vti olsa onu seçerdim şahsi görüşüm
Her düşüş bi öğreniş ne düşüş biter ne öğreniş
kesinlikle rs.eskiden bu kadar sıcak bakmazdım rs lere ama sadece filtre egsozla bile güzel yuruyor.filtre egsozlu sağlıklı bi rs in yürüdüğü kadar gti,vti veya vts i yürütmek için güzel para harcaman lazım oyuzden rs mantıklı seçim olacaktır
barnak bassam olurmu ?
Yakıt konusunda rs 106 ve vts 'ye göre biraz daha az yakabilir kullanıma göre ama dış ve iç görüntü olarak 106'dan iyi degil rs kullanmadıgım için performansını bilemem ama 106 kullandıgım için bana çok zevkli geliyor ,şehir içinde dengeli kullanırsan fazla gazlamazsan yakıtta üzmüyor 106.
Rs hakkında herkes güzel şeyler söylüyor benimde kullanmak istedigim bir araç artık ,bence üç arabayıda deneme imkanınız varsa deneyin almadan önce,hangisi içinize sinerse onu alın ,üçüde güzel araçlar.
Bütçe artarsa temiz bir vti tadından yenmez![]()
imzasız..
106 da vts de 306 gtı 206 gtı ,bmw 3,30 kullandım ve uzun surede kulaandıgım oldu ama rs ın daha koltugunu oturmadım ve daha esk bole bı araba gırmedı RS yanı olursa ılk olucak artık nsaıp dıgelım bu arada ark lar elımde 90 model bıde sahın var satılık tır projenın satıldgı an gerceklesmseını saglıcak![]()
Yeni 106GTI kullanıcısı olarak hondadan sonra aldıgım 106tı hayatıma renk kattı cok zevklı her yonuyle bana sorarmısın bılmem ama ben olsam 106tı alır bınerım zevkle (= Tercıh senın Artık
ben hem 106 hem clio rs sahibi oldum. şimdi ikisinin detaylı kıyaslamasını yapardım ama nasıl gözümde büyüyor anlatamam![]()
If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you're gone.
Haklısın söylediginde,en kötü ihtimalle sahibinden.com'daki ilanlara bile baksan 106'ya linç yapmış adamların ilanları var 10 liraya satıyor adam dışı bir acayip içi bir acayip ama haketmiyor bu tür olayları bu araba..
O zaman eskişehir için en iyi tercih rs ,umarım güzel bi rs bulursun.Ya da eskişehirde çok 106 vts var diyorsan,eskişehire hiç gelmemiş saglam bi 106 vts getirirsin ya da yaparsın herkesten farkın olur
İçim niyeyse 106 diyor![]()
imzasız..
eet bıtane saxo vts bulmustum bu 34 plaka sonra kayserıye gıttı sımdı antalyay satılmıs sıtede ılanı vardı vtı boy boy atan bı elet plkası aklıma gelmıo ac le falan yuruyen mankına ona cok fazla nıyetlenmıstım ama kısmet olmadı bız dusnurken satıldı gıbı bısı oldu onun gıbı bısı bulsam dusunmem alırım
ben 6 yıl clio 1.6 16v kullandım 1 seneden fazla da oldu clio rs kullanıyorum ve söyleyeceğim şu, normal clio ile clio rs arasında ciddi anlamda fark vardır hem kullanım olarak hem de yedek parça olarak.sana tavsiyem ucuz rs alıcam diye bakımsız bir araba alma çünkü bakıma soktuğun zaman,aldığın ucuz rs,pahalı rsten daha pahalıya mal olabilir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)