motor parcaları dısında yuruyen ve kaporta parcaları aynı fıyatlardadır dıye dusnuorum ben farklı olan e sportla rs arasında
motor parcaları dısında yuruyen ve kaporta parcaları aynı fıyatlardadır dıye dusnuorum ben farklı olan e sportla rs arasında
kaporta olarak sportla farklı olan ön,arka tampon ve ön çamurluklar(polyester)yürüyen aksamda da farklılıklar var aksıdır,rot koludur.sportla uyan parçalarıda var tabii ki ama bu motorda ya da yürüyen aksamda neredeyse yok gibi
Vts al abartıldığı kadar yakmıyodu 8 ay bindim Dirk. Kutusu hariç hiçbir sıkıntı yaratmadı fenada yürüyodu.
clio ya da bindim şuanda 2001 gti a biniyorum hangisi dersen RS derim güvenlik olsun arza ne biliyim sıkıntıları olsun her zaman biniceğim araba rs tir![]()
içi o dönemki modellere göre iyi bence...
![]()
g...t...i...
r...s...
v...t...s...
3 adet gtı m oldu öok zevk alarak bındım yol tutuşu konusunda sonsuz guvenebılırsın arza mı dersen sana kullanmana bakımına baglı gtı ve vts kullanıcılarının cogu arza acıo der cogu acmıo der ban ahıc arza acmadı gıbı bıseydı su anda rs kullanıorum arada daglar kadar fark var konfor olarak gidiş olarak fren olarak güven var he dersen ki 18000 lıran olsa ne alırın ben rs de alırım tertemız bi 106 da alırım saxo 2 de alırım tamamen sana kalmış güven yakıt ve gidiş ön plandaysa rs al haftada iki gün binim keyif yapıcam parıl parıl parlatıp tertemiz binicem diosan 106 al![]()
RABBİT MK1 gtx 2871
KNG typer...
ıcı gercekten muekmmel bı 106 yada vts ye gore cok ıyı onu de cok tatlı ama arka bıraz kotu duruyo ufak makyajlarla guzellesır
Evet bence de çok fark var. Biri tek kapı diğer 4 kapı. Birinin jantları sşyah ötekinin gri. Biri daha yere yakın diğer daha yüksek![]()
Gözler nasıl amaYaşlanmadık daha olm
Bu arada konuyu açan arkadaş. Hiç düşünme git 16 bin lira ve üzeri olan RS lerden birini al. Bak ne diyorum hiç düşünme bile![]()
bence git al bi tane 206 RC orjinal haliyle bile yürürü son derece iyi bir araç.konfor olsun donanım olsun kat kat daha iyi bir araba.Yakıt konusunda basmassan az yakıyor istanbuldan trabzona 2 depo benzın ile geldım hatta trabzonda geldıgımdede ıcınde baya benzın vardı 90-100 ile geldım az yakıyor 3500 devir aralıgında atarsan vitesi hıc bı sekılde fazla yakmıyor dur kalk yapmadıgın surece.Basarsan 550 yakıyor benım rc ama 450 500 arası yakıyor genelde
Valla 106 ve RS yanında RC'nin az yaktığını söyleme bence. Bu 2 araç bariz az yakıyor bizden.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)