karıştırdım ama bulamamıstım oralardan birdaha bakarımsaolun
karıştırdım ama bulamamıstım oralardan birdaha bakarımsaolun
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
sırf eğlence için var eski ve yeni arkadaşlarımdan toplasan 80 85 kişi anca var video izle resimlere yorum yap filan başkada bişeye yaradığı yok![]()
beni de babam eklemiş 2 aydır ne reddedebiliyorum ne kabul edebiliyorum. gizlilik işini birine yaptırmam lazım öyle kabul edicem. alkollü sigaralı fotoğrafları kaldırıyım desem foto kalmıyo zaten
benim yoktu arkadaşım zorladı gel açalım bak eski arkadaşlarını falan bulursun dedigüzel paylaşımlar oluyor onlara bakıyorum
![]()
İşe yaramıştı gerçekten ama düzenli manita olayına girdik 300tane arkadaşım var kız arkadaşımın sayesinde hepsi erkek birisi arkadaş listeme baksana beni gay zannedecek bu arkadaşlarımı nasıl gizliyorum yaw![]()
![]()
Facebok bir başlarken keyifli oluyor birde iptal ederken
Boş zamanlarda kitap okumayı yeylerim ailem ile vakit geçirmeyi yeylerim bana göre ciddi anlamda gereksiz bir icad ...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
üniversite bitsin askerlik bitsin ciddi bir işte çalışmaya başlayım bende kapatıcam. ama şuan güzel makaranın döndüğü bi yer![]()
kullanmasını bilirse insan faydalı.
fakat ben üye falan değilim.
bazıları harbi saçmalıyo ama.
herşeyde paylaşılmazki...
eskilerden görüşmek istediklerimle zaten telden, msneden görüşüyorum.
zaten bizi eskiler tanır...![]()
boş kalan vakitleri geçirmek için uygun ortam ama bizim insanlarımızın heralde her daim boş vakti var ki facebookdan çıkmıyor. her aile bireyinin bir adet hesabı var hatta kiminin iki tane. sosyalleşme adı altında insanları asosyalliğe itiyor bence facebook. sosyallik sadece bilgisayar başında o ne yapmış bu nereye gitmiş takip etmekle komik video izlemekle olmaz bence.
bir de işin şu önemli noktası var ki ilkokula giden çocukların dahi hesabı var. yaşanan çocuk istismarlarının %80ini facebook aracılığıyla gerçekleşiyormuş. facebook kullanım yaşı 18 olmalı..
Facebook nedir gavur adetimi ? Haha.![]()
Önceden hiç meraklı değildim kız arkadaşım olduğunda sadece arabaya albüm yapmıştım foto ekliyordum şimdi nette olduğumda yayındayken telefondan falan giriyorum uyuşturucu gibi valla zaman geçiriyor güzelcene![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Abi devrede ortak arkadaşlar fazlaysa ya da kızla bir yerde karşılaşıpta konuşma imkanın olmadıysa facebook bu yüzden iyi,yoksa zaten önüne geleni ekleyip mesaj atamıyorsun artık bildigim kadarıyla,cezalandırıyorlar öylelerini 30 gün falan engelleniyor tanımadıgın insanlara ekleme talebi yollaman ve mesaj atman diye biliyorum![]()
imzasız..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)