pascal nihati dövdü diyenler iyi izlesin...pascal koşa koşa gelirken nihat uçan tekmeyi yapıştırıyor
pascal diskalifiye olduğu için
nihat taner tevfik 3 lüsüne tanerin gıprıslı arkadaşı manyak meter dahil edilecekmiş![]()
taner komedi yaa asenaya ayar oldum lisede ilgi çekmek için bayılan kızlar gibi tekmeleyesim geliyo
Yarışma amacından saptı,tamamen reyting için koşturuyor acun ılıcalı.Pascal'ı o duruma getiren nihat dogan'ı tutuyor pascal'ı kovuyor
3T için izliyorum arada bir güldürüyor![]()
imzasız..
Gardaşş Dedim-Taner
şak diye muzu ortadan 2 ye böldüm =) favorim taner
Taner Düştü Nihat Gülme Krizi Geçirdi (Perde Arkası)
izleyip izleyip kopuyom![]()
geçensene ne balıklar tutuyodular geçensene daha iyiydi
busene reklam üstüne reklam
Ama taner reyiz vazgeçilmez ya Daçmin Goşşşş
Taner Adadan Çıkınca İlk Ne Yapacak?
53 RİZE KADER GÜLMEDİ BİZE
taner king beylerrrr
ouvvvv yeeaaahhhhh
sırf taner ıcın ızlıyorum cok komik cocuk yav
ooooovvvv yeahhh![]()
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Herkes taner fanatiği![]()
Nihat neyin kafasını yaşıyorsa ben de istiyorum ondan. Normal insan aklı değil onunki.. Bi değişik.. Ya çok özel bir hap kullanıyor, beyni sulanma sınırlarına varıyor ya da Nihat Doğan da Mustafa Topaloğlu gibi uzaylı.
Nihat Doğan gece uyurken yere düşmüş , kalkmış , tekrar düşmüş . Sonra demiski ; iyi demin kalktım yoksa üstüme dusecektim
aklınız fikriniz fesatlıkta.![]()
hzuahzuah![]()
sinir krizleri geçiriyorum asenayı izlerken.
konuşması, hareketleri, kaçkın tipini gördükçe daha da sinir oluyorum.
taner ve nihat efsane..
taner daçmin gooooş der, nihat felsefe yapar( en çok neyi özlediniz herkes yemeklerden bahsediyor ki soru aslında yemek için sorulmuştu açıkca söylenmesede. nihat da diyor ki ülkemde olmayı ezan sesini özledim falan filan sırf kameralara oynuyo i.ne)
tanerin yeni repliği ouvvv yeaaa
programın amacı ordaki insanlara maymunluk yaptırarak izleyici çekmek reyting almak dolayısıyla para kazanmak başka bi açıklaması yok turboquatro![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Acun bu işi iyi biliyor![]()
Denk gelirsem Daner için izliyorum.hareketleri,bilinçli salaklığı güldürüyor![]()
düştüğü sahne zaten tam komediAcun u zengin eder bu çocuk
![]()
Söylemiyor aslında bu lafları,ama herkes söylemesini bekliyor çünkü nihattan çıkar bu tarz cümleler![]()
YouTube - Nihat Doğan Havalimanında Namaz Şov Yapıyor
Şu videoda kurdugu cümlelerin güzelligine bir bakın
Yaşamak nedir yaşamak?
http://www.youtube.com/watch?v=iAe84...eature=related
ben kendimi allaha teslim etmişim,bizimle oynayan allahıyla oynar,bize savaş açan allaha savaş açar
laflara bak be
imzasız..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)