Peki sigara içenler ne yapıyor ?
Kesinlikle katılıyorum. Sırf o yarışmacılar yok ki, dünya kadar eleman o adada kalıyor. Adanın arkasında otel vardır, yiyip içip geri gelip ondan sonra yok aç kaldık diye sızlanıyorlar. Hadi ya, sarda evde yiyelim.
Ayrıca, Acun'un çuvalla parayı götürmesinden de ayrıca sıkıldım. Bu herif bir anda nasıl bu kadar zengin oldu sorusuda her seferinde aklıma geliyor daha da illet oluyorum.
Dün akşam 3 saat mi, 4 saat mi ne survivor verdiler. Her kanalları gezişimde bir ümitle kesin bitmiştir diyorum, bakıyorum gene kumlarda tepinen tipler. Kayınvalideye gidiyoruz, mevzu bu, sanki herifler orada sezyum 133'ü parçalıyorlar, çok önemli işler çeviriyorlar. Baaak gördün mü, bilmem kim, böyle dedi, öyle dedi diye kızıyla muhabbet ediyor, imdat diye bağırıp tv'yi kucakladığım gibi camdan aşağı atasım geliyor.
Çok mu dolmuşum, öf hem de nasıl.
kolpa olduğu çok belli yalnız ben bir öğün atlayınca canlı at görsem yiyecek gibi oluyorum bunlar maşallah üstüne birde oyunn oynuyorlar...ama milllet yer mi yer...yemesede izler mi izler...bkn. benkomik oluyor...
O Hasan yarmasının kafa her daim kazınmış her ne hikmetse.. O nasıl oluyor? Midye kabuklarıyla mı kazıyor kafayı![]()
Geçen sezonun fragmanlarında bakıyordum, herfiler bir yerlere gidip kaybolup sırtlarında çanta ile geri dönüyorlardı.
Arkada otel var, gidip orada gerekli gıdalarını alıp bir güzel duşlarınıda alıp kaldıkları yerden devam ediyorlar.
Bunlar aç kalacakta, prodüksiyonda önlerinde yemek yiyecek...vs
sabah kokonat akşam kokonat. trişkadan ciyaklıyorlar. yap bbg gibi koy kameraları 24 saat online izlesin millet o zaman göreyim nasıl aç kalıyorsunuz. yapanda değil seyredende kabahat.
Almeda aşkı Sergen'i kanatlandırdı en son haber
niiahahahahaa hadi hayırlı işler![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)