Bende kısmet ise temmuzda önce Bulgaristan oradan 2-3 gün austurya dönüştede izmir ve marmaris . derken izin bitti bile
Bende kısmet ise temmuzda önce Bulgaristan oradan 2-3 gün austurya dönüştede izmir ve marmaris . derken izin bitti bile
şu tatil işine bir türlü kafam basmamıştır sanırım hep tatil gibi yaşadığımdan
hiç öyle hoşlandığım bir tatil olmadı sanırım 2006ydı o hariç
tekliflere açığım bir planım yok her yer her zaman her ülke olabilir![]()
Seçimden sonraki hafta veya bir sonraki hafta ölüdeniz, sonra bir hafta akçay-asos sonrasını allah bilir![]()
'05 Honda CBF 600 SA
'16 Qashqai
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Memlekette kriz ve işsizlik var borçlar almış başını gidiyor çoluk çocuk evde yorgan yiyor ben gidemiyorum tatile çalışmam gerek bütün yaz .
komple yaz ayı boyunca parça bölük ayvalık çeşme kuşadası başta olmak üzere, temmuz ayında 1 haftalığına alanyaya gitmek istiyorum,hayırlısı bakalım
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
bir ben mi tatile gidemiyorum
gıcık oluyorum ya , alsam alsam ne kadar izin alıcam ki
Built to fall....
izmir karaburunda 2 hafta fişink ve kafa dinleme modunda olmayı planlıyorum
nasip kısmet olursa orjinal deniz çuprası için dizecem olatalarımı![]()
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
geçen sene 33gün antalyada arkadaşımın evine çadır kurmuştum bu senede yaz okuluna gitmezsem aynısı olabilir![]()
önümüzdeki hafta başı itibarı ile bir haftalığına kısmetse HATAY/iskenderun dayım.
BAŞTAŞ PERFORMANCE
İzmir / Çeşme
9 temmuz ctesi yola çıkacağım ben ve 1 arkadaşım benim arabayla gidiyoruz varsa o tarihlerde o tarafa giden yerimiz vargiderken esenler otogara uğrayıp çeşme diye bağırsam mı bikaç ortak bulmak için acaba
![]()
bende alanya da yer ayırttım 3 gün perşembe oraya kaçacağım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)