gerçekten chip çok değiştirebilir. bir de emme, port poliş falan olursa tamamdır derim ben. ilerde zaten turbo yaparsınız isterseniz.
gerçekten chip çok değiştirebilir. bir de emme, port poliş falan olursa tamamdır derim ben. ilerde zaten turbo yaparsınız isterseniz.
bence de chip çok değiştirebilir. bide emme, port polis falan yapılırsa çok güzel olur. ilerde istediğinize göre zaten turbo yaparsınız.
220un üstünde çok tehlikelidir tahminimce tempralar.
her an savrulabilir hissi verir.
tempranın en sorunlu motoru oldugunu biliyormusunuz... yatak problemi oluyor. bence modifiye yaparken dikkat edin.
utku selamoğlu
bi zamanlar benim amcamda da vardı tempra. maşallah çok güzel gidiyordu ya. özledim şimdi konuyu okurken aklıma geldi.![]()
detail ef can ugraşmıştı baya bi pm atabilirsin ona
hemşerim hoşgeldin dursunali abinin eski temprası sebnin araban sanırım maşallahı var bi iki kez görmüştim filtre sesinde gayet hoş daha iyi bir kit ve komple eksoz sistemi yaptırırsan farkı göreceksin![]()
53 RİZE KADER GÜLMEDİ BİZE
izmirde bi arkadaş uğraşıyordu temprayla kırmızı s modelidi hatta siteye üye olması lazım aracın fotoğraflarıda olması lazımsitedeken baya güzel gideri varmış diye duydum
edit konuyu buldum
http://www.techturkey.com/forum/otom...ian-s1600.html
Hatta bir ara dereceli vs uygulamisti haril haril rolantide hirliyordu![]()
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
izmirdeki tempra iyi yürüyor gerçekten
Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..
Arkadaşlar Yardımlarınız için Teşekürler Turbo Konusuna Gelince Kafamda Var Böyle Bi Düşüncee Ama Şuan Olması Zor Rizeli Kardeşlerimden Yardım Beklerim Usta Konusunda Gerçekten Herkeze Emanet Edilmez Bu İşler.. Hızdan Yana Sıkıntımız Yok Ama Alt Devirler Çok Kötü Bu Yüzdende Kalkışlarda Bayabi Ezilme Varr Alt Devirleri Halledebilirsek Gerisi Zaten Kolay
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)