Bide Şunu Belirtmek İsterim Araca Hiç Bir Şekilde Gaz Takılmamıştır
![]()
Bide Şunu Belirtmek İsterim Araca Hiç Bir Şekilde Gaz Takılmamıştır
![]()
güzel bi otto Eksozt bide kaliteli bi Hava filtresi ,headers bunaların faydalı olacagını dusunuyorum fena bi performans istitiyosan da TURBOO![]()
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
Maşallah fotolarda cok güzel görünüyor eksoz ve filtre kiti ile iyi sonuclar alinir ilerisi için yazilimdi port polish headers falan uygulandiğinda sonuc cok iyi olur
Aynen abi, inşallah istediğin gibi olur. turboyu biraz beklet derim ben, atmosveriğin de tadı bi başka oluyor. Karar senin tabi.![]()
Senden onceki sahibi filtre takmisti sanirim yoksa oem filtre ile oyle bir ses cikacagini sanmiyorum.Turbo konusunda istanbul demissin ankarada olabilir guvenilir garajlar var hem daha yakin rizede sakin sakin bu ise bulasma arabandan olursun inan bana daha dogru durust tamir isini beceremiyorlar birak modifiye yi heleki turboyu .
Alt devirlerin olu olmasini kaliteli iyi hesaplanmis bir egsoz sistemi ile halledebilirsin ama oda rizenin isi degil ne yazikkiPesinden filtre yazilim vs olabilir ama 2.0 tempra motorunda yazilim sorun cikariyor diyenler var arastirmak lazim.
Gorsellik olarak bir takim seyler daha yapabilirsin mesela arkadasin dedigi gibi farlarin ici karatilirsa cok daha guzel olur bencede.
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
siteden bi kırmızı tipo vaardı vtilarla giden manlsalı mıneydi nick onuda bi araştırın.
1.6tdi.
Ecutech.
massallah arac güzel duruyor kazasız belasız ..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
yahu ne headersıkaputu açın görürsünüz zaten hıdırı..
200 den sonra tempra ne savrulur nede bişe olur,aerodinamiği fefkaladenin fefkindedir.
izmirdeki kırmızı s 1600 karbüratörlüydü ve sahibi ciddi uğraşmıştı o arabayla akla gelmicek arabalarlada gidiyordu ara sıra nos bassada![]()
manisalı bi üyemiz vardı 16v tiposu var ondada filtre egsoz chip falan var,videolarıda mevcut 306 gtılar la falan yürüyor.
Ama rizedeyim diyorsunuz bence filtre egsoz chipten öteye gitmeyin,hatta chipte olmasınbu motorlar çok hassas motorlar ne zaman ne yapcakları belli olmuyo,bi arıza vermeye başladımı adamı deli eder.2.0 motoru çıkartıp arabasına 1.6 koyan adam duydum yani o derece
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)