yanlış anlama ama hergün saat 6.15 de kalkıyorsan tuvalet ihtiyacını giderip yatmayı dene
IMPOSSIBLE IS NOTHING
ayni sektorde calistigimiz icin seni anliyorum. Kendini sartlandirman lazim. Kendine sabah yapacak bir sey edinmen lazim bunun adini senin koyman lazim. Kimi spor der, kimi de kedisi kopegi... Uykuyu duzenli ve dingin tutmak icin kendi tecrubelerimden tavsiyelerim;
- haftada 2-3 kez spor yapman
- cok su icmen, az yagli yemen
- yatmadan yarim saat once pc basindan kalkman isine yarayacaktir. Sigara icenler icinse yatmadan once sigara icmemek cok onemli.
///Mürüvvette endaze olmaz.
Yorgunluktan yataktan kalkacak halim yok su anTum postlari tek tek okudum...Ozellikle radyo ile uyanmak ve evimizin kopegini sabahlari yurutmeyi deneyecegim...Spor yapiyordum gecen aya kadar..Gunde en az 10km yuruyup gym e gidip 1-2 saat vakit geciriyordum ancak otelin yogunlasmasi ile birlikte spora hic vakit bulamiyorum yada bulmak istemiyorum
Tum tavsiyeler icin tesekkurler.
walla hergun saat 6.30 da kalkıyorum dukkanı acıyorum aksam 11 de kapatıyorum uyumam 1 yada 2 oluyo ama her sabah rahatca kalkabılıyorum arkadasın dedıgı gıbı köpek almanı tavsıye ederım uyutmuyo walla kaldırıyo yataktan babamdan beter dürtüyo benı kalkmam için![]()
![]()
babam taksiden gece 3'te gelir bir iki saat oturur ve 4-5 gibi yatar biz sabah olmuş ve hala uyuyorken kalktığımızda sucuklu yumurtamız hazır çeyımız demlenmiş kalkarız
babamdaki sorunda burdakilerin tam tersi adam uyumuyo kırıkkaleye kamyonla 1,5 günde hiç uyumadan gitti kırıkkalede 5-6 saat uyuyup aynen istanbula döndü uyumadan
bende de erken kalkma alışkanlığı var, çok yorgun olduğum zamanlar dışında sabah 8-9 dedimi dikilirim ayağa. Bu alışkanlığın da haftasonları ve tatillerde az uyumak gibi kötü durumları var![]()
bnde sna tavisye 3 te yatıp sabah 8 de bile kalkabilrsin istersen hatta kendini yotgun bile hissetmezsin![]()
ilk 1 2 ay zorlanabilirsin uyku süren 7 saatlerde kalabilir
alkolü kesiyosun 1 . si 2. si dengeli ve saatli besleniyosun öğünlerini 15 20 dk bile kaçırmamaya çalış
mümkünse akşam yatmadan önce bütün wücudundaki kasları 15 20 dk nı alır öle basit te esnetme bildiğin açma germe yap uyumadan önce başta zorlar yorar ama alışınca wücut açılınca çok rahatlıcaksn
sabah uyandığında kendini dinç hissedene kdr uyu ama asla 7 saati geçmesin ayrıca odan gün ışığını alsın muhakkak
sabah kalktığında alt wücuttan başla bacaklarından bütün kas gruplarını çalıştır squad mekik şnaw barfiks vs hareketlerden min 30 tane yapmaya çalış we peşine açma germe yapıp duşa gir sabahtan sıkı bi kahvaltı et we gününe istediğin gibi dewam et düzenli olarak bunu yaparsan eyer ddiğim gibi 5 saatlere düşücek we mutlu hissediceksin![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
valla erken kalkmaa alışmak ıcın bıraz zaman gerek arkadaşlar güzel tavsiyelerde bulunmus![]()
10 kamyon tas tasimis gibiyim hayAtimda bu kadar yoruldugumu hatirlamiyorum. Bu yorgunlukla bakalim kacta uyanacagim![]()
Fark etmiyor bilinç altına nasıl yerleştirirsen sabahları o şekilde uyanırsın,örnek olarak uyku ile yaşadıgın problemi işine,işin ile yaşadıgın promlemi uykuna yansıtmaman lazım, uyku için yapman gereken herhangi bir şey yok çok basit yatıp uyuyacaksın,ne kadar yorgun olursan ol 5 saatlik bir uyku herkeze yeter.
Eger bu şartlar altında sürekli uykusuzluk çekiyorsan bence işini değiştir,sağlıgın herşeyden daha önemli![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
2 aya yakındır akşam işten 9gibi çıkıyorum genelde 12 1 gibi uyuyorum 6da kendiliğimden uyanıyorum sanırım alıştım ama en gıcık olduğum şey pazarda aynı saatte uyanıyorum![]()
körler sağırlar
Dun gece 3gibi yattim perdeler acik ve sabah 8.30 da dikildim...Ilk sonuc basarili...1 hafta surekli deneyecegim bakalim ne olacak![]()
uyanamamak diye bişey yok saat çaldımı kalkacaksın irade yani bu ohh bide duşa girdimi insan tmmdır bu iş![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)