ewet, duzenlı olarak tuz eklemesı yapıyorum, 3 ay oldu normal arguslarım daha bı sıkıntı yok, bakalım inş uzun süre yasatabılırım![]()
ewet, duzenlı olarak tuz eklemesı yapıyorum, 3 ay oldu normal arguslarım daha bı sıkıntı yok, bakalım inş uzun süre yasatabılırım![]()
Arkadaşlar İzmir'de nereden akvaryum alabilirim, bu işin toptancısı falan var mıdır?
Evdeki 100'lük akvaryumumu değiştirmeyi düşünüyorum, daha dekoratif ve sağlam bir akvaryum düşünüyorum.
elimde 40 -50 kadar black iceman yavrusu var.
0-1cm büyüklüğündeler.
ankarada isteyene yardımcı olurum.
ayrıca 4-5 cm lik sarı prenses isteyene de yardımcı olabilirim.
ankarada akvaryum kurmak isteyenlere uygun fiyatlı akvaryum üreticisi var.yönlendirebilirim.
ben senin bildiğin akvaryumculardan değilimvalla tropheusu Çek cum.den Almanyadan 7 yıldır ithalatıyla uğraşıyorum F0 F1 hertürlüsü geçti elimden Tropheus her zaman trend çünkü hobiciler hobicliği bıraktı Tropheus çıktı çıkalı ticarete döktü olayı ben Tropheus besleyip de ticaretini yapmayan ne gördüm ne duydum
Ama dediğin gibi beslenebilir bi balık zevklidir ama çok da riskli balıktır dikkat etmek lazım iç paraziti blaut mlaut bıktırır insanı bir tanesi ölmeye başladı mı arkası kesilmez
elimde bol miktarda cüce vatoz var , isteyen verebilirim yavrulardan. İsteyene yetişkinde verebilirim çok ateşli benim vatozlar![]()
konuyu 3günde okuyabildim.Dayanamadım bende kurdum akvaryumları,
Bitanesinde hayatımda ilkkez bitki ve 3-5 tane neon yetiştirmeyi planlıyorum yaklaşık 30 lt lik kendinden motorlu bir akvaryum.
diğeri 100x35x45 18 kg kadar siyah hagen 2kg kadar beyaz hagen ,bu akvaryumdada 1e4d chiclid beslemeyi düşünüyorum
akvaryumları2gün önce kurdum sulaını doldurdum çalıştırdım motorları bugünde sularına aşı yapıcam chiclid leri nezaman atsam? bide akvaryumum için 5 chiclid fazlamı sizce ?
bide son olarak daha ısıtıcı kurmadım ama su şuan 22 derece chiclid için uygunmudur....
chiclid kadar dayanıklı balık gormedim ben 3 yıl baktım
bildiğiniz hortumu çeşmeye bağlayıp dolduruyordum balık içindeyken ne su sıcaklığı kontrolu ne ilaç vs
3 yıl dana gibi oldular hiç sorunsuz
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)