Arkadaslar elımde 700lt mobılyalı ve 200lt cam cama akvaryumlar var.
2 takım set halinde, hepsini satıcam veya elektronık urunlerle takasta yapabılırım.
Ayrıca sert amerıkan türleride mevcut elimde.düşünenler mesaj atabilir.
Arkadaslar elımde 700lt mobılyalı ve 200lt cam cama akvaryumlar var.
2 takım set halinde, hepsini satıcam veya elektronık urunlerle takasta yapabılırım.
Ayrıca sert amerıkan türleride mevcut elimde.düşünenler mesaj atabilir.
istanbul içi tercihen anadolu yakası, avrupa da olur, 300 lt civarı cam akvaryum lazım, uyguna nereden alabilirim? haricinde işte filtresi vs vs o tarz ürünleri de alıym hatta
Arkadaslar elımdekı 20 ila 33cm cıvarındakı amerıkanları acilen elimden cıkartmam gerekıyor.
piyasada tanesi 80-120tl olan balıkları cok komık rakama,hediye veya başka şeylerle takaslamak istiyorum.
bakmak isteyenler yazsın.
Bu da benim bitkili akvaryumum. 4-5 senelik bir tank. Bu süreç içerisinde ***** bir çok kez şekil değiştirdi. Birkaç fotoğraf ekleyeyim. Red-Blue Grass Lepistes ve bitki ihtiyacı olan öm atabilir.
Kronolojik Olarak
![]()
İsmail Karakaş-- ANTALYA--07 CAR 98(SOLD)
07 AL 114 64 JAWA 250
bitki tankında dikkat edilmesi gereken nelerdir ?
aydınlatma kum vs genel bakımı nasıldır
şu şu ozellikle yapılmalı diyebiliceğin şeyler varmı ?
açıkcası aylardır akvaryum boş ve ciddi sıkıldım doldurmak istiyorum artık![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Beta balığım var bitanecik. 2012 haziranda almıştım bu aralar diplerde geziyor hatta sürekli yatıyor dipte. tıklatınca biraz hareket ediyor seri şekilde sonra yine yatışa geçiyor. Yem yemiyor zaten kurt atıyodum önceden yiyordu şimdi onada iştahı yok. Ömrümü bu kadar bu balıkların?
Elimde 56*56*70 çlçülerinde özel 7mm cam akvaryum vardır kumu,içinin süsleri,yerden üflemeli hava motoru aparatı herşeyini vericem isteyen burdan iletişime geçebilir fiyat 200tl
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Arkadaşlar çok anlamıyorum bu işlerden fakat evimde 200 lt akvaryum var bişeyler olsun içinde diyorum görüntüsü güzel ve bakımı kolay.
İlk olarak dış filtre ne almam gerekir ve içerisine ne koyabilirm fikriniz ne olur.
maşallah. şu deniz akvaryumu cok masraflı bi hobi. şu sıralar akvaryum kurasım var yine ama napsam ne etsem bilmiyorum![]()
200 lt için kaliteli bir iç flitrede olur fakat saglıklı olması için dıs filtre daha iyi. Balık olarak lepistes bakabilirsiniz hemde canlı almak cok kolay dogurdukları zamanda cok fazla doguruyolar.
Cok tesekkurlerakvaryumu kurmak ayrı mesele bide kurduktan snra içini doldurmak ayrı mesele iki kere dusunun
ben işin basındayım ama ara sıra pişman oluyorum
![]()
34 HH 9458
MK6 JETTA
tanganyika gölü balıkları yani tropheus bakımı kolay bir tur değil sadece bitkisel beslenen bir turdur ve ciddi anlamda su kalitesi ve yem kalitesi ister bagırsak sistemleri gelişmiş olmadığı için bunları söyleyebiliriz yeni başlayanlara tavsiye edilmez fakat tanganyika turleri arasında kolay bakımlı ve heryerde bulabileceğiniz bir turdur fiyatları orta halledir (göreceli) eheım alman malıdır bu piyasanın en iyisidir hem tuzluda hem tatlıda hemen hemen her modelini kullandım tek bir hata hatırlamıyorum diyebilirim gönül rahatlığı ile uzun yıllar sorunsuz kullanabilirsiniz 8 ila 10 senelik ürünleri mevcut elimde bir okadar daha gider kullanıma bağlı olarak
The King Of Reptile
ben ne yollardan geçtim heyy gidi heyşimdi biraz basit türler istiyorum. yormasın beni
akvaryumla ilgili herşeyde eheim e yoğunlaşın
trop. lar malawiye kıyassa daha zordur evet doğru. iyi konuya değindiniz, yeni başlayanlar herzaman için sarı prenses ve yunusla başlamalı kanımca![]()
Sağolun arkadaşlar. Ben aslında olabildiği kadar çeşit olsun rengarenk olsun istiyorum. Özellikle Bu köpekbalıkları var oda muhakkak olsun isitiyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)