Geçmiş olsun. Forumlardan yazılarını takip ettiklerim var. Bir zamanlar bende de discus sevdası başgöstermiş o zamanlar bayaa makale okumuştum ama malawiyle devam ediyorum hâlâÖrnek yazı olarak ilk bunu buldum mesela
Akvaryum.com Forum: Discus Iin Mara Bastm (yumurtladlar- Sf 4)
Arkadaşlar 120 60 60 10mm camdan profil sehpa uzerine mobilyalı akvaryum var sump sistemli tam takım ihtiyacı olan var ise gorusup değerlendirelim su an aktif çalışmakta evime getiremiyorum musait yerim yok diğer evde duruyor.
''AN'' 545 VTİ
DR.ECU
Anadolu yakasında elinde kullanmadığı akvaryumu olup haber vermeyenin![]()
Bi şekilde bulaştım bu işe beta aldım fanusa koyduk sonra forumlardan araştırınca hayvana eziyet ettiğmi anladım, ya ısıyı ayarlayamıyorum ya suyun kalitesini yada strese giriyor hayvankuyruk erimesi oldu, strestenmi bakteriyel bişeymi bilmiyorum ama 3 gündür ii bıraktım onla uğraşıyorum valla. dibe çökmüştü, kuyruğu eriyip pamukcuklar oluştu, yapıştı birbirine yüzemiyordu bile
![]()
Su dinlendirip gergün değiştim, sera mycopur başladım, su ısısını arttırmak için yerden ısıtma olduğu için yere koydumsera baktopur hiçbiyerde bulamadığım için piyeloseptyl verdim bende ***** bizim ilaç içeriği aynı
ve şu anda çok toparladı
artık hayvancağıza güzel bi akvaryum kurayım diyorum
yokmu kimsede atıl duran akvaryum ?
bende var sıkıldım uğraşmak istemiyorum artık geçen balıklarım öldü yavru alıyorken acayip gardımı düşürdü bu hobiye karşı. yanılmıyorsam 180 lt tank dış filitre tank için beyaz kapaklı dolap ısıtıcı kepçe, 1. kalite karışık yarım kilo yem (80 tl ye almıştım yanılmıyorsam)ıvır zıvır alayını veririm.hepsi tertemiz sadece tankla dış filtreye 250 lira,180 lira dolabına vermiştim vermiştim alırken,.
tüm malzemeyi 300 liraya veririm..ilgilenen arkadaşa detaylı fotoğraf yollarım..
biraz geç oldu ama ekledim fotoları... buda bizim tuzlu su akvaryumumuzdan kareler...
bleny
snail'i yemeye çalışan puffer
aslan balıgımız (etçil)
![]()
ani bir kararla frontoza bakmaya karar verdim
akvaryumu uzun bir aradan sonra temizleyip hazırladım
![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
frontoza iyidir, Allah uzun ömür, bol yavru nasip etsin(komşuda pişer bizede N/A düşer
) işin şakası bi yana frontoza brundi değilmi onlar ?
benim prensesler fazla sevişgen , elimde boy boy yavru var isteyene ücretsiz verebilirim. Haznedarda elden teslim tek şartım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)