akvaryumun içinde çöpçü kayıpne ölüsü var ne dirisi nerede bu balıkkkk
))
akvaryumun içinde çöpçü kayıpne ölüsü var ne dirisi nerede bu balıkkkk
))
Aynı durum benim akvaryumda da olmuştu en son akvaryumu temizlerken deniz kulağının arasında ölü bi halde bulmuştumEğer öyle deniz kulağı falan varsa veya dipte kum vs şeyler onları iyice bakın oralarda olabilir
![]()
Beyler tropheus akvaryumumu denize donmek icin satiyorum. 130x40x50 ebatlarinda tank,beyaz lakeli dolap var.
2 adet tetratec 1200dis filtre,ciftli hava motoru,dalga motoru,isitici,cift floresanli armatur mevcut.
Akvaryumda almanyadan getirme ozel yapim kaya dizaynli arka fon ve ciddi miktarda gnays kaya ve de aragonit kum vardir. 22 tane tropheus ilangi yellow baligim mevcut.10 tanesi XL boyda damizlik halde geriside L boydur. XL lerin tanesini almak isteseniz min 150 tl verirsiniz. Hersey dahil 2500 tl istiyorum.mantikli pazarlik yaparim,oturmus tanktir saglik sorunu kesinlikle yoktur.isteyen mail yazarsa foto atarim
bende denıze donucemde ekıpman almadım daha
aydınlatma ps vs ne almayı dusunuyorsun bende cok kararsızım 120x60x60 benım ebat![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Arkadaslar lepistes 2 adet baligimiz var yanlarina japon ve baska lepistes arkadas getiriyorum ama bu ikisi anlasmali gibi kimseyi sokmuyolar akvaryuma hepsini olduruyolar nasil bi cozum bulunur??
japon ve lepistes aynı yerde olmaz
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
Bende uzun yıllar balık besledim şimdi tekrar dönmek istiyorum bu hobiye ama şöyle bi sorunum var. 100x50x50 akvaryumum var yaklaşık 6-7 yıllık ancak son 1.5 2 Yıldır boş şimdi tekrar kurmak istiyorum ama acaba silikonlarında falan sızdırma patlama falan olmasından korkuyorum ne gibi önlemler alabilirim ben akvaryum silikonu alıp üstünden geçmeyi düşündüm sonrada kademe kademe doldurmayı düşündüm ama riskede giremiyorum ***** az bi hacim değil
Siz ne önerirsiniz
2 sene kadar bitkili karma tropikalle uğraştım 100x40x50 boyuttaki tankla. Sonra ana okuluna hediye ettim. Şimdilerde yeniden başlamaya niyetim var. 60-70 litre alıp tek tür olarak; kribensis, ramirazi veya orandaya niyetim var.
Çalıştığım şirkette ofise zamanında akvaryum kurmuştum bu konuda bir kaç fotoğraf paylaşımım olmuştu.
Departman değişince akvaryumla ilgilenemedim hali ile ordaki arkadaşlarda bakamamışlar.Kullanılmayan akvaryumu satmak istiyoruz.
Komple set olarak verecegim, 30kg hagen kum,ısıtıcı,jebo dış filtre ve hava motoru ile.
Akvaryum ölçüleri 75x45x35. İlgilenen olursa pm atabilir.
iyi Arabalar Sizi "A" Noktasindan "B" Noktasina Ulastirir.Harika Arabalar ise ,Onlar Sadece Basinizi Belaya Sokar.
Bende 150x50x60 ölçülerindeki tankımda 7 adet duboisi 18 adet de ikola besliyorum ileride sıkılırsam natteriye gecebilirim. Bakımı falan nasıl oluyo akvaryuma el sokma da herhangi bi sıkıntı oluyo muistediğiniz gibi rahatlıkla müdahale edebiliyomusunuz
tahminimce güzel bi akvaryum. Varsa 1-2 fotoğraf paylasabilirmisiniz ?
Arkadaşlar Ankara da özel tür betta'lardan nerede bulabilirim?
Tüm akvaryum ekipmanlarım yaklaşık 1 yıldır yatıyor. Bu aralar kuracağım düzeni, ankara içinde balık verebilecek olan varsa alabilirim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)