Baba kaç yaşında?
4-5 ayda bu kadar hızlı bir değişim bana birşey anımsattı o yüzden soruyorum
antrapoz olmasın?
Printable View
Baba kaç yaşında?
4-5 ayda bu kadar hızlı bir değişim bana birşey anımsattı o yüzden soruyorum
antrapoz olmasın?
dizel bi araç al ben akıllandım fln.... honda dursun tabi :)
umutun babası cok anlayıslı bırı cok kral adam tam bızım kafa dengı kafasına gore takılıyor sankı 25 yasında bır adam gıbı umutun kankası aynı zamanda her turlu destek oluyor konulara mantıklı ve espırılı yanasıyor aynı bzıım avarel gıbı :D dun aksam konustum sıkıntıyı anladım dedım umutun tek eglencesı bu araba dedım sen bahcenden vaz gecemıyorsun od arwsbasından dedım bır keremı gelıceksınız dunyaya dedım haklısın dedı bırakta bugun genclıgımı yasıyım dedı catara patara gezıyordu arabayla umarım durum duzelmıstır ıkısınıde cok severıom cok ıyı ınsanlar :)
bu işi bırakırsan olucak olan kötü olayların yanlarını anlat bıde modıfıye yerıne zararlı alışkanlıklaramı başlayalım yanı falan de bu iş bizi kotu alışkanlıklardan uzak tutan oyalayan işler boyle mutlu oluyorum ben dıye anlatmaya çalış derim.
anlaştık gibi biraz babamla bugün son bi kaç şey değişicemi turbolayıp artık tamamen değişim olmicanı söyledim kabul etti gibi tekrar söylüyorum babamdan bi maddiyatım yok kendi ekmeğimi kendim kazanıyorum kendi sahip olduğum çiftliğimde sabahtan akşama kadar ben çalışıyorum işçilerimle orta yolu bulduk gibi sanki turbo kitini takıp bırakıcam dedim bakalım şimdilik sakin ortalık
aynı şey benimde başıma geldi evli 1 çocuk babası ve otomotiv üzerine bir işyerim olmasına rağmen güzelim tegimi sat dediğinden 1 hafta sonra sattım çevrenin etkisi çok oluyor bu işlerde vede yaşadığım stres beni bezdirdi sattım kurtuldum şimdi yayan geziyorum mutlu değilim ama huzurluyum.
konu araba olunca babamın sözünü dinliyorum ..çünkü biraz geçmişe inmek gerekiyo adam taaa 15 yıl şehirler arası otobüs şöförlüğü yapmış.. bana dediği şu : sana üniversitede 0 vw alacağım başka araba kabul etmiyorum. neden ?çünkü adam biliyor -ki kullandığı araba vw in 99 yılındaki swlerin en babası :D- markanın kalitesini ve ileride yaşatacağı problemin az olması (mesela ben bizim arabanın yolda kaldığını hiç görmedim yada babamın hiç kazaya karıştığını(suçlu taraf olarak ) hatırlamıyorum :rolleyes: ) . yani babalar arabalar üzerinde yaptığımız seçimleri bizlerden daha iyi biliyor..
birde şöyle düşünelim : babam hızı çok seven biridir ..ama her seferinde 180 den sonra bizi düşündüğünü hissediyorum ve yavaşlıyor tabi .. siz aynı durumda olsaydınız ne yapardınız ? yanlış düşünüyorsam yada aklınızda yanlış izlenim bıraktıysam bana söylemekten çekinmeyin lütfen
her aılede yasanan seyler bunlar. aynı seylerı yasıyoruz hepımız. onemlı olan hobı edındıgın seylerı hayatının oncelıgı yapma.araba senın benım hepımızın hobısı. hobı nedır ? bos vakıtlerın eglencesıdır. babanla aranızın duzelmesıne sevındım. benım babam ne yapsın pekı.kendı arabama yaptıklarım yetmıyormus gıbı onun arabasınıda chıp, kutu ıcı fıltre,kat ıptalı yaptım :D
turbodan sora daha sorun çkarmazsa iyidir. Anlaştığınıza sevindim
umut dost acı söler ailen haklı kardeşim benbile sana aramızda 1000km olmasına rağmen her seferinde laf söleyip duruyordum onlar orda yanındalar ve kızmaktada çok haklılar sen işin artık harbi bokunu çıkardın şaka gibi bigün sök öbürgün tak olmadı başka al başka tak kafan atıyo arabayı sekilden sekile sokuyosun kısaca ailen haklı kardeşim arabandan vaz geçemiyosanda binme masrafda etme olsun bitsin bendende sana abi tavsiyesi
Valla tuhaf geliyor arkadaşlar bana evi işi aşı babasından ayrı olanların bu kadar kendilerine karışılmasına izin vermesine. Kimse yanlış anlamasın bizdemi durum farklı genelden yoksa siz mi genelden farklısınız anlayamadım.
Evli olanların eşleri problem çıkartsa bunu çok rahat anlarım. O başka.
Aracın atmosferik gayet zevkli gözüküyordu bence.
Şimdiki setupun üstüne sadece turbo kitmi düşünüyorsun yoksa sıkıştırmayı düşürcek misin ?
Hedefin 400 üstü güçler ise turbo ama onun dışında bu güzel atmosferik setupu bozmaya değmez.
Umut'um bence baban kendini bu ara yalniz hissediyor benim sahsi kanaatim.. Sadece araba icin degil arada bir basbasa beraber biseler yapin:rolleyes:..Kolay seyler degil yasadigi adamcazin o yuzden kafasi gidip gelebilir anlayisla karsila ayrica belli bi yastan sonra insanlarin akil yaslari bir cocuk gibi olur ve cocuk gibi dusunmeye baslarlar ve fazla duysallik icinde olurlar o yuzden babani yalniz birakma su patlatma,catlatma islerine ara ver babana yogunlas;)
apo kankamı al gıdın tatılee yada balıgaa baban keyıf adamı dınle benı :) bak o zaman hersey daha guzel olucak :)
maddi durumun zayıflaması ve arabaya gereksiz masraflar ailenin kızma sebebidir. babam en sonunda benzin döküp yakacaktı arabamı en sonunda sattım kurtuldum. Aileni hiç bir şey için değişme umutcan :) Klasik sözleri "Biz senin için uğraşıyoruz oğlum hep sen iyi ol diye" bana klasik gelirdi ama bizi düşündükleri için bu bagırıp cagırmalar onların sözünü tut sat gitsin
aslında babanında haberi olmayacaktı yaptığından ettiğinden.tamponu bile baba delmiş.bilmeseydi belki olmazdı.çok büyük ihtimalle kulağına birşeyler gitmiştir.bizimki de anında ya şirkete çek yada garaja bırak arabanı yatsın der.kendisi çok haklı ama banada arada bi hak veriyor.bazı konularda sponsor olur.bende ondan tırsar oldum arabasını çiplettik basıp duruyodu duramamış kamyona çarpmış allahtan hiçbişeyi yok :D .egzoz sesini sevmiyor şimdi,turboback exh var.önceden orta susturucuda duruyordu hemen çaktı durumu naptın egzozun içinimi boşalttırdın dedi,şimdi ortada yok sadece son.ikna etcez artık.beğenip aldığımız bi arabayı geri vermişti hiç bana sormadan.baba dedim çok güzel arabaydı direk otoriteyi kurdu hayır benim hoşuma gitmedi vercem bunu dedi.bi gün dolaşmış arabayla,araba ilk araba olarak biraz hızlı bi araçtı.czt nin biraz güçlüsü diyebiliriz.sonra gittik a3 1.4t aldık yazılım+egzoz filan aslında daha iyi oldu herşey hız değil.yazılımı anne sponsor oldu,jantları filan baba aldı.ıvır zıvırı ben kendim hallettim :D