User Tag List

Sayfa 2/8 İlkİlk 1234 ... SonSon
141 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: aile baskısı

01ASU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanlis hatirlamiyorsam babanda seviyoru bu isleri beraber arabaya birseyler yapmistiniz. Nolduda deisti ki?
    komik bi durum işte babam eliyle yaptığı arabamı şimdide baskısı kuruyor gidicek diye şimdiye kadar slk230 compa kadar teklif etti ama gidicek diyor bunalıma soktu öğlen öğlen
    Alıntı ASU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok çok iyi maşallah asulara...Adana'da bu ASU plakaların serisi sizde herhalde değil mi ?
    ASU SERİES UMUT ZİYAN

Talih.b16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı su_vtı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi birazda burda var gariplik bu arabayı yaparken biz babam en büyük desteği çıkan kişiydi maddi manevi hatta işini gücünü bırakıp dispritörü bile tüm gün uraştı yaptırdı vs gel gelelim bir iyi bir kötü dengesizlik var hem yardım ediyor hemde satılıcak diyor çıkmaza sokuyor kafam kazan oldu gene
    ozaman babanda problem var sıkıntılıdır adam sana sarıyodur problemleri vardır en yakını sensin sana patlıyodur arabayı satsanda 2 gün sonra aynı seyler baslar.babanın yakın bi arakadasıyla konuş bi istersen sıkıntısımı var nesi var sen konuşma ama.ordan yola cıkıp cözersin işini işallah nediyim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arfy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen tamponu babayla delmiştin umut'um .. resimleri koymuştun burda herkes vay be babaya bak hesabı olmuştu ?
    ya kanka tek o olsa keşke ateşleme için dispritörden tut bijonların saplamasına ondan tut filtre kitinin hava alması için delinen fara kadar yaptı şimdide pat tam ters halde son 4-5 aydır
    Çok çok iyi maşallah asulara...Adana'da bu ASU plakaların serisi sizde herhalde değil mi ?
    ASU SERİES UMUT ZİYAN

Jem89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı su_vtı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya adam parasında zararında değil takıntı yapmışlar değil 5-6 zarar beleşe ver genede gidicek şeklinde
    Alıntı XSi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anne babanın derdi harcanan para değil zaten..

bu tip araçları tehlikeli buluyorlar (haklı olarak) dolayısıyla evlatlarını kaybetmekten korkuyorlar..

maddiyattan giderek sonuç alamazsın bu tip bi durumda..
    O zaman başka..

Arabanın görüntüsü de çok büyük etkendir.. Stock'a çevir.. motor yüklü kalsın

Ama gerçekten aile büyük sıkıntı yaratıyorsa bazen hak vermek gerekiyor.. Babam sırf bi kazada ölmeyeyim diye küçük araba almadı bana hiçbir zaman.. Polo gti,ibiza cupra tarzında arabalara baktım.. c2 falan düşündüm.. Gösterdiğim her arabada hiç gerek yok konuşmayalım bile dedi..

Biz kendimizce haklı olabiliyoruz ama objektif olarak bakınca onlarda haklı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Talih.b16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ozaman babanda problem var sıkıntılıdır adam sana sarıyodur problemleri vardır en yakını sensin sana patlıyodur arabayı satsanda 2 gün sonra aynı seyler baslar.babanın yakın bi arakadasıyla konuş bi istersen sıkıntısımı var nesi var sen konuşma ama.ordan yola cıkıp cözersin işini işallah nediyim
    oda garip abi sorun onda sanırımda düzelmesi için bodrumdan antalyaya ordan doğuya karadenize her yere gezmeye gönderdik hatta şimdi rusyaya gidiyor adam terör oldu resmen ama ilk baş neden araba kavgada
    ASU SERİES UMUT ZİYAN

Trance-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim annem corsa gsi aldığımda hayırlı olsun bile demedi ve ben o arabayla daha 24 saat geçmeden kaza yaptım ! ... bence şunu dene ; sakin anlatmaya çalış , tamam emek var ama ailen 1 arabadan çok daha önemli ... ve şu an ben araba alamıyorum ailemin baskısı yüzünden. şahini bana monte ettiler ben mecburi sebepten biraz da maddi sıkıntıdan dolayı , bu arabayı yana yakıla kullanmak ve zevk almak durumunda kaldım ...

senin durumun değişik ama benzer olaylar var... sakince - konuşarak çözülür ... hızlı ama 4 kapı bi sedan al kendini bir şekilde aileni kızdırmadan tatmin et

hayırlısı olsun .. saygılar ve sevgiler ...
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu okudum, şimdi bakırköy minibüsüne binip, meydana kadar ring hayali kuracagım

vtecburhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    satgitsin değmez...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtecburhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    satgitsin değmez...
    burhan abi emeğimi sen biliyorsun yapamadım ki bi türlü bu kadar emeğe üzülüyorum para umrumda bile değil
    ASU SERİES UMUT ZİYAN

Ek.Civic_Spoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence birileri hızlı araba kullandığını falan söylemiştir seni takip ediyodur mesela bu koyduğun yeni videoları izlemiştir ve telaşa kapılmıştır sonuçta onun evladısın Allah göstermesin başına kötü birşey geliceğinden korkuyordur belkide eskiden bu kadar hızlı değildin

erdemx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    muhtemelen birileri hızlı kullandığını söylemiştir yada görmüştür bence o ne kadar yüklenirse yüklensin sen sakin davran alttan al yok baba de ona çıkışma sakinleştirmeye çalış,karşılıklı sesler yükseldikçe çıkmaza giriyo bi müddette gazlamassın zmanla geçer benim babamda motor alınca gelme eve demişti sonra trafik sigortasını kendi yaptırdı

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    29 yaşındayım hb si ım var. çocuğum olması sebebiyle (olanlar daha iyi anlar) zorlanıyorum fakat bu zorluğa ramen aracımı sevdiğim için satmıyordum. bir kaç kez ailevi sıkıntı ve problem yaşadım ama onlar da sevdiğimi bildiği için ses çıkartmıyorlar. yalnız arabaya her bindiklerindeki huzursuzluk benim dikkatimi çekiyor ve piskolojik olarak rahatsız oluyorum. sokak yarışı yapmam gereksiz hareketlerde bulunmam mümkün olduğunca kurallara uymaya çalışırım ama yinede rahatsızım. sanırım biraz da yaş ile lakalı ama daha fazla dayanamadığım için satma kararı aldım. aracınızı çok beyenen birisi olarak inşallah ortak bir yol bulur da anlaşırsınız dileğinde bulunuyorum.

Skyhawk34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah yardımcın olsun abi gerçekten o baskı çok kötü birşey bende her yolu denedim ama bi türlü ortak bi nokta bulamadık

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi full stock yap.Yükselt jantları kapak yap.Cam filmlerini sök.Stickerları sök.Stock 1.4 is gibi dursun.Bu arada baban evde olduğu zaman mümkünse arabayı gazlayarak çalıştırma.Hatta evin önü düz ise sokağın başına kadar it orda çalıştır baban sesini duymasın.Motor olayını ört bas et uzunca bir süre para harcama hatta kullanma.
    Allah yardımcın olsun abi o kadar yardım gördükten sonra sat demesi ilginç olmuş..
    Yada abi fazla zorlama sende beyaz corvette aşkı vardı sanırım al bitane bin rahat rahat.

Ef Driver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence sorun şu olabilir umut ben techten takip ettigim kadarı ile söylüyorum baban büyük destekçi benim babam oturupta benim tamponumla ws arabamın bişi ile ugraşmaz son aylarda olan bu sıkıntı cevrende komşuların akrabaların warsa onlar babanı sıkıştırıp kışkırtıyordur yada facede bi cook su vti nin redline videosu var oralardan izleyip senin canını tehlikeye atıcagın korkuyor olabilirmi büyük ihtimal biri doldurmuş babanı
    Ben..Annenizin siz küçükken"O çocukla bir daha oynama"dediği yaramaz çocuğum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ST-max Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi full stock yap.Yükselt jantları kapak yap.Cam filmlerini sök.Stickerları sök.Stock 1.4 is gibi dursun.Bu arada baban evde olduğu zaman mümkünse arabayı gazlayarak çalıştırma.Hatta evin önü düz ise sokağın başına kadar it orda çalıştır baban sesini duymasın.Motor olayını ört bas et uzunca bir süre para harcama hatta kullanma.
    Allah yardımcın olsun abi o kadar yardım gördükten sonra sat demesi ilginç olmuş..
    Yada abi fazla zorlama sende beyaz corvette aşkı vardı sanırım al bitane bin rahat rahat.
    dostum onları çıkardıktan sonra zaten bu aracın bi amacı kalmıyor ki babam egsoz sesini seven adam kendi aracına bile taktırmışlığı var
    ASU SERİES UMUT ZİYAN

Bone-crusheR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence babanda biraz sorun var babanla oturup konusman lasım aranızdaki ilişki nasıl bilmiyorum ama babanın bazı sorunları olabillir yada senin için endiseleniyor olabilir ustune gitmemelisin biraz beraber zaman gecirmeye bak hep araba basında olmazz

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Umut babana suprız yap,bıaksam eve geldıgınde kur clıngır sofrasını ac bı buyuk..Baba hosgeldın de..sonrası sana kalmıs.(derdını ogrenmek ,nedır ne degıldır,nedendır..)

Bır ıkıncı secenekte,dogru a-nı yakalayıp onun derdını cozmen.Sor sorustur agzını yokla sebep ogrenmeye calıs akrabaları gez belkı bırıne bıseyler anlatmıstır,amcanla falan konus..(gibi)

ama bence 1.secenegı uygula.ALLAH yardımcın olsun.
    - K -

________
    Dr.Ecu

okanturan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kirve allah kolaylık versin
    ''AN'' 545 VTİ
    DR.ECU

Bone-crusheR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    belkide babanın fikri degildir cevredeki insanlar seni görunce vermiştir babana gazıı ciddi bende cok oldu nası araba buu nası kullanıyo hep şikayet geliodu bole bişide olmus olabilir vti masallahı var okadar emegine yazık

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)