komik bi durum işte babam eliyle yaptığı arabamı şimdide baskısı kuruyor gidicek diye şimdiye kadar slk230 compa kadar teklif etti ama gidicek diyor bunalıma soktu öğlen öğlen
Printable View
ozaman babanda problem var sıkıntılıdır adam sana sarıyodur problemleri vardır en yakını sensin sana patlıyodur arabayı satsanda 2 gün sonra aynı seyler baslar.babanın yakın bi arakadasıyla konuş bi istersen sıkıntısımı var nesi var sen konuşma ama.ordan yola cıkıp cözersin işini işallah nediyim
O zaman başka.. :)
Arabanın görüntüsü de çok büyük etkendir.. :) Stock'a çevir.. motor yüklü kalsın :)
Ama gerçekten aile büyük sıkıntı yaratıyorsa bazen hak vermek gerekiyor.. Babam sırf bi kazada ölmeyeyim diye küçük araba almadı bana hiçbir zaman.. Polo gti,ibiza cupra tarzında arabalara baktım.. c2 falan düşündüm.. Gösterdiğim her arabada hiç gerek yok konuşmayalım bile dedi..
Biz kendimizce haklı olabiliyoruz ama objektif olarak bakınca onlarda haklı..
benim annem corsa gsi aldığımda hayırlı olsun bile demedi ve ben o arabayla daha 24 saat geçmeden kaza yaptım ! ... bence şunu dene ; sakin anlatmaya çalış , tamam emek var ama ailen 1 arabadan çok daha önemli ... ve şu an ben araba alamıyorum ailemin baskısı yüzünden. şahini bana monte ettiler ben mecburi sebepten biraz da maddi sıkıntıdan dolayı , bu arabayı yana yakıla kullanmak ve zevk almak durumunda kaldım ...
senin durumun değişik ama benzer olaylar var... sakince - konuşarak çözülür ... hızlı ama 4 kapı bi sedan al kendini bir şekilde aileni kızdırmadan tatmin et :)
hayırlısı olsun .. saygılar ve sevgiler ...
satgitsin değmez...
bence birileri hızlı araba kullandığını falan söylemiştir seni takip ediyodur mesela bu koyduğun yeni videoları izlemiştir ve telaşa kapılmıştır sonuçta onun evladısın Allah göstermesin başına kötü birşey geliceğinden korkuyordur belkide eskiden bu kadar hızlı değildin ;)
muhtemelen birileri hızlı kullandığını söylemiştir yada görmüştür bence o ne kadar yüklenirse yüklensin sen sakin davran alttan al yok baba de ona çıkışma sakinleştirmeye çalış,karşılıklı sesler yükseldikçe çıkmaza giriyo bi müddette gazlamassın zmanla geçer benim babamda motor alınca gelme eve demişti sonra trafik sigortasını kendi yaptırdı :)
29 yaşındayım hb si ım var. çocuğum olması sebebiyle (olanlar daha iyi anlar) zorlanıyorum fakat bu zorluğa ramen aracımı sevdiğim için satmıyordum. bir kaç kez ailevi sıkıntı ve problem yaşadım ama onlar da sevdiğimi bildiği için ses çıkartmıyorlar. yalnız arabaya her bindiklerindeki huzursuzluk benim dikkatimi çekiyor ve piskolojik olarak rahatsız oluyorum. sokak yarışı yapmam gereksiz hareketlerde bulunmam mümkün olduğunca kurallara uymaya çalışırım ama yinede rahatsızım. sanırım biraz da yaş ile lakalı ama daha fazla dayanamadığım için satma kararı aldım. aracınızı çok beyenen birisi olarak inşallah ortak bir yol bulur da anlaşırsınız dileğinde bulunuyorum.
Allah yardımcın olsun abi gerçekten o baskı çok kötü birşey bende her yolu denedim ama bi türlü ortak bi nokta bulamadık
Abi full stock yap.Yükselt jantları kapak yap.Cam filmlerini sök.Stickerları sök.Stock 1.4 is gibi dursun.Bu arada baban evde olduğu zaman mümkünse arabayı gazlayarak çalıştırma.Hatta evin önü düz ise sokağın başına kadar it orda çalıştır baban sesini duymasın.Motor olayını ört bas et uzunca bir süre para harcama hatta kullanma.
Allah yardımcın olsun abi o kadar yardım gördükten sonra sat demesi ilginç olmuş..
Yada abi fazla zorlama sende beyaz corvette aşkı vardı sanırım al bitane bin rahat rahat.
bence sorun şu olabilir umut ben techten takip ettigim kadarı ile söylüyorum baban büyük destekçi benim babam oturupta benim tamponumla ws arabamın bişi ile ugraşmaz son aylarda olan bu sıkıntı cevrende komşuların akrabaların warsa onlar babanı sıkıştırıp kışkırtıyordur yada facede bi cook su vti nin redline videosu var oralardan izleyip senin canını tehlikeye atıcagın korkuyor olabilirmi büyük ihtimal biri doldurmuş babanı :(
bence babanda biraz sorun var babanla oturup konusman lasım aranızdaki ilişki nasıl bilmiyorum ama babanın bazı sorunları olabillir yada senin için endiseleniyor olabilir ustune gitmemelisin biraz beraber zaman gecirmeye bak hep araba basında olmazz
Umut babana suprız yap,bıaksam eve geldıgınde kur clıngır sofrasını ac bı buyuk..Baba hosgeldın de..sonrası sana kalmıs.(derdını ogrenmek ,nedır ne degıldır,nedendır..)
Bır ıkıncı secenekte,dogru a-nı yakalayıp onun derdını cozmen.Sor sorustur agzını yokla sebep ogrenmeye calıs akrabaları gez belkı bırıne bıseyler anlatmıstır,amcanla falan konus..(gibi)
ama bence 1.secenegı uygula.ALLAH yardımcın olsun.
kirve allah kolaylık versin
belkide babanın fikri degildir cevredeki insanlar seni görunce vermiştir babana gazıı ciddi bende cok oldu nası araba buu nası kullanıyo hep şikayet geliodu bole bişide olmus olabilir vti masallahı var okadar emegine yazık