aushauhaushdausdhasdhuashdadamın birinin çok araba merağı varmıs ve her hafto sonu özenıp otoban gırısınde toplanan tuning cı toplulugunun arasına karısmak ıstıyormus fakat bu topluluk bu meraklı arkadaşı sırf şahinci die hondacı jdm ci deıl dıe sureklı dıslıyor kale almıyorlarmıs cunku o hondacı topluluk kendılerını dominic ın kuzeni brain ın amca oğlu sanıyorlarmıs fakat bu şahinci arkadas gün gelmiş sahıbınden com da arabalara bakarken o fev kaledenınde fevkınde olan hondaların kendı şahınınden sadece bir bbs jant lastık parası kadar pahalı oldugunu anlamıs ve 10000 tl ye sahıne satıp ustune jant lastık parasını koyup bı 12 000 tl ye teyzeden temiz is almış hemen sanayıye gıdıp yayları kesmıs teneke jantlarını sıyaha 5 tl lık akat akçalı sprey boyala boyayıp arka cama 5 tl ye jdm stıckerını yapsıtırmıs ve lastıklerını parlattıtn sonra hemen o hızlı ve gırılmesı zor elıt sosyete olan honcacı arkadaslarnın arasıan gırmıs tabı butun hondacılar şokta len demısler bu cocukta sahın vardı honda almış şekle bak demısler ordan vti cının bırı atlamıs demıs kapısalım tabı eski sahıncıde geri vıtes yok kapısmıslar ama gecılmıs vtı cı abımız senı gectım demıs ıs cı eskı sahıncıde demıskı sen benı gectın ama ben yarısarak saygınlınızı kazandım demıs artık oda bır honcadı olmus ve eskı gunlerını unutup hayatın ve arabanın hondadan baska bırsey olmadıgını dusunen elıt sosyete ıcıne gırmış..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()