Hangi eyalettesin?
Texas Houston
Clio Rs 182 N/A - 98 Corsa Gsi N/A - Turbo Şahin 88 - 98 Corsa Gsi N/A - 94 Corsa Gsi N/A - 96 Corsa B swap c20xe
Ecupro Bodrum
bir arkadaşımda houstan da üniversitede okuyor , onda corolla 1.8 varmış , neden daha büyük motorlu bir araba almadın diye sordum , mesafeler çok uzak dedi , bilmiyorm sizin kullanım alanınız ne kadar ama kullanım mesafesine göre aracınızı tercih edin, benzin ucuz olsada mesafeler çok uzakmış
mx-5 alırsam 4 silindir 1.8 olucak ama diğer camry veya toyota lar 4 silindir 2.3 motor var üstünde, az yaksın diye öyle düşünmüş herhalde arkadaşınız.
Clio Rs 182 N/A - 98 Corsa Gsi N/A - Turbo Şahin 88 - 98 Corsa Gsi N/A - 94 Corsa Gsi N/A - 96 Corsa B swap c20xe
Ecupro Bodrum
Ehliyet aldinmi Texastan? almadiysan linki incele. Ehliyetsiz alim satimin yollari vardir belki ama ugrasmaya degmez,
http://www.dmv.org/tx-texas/apply-license.php
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
Konunun basını okumadım ama direk baslık olarak cevap verirsem mutlaka bir mustang alırdım hafta sonu bınmelık![]()
Ben gittiğimde Seattle'dan kaliforniya'ya geçecektim. 382k mil'de toyota avalon aldım. 3.5 litre çok temiz bi araçtı. Kaliforniya'da 1 ay kadar kullandım. Aldığım paraya döviz bozdurur gibi verdim.
Daha ehliyete basvurmadim anca ev ve social security kart i hallettim, ev icin esya bakiyorum suanda araba ve ehliyet isini de onumuzdeki hafta hallederim diye dusunuyorum
Ecupro Bodrum
Ehliyet he deyince alinmiyor. Istenilen evraklari toplamak zaten 1 ay suruyor. Basvurusu, drug testi osu busu...
Bizim hanim 3 defadır geçemedi sinavi![]()
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
Abi haftaya 4 gun bosum var. Miami yada Fort Lauderdale de uygun otel bakiyorum. Bulabilirsem bu sefer daha kapsamli birsryler yapalim![]()
Gel bizde kal
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)