2001 2.0 140 hp ide'ler yakış olarak 1.6 ya göre 1-2 lt fazla yakar normal kullanımdagideri bana göre iyi, konfor donanım olarak; deri koltuklar sunroof 4 airbag 6'lı cd changer arka kelebekler elektrikli (98-99 makyazsızlarda açılmıyor diye biliyorum) aklıma gelenler bunlar
zaten arabanın parası kadar extrası var bakarsak
coupe'lerin kronik sorunları; sunroof ayağının kırılmasıdır alırken kontrol etmekte fayda var, arka kelebekler %90'ında açılmaz büyük ihtimal fabrikanın fazla gres yağı koymasından kaynaklanıyor.
ben deneme amaçlı koydum ilana (10000 tl ye aldım 1500 tl masraf yaptım ) fiyatada 13250 yazdım 13.000 lira ile birisi geldi. 1993 model Cherokee zj ile birisi takas teklif etti. vs vs.. çokta zor elden çıkacağını zannetmiyorum.
makul fiyatlar istedikten sonra her araç satılır...
iki tane megan 1 cabriom oldu biri ağır façalıydı biride op orjinal. ikisinide satılığa çıkardığım haftasında sattım. satışda ikinci elde hiç sıkıntı çekmedim.. megan 1 cabrio hala kafamın bir köşesindeki araçlardandır temiz oynanmamış orjinali bulunsa güzel bir proje aracı olur 1.5dci motoru gömüceksin birde inceden bir modernizasyondan geçiriceksin üstünü açıp geziceksin harika olur..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
konya yolunda gazlayan sarı renkli bir megane cabrio gördüm, 2 kez..
forumda mı acaba sahibi?
sıkıntı yok Allah'a şükür ben çok temiz buldum şansıma.
başka bi megane coupe 8v ile denediğimde 6 boy geçiyorum onu,3.vites sonuna kadar 16v'lerin yarım boy gerisindeyim.4'e attıktan sonra yığılıyor benim aracım ve haliyle uzayıp gidiyorlar yanımdan.
ya f7r al yada 1.6 16v al.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
benim araba da bu
Uploaded with ImageShack.us
bu arada uzun yollar yaptığım için lpg taktırdım. geçen gün mesela bodrum-antalya gittim geldim 985 km yol yaptım. 188 tl lik lpg yaktım sadece2001 model k4m
coupe'ler aslında biraz zor satılır ama fiyatı uygun olup araçta temizse satılır ikiside1.6 ile 2.0 arasında 1.6 daha kolay elden çıkar diye düşünüyorum çünkü tanıdığım tüm 1.6 lar satıldı ama 2.0 ler duruyor hep
vergi benzin vs düşününce devir tasarruf devri
geçen ay benzincide bir adam geldi yanıma serviste baktıralım 14 veriyim dedi 15 e kadarda çıktı yok dedim
meraklısını bulmak lazım
![]()
bu sene bence coupelere talep var biraz ,fiyatına göre binilebilecek en güzel spor araç hele birde temizse fiyatıda abartı değilse çabuk gidiyor gibi geldi bana.
merhaba arkadaşlar...bu araba hakkında bilgisi olan varmı?
Renault Megane 1.6 Coupe 1999 Model 10.499 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 67346298
bende burdayım =)
http://www.techturkey.com/forum/otom...ane-coupe.html
dün sahibi oldum. 2.0 ide 2001 model aracım![]()
1-) '93 Honda Civic Ex
2-) '96 Renault 19 RTi
3-) '91 Honda Integra LS
4-) '97 Renault Clio RSi
5-) '00 Peugeot 106 Quiksilver
6-) '01 Renault Megane Coupe 2.0 idE
bütçe bu kadarsa güzel görünüyorbükçe az daha çıkabilirse makyajlı kasa 16v full olanı tavsiye ederim fiyat az fazla olur ama aradaki farkın kat kat fazlası artısı var
Senin coupe'yi rfc'dende tanıyorum abi
hayırlı olsunhangisini aldınız tanıdık bir ide mi acaba çoğu ide'yi tanırım
![]()
arkadaşlar bendede var satana kadar megane coupe 2.0 ide. araç gayet güzel ancak maddi sıkıntılarım dolayısıyla satmayı düşünüyorum. 0554 866 2201 tel numaram. araçlarınız canavarmış bu arada sandığımdan daha çok coupeci varmış![]()
arkadaşlar coupe aramaların dewam ediyorsizce bu araç nasıl?
Renault Megane 1.6 Coupe 2000 Model 10.350 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 87609337
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)