bir ay önce braun cruzer 6 aldım. hep üşenirdim traş olmaya şimdi zevkli hale geldi. özellikle bıyık sakal bıraknlar varsa çok pratik hale geliyor.
Printable View
bir ay önce braun cruzer 6 aldım. hep üşenirdim traş olmaya şimdi zevkli hale geldi. özellikle bıyık sakal bıraknlar varsa çok pratik hale geliyor.
incelemenizi tavsiye ederim
Tıraş Keyfim..
mükemmel tras yoktur,
sert sakal- yumusak sakal vardir, düz sakal- ters sakal vardir.
jilet bence en iyisi, mach 3 ve wilkinson hydro iyidir.
aldim bir braun ama tras olamiyorum,kesmiyor sakallari birakiyor sadece kisaltmak icin kullaniyorum :)
http://di1-2.shoppingshadow.com/imag...2B370%2BCC.jpg
yav ben mach3 ile üst üste 3 4 gün traş olayım yüzüm falafoş oluyor :D
2 3 ayda bir traş oluyorum cok rahatım imkanı olan herkese tavsiye ederim zamanı gelincede berbere gidiyorum sohbet esliginde 5 dkda bitiyor :D ama bi berber arkadaşım ayda bir olmadı 2 ayda bir jiletle tras olunmasının sakallara ve cilde iyi geldigini söylüyor
Arkadaşlar,abiler.Bugün bir arkadaşla konuşurken yaptığı bir hatadan bahsetti.Kendisi yaklaşık 1 yıldır boyun bölgesini yukardan aşağı tıraş ediyormuş.Şimdilik sorun yokmuş ama söyledim git aşağıdan yukarıya tıraş ol dedim.Şimdi düşündümde arkadaşın böyle tıraş olmuş olması ona ne sıkıntı çıkarır ? aklıma bi cevap gelmedi.Ben babamdan öyle gördüm,bildim ben boyun kısmını aşağıdan yukarıya tıraş ediyorum.
ağda yaptırın bence
15-16 sene evvel babam elime usturayı tutuşturup bikaç saat uğraşıp öğretmişti.O günden beri usturayı aldatmadım..
Traş fırçası
Traş sabunu ve kütüğü
Ustura
her hafta traş oluyorum iş geregi phılıps in kremli suda calışanını aldım gayet memnunum cok iyi traş ediyor ve tahriş etmiyor sudada kullanılması ldukça iyi :) temizlemesi kolay ama sanırım sakalın yapısından dolayı bende hemen uzama yapıyor başka bir arkadaşımda kestimi 15-20 gunde uzuyor bende haftada bir uzuyor
iş gereği her gün tıraş oluyorum
başarılı jiletten makineden ziyade sakal ve cilt tipide belirleyici
genelde mach3 kullanırdım bu sefer fusion aldım 5 bıçaklı almaz olaydım kolay tıraş olamadığım boyun altları tahriş oldu mach 3e dönüş yapmak gerek
bu yaz tatilde kipa avm den kipa marka poşet içerisinde 10lu kullan at aldım. iki bıçaklı. lan ne harika bi bıçaktır o ya. sipraişle bir daha aldırasım var valla :D yemişim mach3ü m3ü :D
blue 3 işimi fazlasıyla görüyo. önceden permatikle olurdum ama artık çok düşürdüler kaliteyi, 1 traş bile gitmiyor köreliyor hemen permatik. blue 3 forever
Bence en güzeli yüzü ılık suyla yumuşatıp sonrasında berber usulü fırça ve sabunla iyice köpürtmek cildi pamuk gibi yapıyor :)